Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

ΠΟΤ: Το 2021 μπορεί να είναι χειρότερη χρονιά για τα ταξίδια - Από το 2022 η ανάκαμψη

 O τουρισμός κατέγραψε τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία του το 2020, όμως το 2021 μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο, σύμφωνα με νεότερη έρευνα...


 O τουρισμός κατέγραψε τη χειρότερη χρονιά στην ιστορία του το 2020, όμως το 2021 μπορεί να είναι ακόμη χειρότερο, σύμφωνα με νεότερη έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO).

Ο γ.γ. του ΠΟΤ, Zurab Pololikashvili δήλωσε οτι ενώ έχουν γίνει πολλές ενέργειες για να γίνουν και πάλι εφικτά τα ασφαλή διεθνή ταξίδια, η κρίση βρίσκεται μακριά από το τέλος της.

Ο οργανισμός αναφέρει ότι το 2020 υπήρξαν 1 δισσεκατομύριο λιγότερες διεθνείς αφίξεις με μείωση 74% σε ετήσια βάση, με απώλειες εσόδων ύψους 2,3 τρισ. δολαρίων, 11 φορές χειρότερες από τη διεθνή οικονομική κρίση του 2009.

Έως 120 εκατ. θέσεις εργασίας μπορεί να χαθούν εξαιτίας της πανδημίας, προειδοποιεί ο ΠΟΤ.

Ειδικότερα, η  Ευρώπη είχε μείωση 70% των διεθνών αφίξεων το 2020, η Ασία-Ειρηνικός -84%, η Μέση Ανατολή και η Αφρική -75% και η Αμερική -69%.

Ο ΠΟΤ επισημαίνει ότι σχεδόν το ένα τρίτο των ερωτηθέντων της έρευνας του Πάνελ Ειδικών του, φοβούνται οτι θα οδηγηθούμε σε νέα αρνητικά ρεκόρ αυτή τη χρονιά και ότι η ανάκαμψη θα ξεκινήσει το 2022. Το ένα τέταρτο αναμένει παρόμοιες επιδόσεις ενώ το 45% ότι το 2021 θα είναι καλύτερο από το 2020.

tornosnews.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια