Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Γιατί το φθινόπωρο είναι τέλεια εποχή για ταξίδια!

Το φθινόπωρο είναι η απόλυτα καλύτερη εποχή του χρόνου για ένα ταξίδι . Πριν ανασηκώσετε τα φρύδια σας σε ένα ερωτηματικό, δε...

[headerImage]
Το φθινόπωρο είναι η απόλυτα καλύτερη εποχή του χρόνου για ένα ταξίδι.


Πριν ανασηκώσετε τα φρύδια σας σε ένα ερωτηματικό, δείτε γιατί μια φθινοπωρινή απόδραση, είναι συμφέρουσα και έξυπνη! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πειστείτε!


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!

Από τη Μαρία Καλοπούλου


Ακολουθήστε μας και στο instagram


1. Οι τιμές των εισιτηρίων και των ξενοδοχείων μειώνονται

Επειδή δεν είναι η ταξιδιωτική περίοδος αιχμής,  το κόστος για τα δωμάτια αλλά και τα εισιτήρια σε όλα τα μέσα, έχουν πάρει την… κατιούσα. Κι έτσι είτε μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα είτε να κλείσετε τη διαμονή σας σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που το καλοκαίρι ήταν απλησίαστο.

2. Η φύση είναι όμορφη

Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στη Βόρεια Αμερική ή την Ευρώπη, (φυσικά και στην Ελλάδα) θα απολαύσετε τη γλυκιά φύση της εποχής και τα υπέροχα χρώματα των φθινοπωρινών φύλλων. Είναι μια πραγματικά μαγευτική στιγμή για να εξερευνήσετε τη φύση, ο καιρός παραμένει γλυκός . Εξίσου ιδανικές είναι και οι θερμοκρασίες για βόλτες σε μεγάλες πόλεις (ούτε ζέστη ούτε πολύ κρύο).


 

3. Οι δημοφιλείς προορισμοί δεν είναι γεμάτοι κόσμο

Γενικά, το φθινόπωρο είναι η λιγότερο δημοφιλής περίοδος για τους τουρίστες. Έτσι, οι δικές σας διακοπές τους μήνες του φθινοπώρου σημαίνει λιγότερα πλήθη και λιγότερες ουρές  στα αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφθείτε.

4. Ο καιρός είναι ήπιος

Αν δεν ταξιδεύετε σε μια τροπική περιοχή, μπορείτε να απολαύσετε διακοπές γνωρίζοντας ότι οι δυνατές βροχές, το χιόνι ή από την άλλη μεριά η πολλή ζέστη δεν θα έρθουν να σας τις χαλάσουν…


5. Μπορείτε να κάνετε κράτηση σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο  υψηλής ζήτησης 

Αν ταξιδεύετε συχνά, θα έχετε διαπιστώσει πως πολλές φορές, τις περιόδους υψηλής ζήτησης είναι σχεδόν αδύνατον να βρείτε το δωμάτιο που θέλετε γιατί είναι κλεισμένο προ καιρού. Τώρα, όμως όχι μόνο θα βρείτε δωμάτιο αλλά μπορείτε να βρείτε το δωμάτιο με την καλύτερη θέα…

6. Θα αναζωογονηθείτε πριν αρχίσει ο χειμώνας

Είναι η ευκαιρία να «σπάσετε» τη ρουτίνα της εποχής και να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα πριν μπείτε για τα καλά στο χειμερινό πρόγραμμα. Θα γυρίσετε με δυνάμεις για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά ζητήματα με περισσότερο κέφι.

7. Θα έχετε μια πιο αυθεντική εμπειρία

Οι καλοκαιρινές προσφορές και οι προσφορές διακοπών δεν θα βρίσκονται πουθενά. Εάν θέλετε να ζήσετε ένα μέρος στην πιο αυθεντική και πραγματική του ατμόσφαιρα, η περίοδος του φθινοπώρου είναι τέλεια.


womanidol.com


Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια