Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η Σάμος στα 13 κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης

Ένα από τα ομορφότερα μυστικά διαμαντάκια της Ευρώπης είναι το Κοκκάρι της Σάμου ,σύμφωνα με τον οργανισμό Best European Destinations....

Ένα από τα ομορφότερα μυστικά διαμαντάκια της Ευρώπης είναι το Κοκκάρι της Σάμου,σύμφωνα με τον οργανισμό Best European Destinations.



Το υπέροχο Κοκκάρι της Σάμου είναι ένα από τα δεκατρία καλύτερα κρυμμένα διαμάντια της Ευρώπης, σύμφωνα με τον οργανισμό Best European Destinations, που δημοσίευσε την ετήσια λίστα του.



Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!










Σάμος: 10 λόγοι για να πας φέτος το καλοκαίρι!



Στην περιγραφή για τη Σάμο αναφέρονται τα εξής: «Η Σάμος είναι ένα νησί γεμάτο θρύλους και ομορφιά.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Είναι το νησί του πατέρα των μαθηματικών, του Πυθαγόρα, του αστρονόμου Αρίσταρχου και του φιλοσόφου Επίκουρου. Είναι η πατρίδα της Ήρας και το νησί που φιλοξένησε τον Ηρόδοτο και τον Αίσωπο».

Ακολουθήστε μας και στο instagram

Οι προορισμοί που συμπληρώνουν τη λίστα με τα ομορφότερα ευρωπαϊκά διαμαντάκια είναι το Civita di Bagnoregio στην Ιταλία, το Rothenburg της Γερμανίας, το Preko στην Κροατία, το γαλλικό Rocamadour, το Bohinj της Σλοβενίας, το Faial στις πορτογαλικές Αζόρες, το Positano στην Ιταλία, η Menton της Γαλλίας, το Tellaro στην Ιταλία, το Cavtat στην Κροατία, η πορτογαλική Santana και το Alberobello στην Ιταλία.


in2life.gr





Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)




Σκέτη μαγεία: Μια ήσυχη παραλία μέσα σε αρχαιολογικό χώρο -Πολύ κοντά στην Αθήνα [εικόνες]


Κάθισμα Λευκάδας: Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια