Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οι πρώτες χώρες που ακυρώνουν την καραντίνα για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες

 Απάντηση στο ερώτημα πόσο σημαντική θα είναι η επίδραση των εμβολίων στα ταξίδια , δίνουν οι πρώτες χώρες οι οποίες εισάγουν πλεονεκτήματα,...


 Απάντηση στο ερώτημα πόσο σημαντική θα είναι η επίδραση των εμβολίων στα ταξίδια, δίνουν οι πρώτες χώρες οι οποίες εισάγουν πλεονεκτήματα, όπως την αποφυγή της καραντίνας, για όσους επισκέπτες τους έχουν εμβολιαστεί.

Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το εάν τα ταξίδια θα πρέπει να είναι ευκολότερα για τους ανθρώπους που έχουν κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό.



Στη Γερμανία δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη, ενώ άλλες χώρες (Ισλανδία, Πολωνία και Σεϋχέλλες) έχουν ήδη λάβει αποφάσεις και καταργούν την καραντίνα για όσους ταξιδιώτες αποδεικνύουν ότι έχουν λάβει ολοκληρωμένο εμβολιασμό.




Ακολουθήστε μας και στο instagram


Στις Σεϋχέλλες, ακόμα και όσοι ταξιδιώτες προέρχονται από περιοχές υψηλού κινδύνου δεν θα χρειάζεται να περνούν από καραντίνα από τις 20 Ιανουαρίου εάν έχουν εμβολιαστεί. Με την είσοδό τους στη χώρα, πρέπει να προσκομίζουν ένα επίσημο έγγραφο ότι τους έχει χορηγηθεί και η δεύτερη δόση του εμβολίου τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού των τελευταίων 72 ωρών. Τα παιδιά δεν χρειάζεται να έχουν εμβολιαστεί, απλώς να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα τεστ.



Στην Ισλανδία, εάν οι ταξιδιώτες έχουν εμβολιαστεί εξαιρούνται της καραντίνας αλλά και των τεστ. Χρειάζεται να παρουσιάζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού με την άφιξή τους και σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας αυτό ισχύει για τους Ισλανδούς, τους Δανούς, τους Νορβηγούς, τους Σουηδούς, τους Βρετανούς ή τους Γάλλους.


Οι τουρίστες θα πρέπει να έχουν κάνει και τις 2 δόσεις του εμβολίου, είτε των Pfizer-Biontech (περίοδος 19 έως 42 ημερών) είτε της Moderna (περίοδος 28 ημερών τουλάχιστον). Μέχρι στιγμής, η Ισλανδία αναγνωρίζει μόνο τα 2 αυτά εμβόλια.


Επιπλέον, επιτρέπεται η είσοδος ανθρώπων που αποδεδειγμένα έχουν νοσήσει από κορωνοϊό και έχουν αναρρώσει, χωρίς να απαιτείται καραντίνα ή τεστ.


Στην Πολωνία, μετά την είσοδο στην ΕΕ μέσω εσωτερικών συνόρων, απαιτείται καραντίνα 10 ημερών μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2021 όταν οι επισκέπτες ταξιδεύουν σε οργανωμένο ταξίδι ή με λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο ή πλοίο. Όμως αυτά δεν ισχύουν για όσους αποδεικνύουν οτι έχουν κάνει το εμβόλιο.

Στη Μολδαβία υπάρχει γενική απαγόρευση εισόδου για όσους προέρχονται από χώρες υψηλού κινδύνου. Οποιοσδήποτε εισέρχεται στη χώρα από χώρα χαμηλού κινδύνου πρέπει να περνά από καραντίνα 14 ημερών. Ωστόσο οι δύο αυτοί περιορισμοί δεν ισχύουν για όσους πιστοποιούν με επίσημο έγγραφο τον εμβολιασμό τους.

tornosnews.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια