Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Δώρα για τους φίλους σου που λατρεύουν τα ταξίδια - αλλά είναι τώρα εγκλωβισμένοι στο σπίτι

 Θα πούμε κάτι αρκετά κυνικό για την παγκόσμια καραντίνα που διανύουμε, αλλά πιστεύουμε μάλλον το έχουμε λίγο πολύ σκεφτεί όλοι μας : τουλάχ...


 Θα πούμε κάτι αρκετά κυνικό για την παγκόσμια καραντίνα που διανύουμε, αλλά πιστεύουμε μάλλον το έχουμε λίγο πολύ σκεφτεί όλοι μας : τουλάχιστον δεν είμαστε οι μόνοι που είμαστε "τιμωρία", είναι κάπως παρηγορητικό.  

Αυτή τη μεγάλη περίοδο εγκλεισμού που διανύουμε, ο κόσμος ψάχνει συνεχώς μια κάποια παρηγοριά. Άλλοι έχουν μπει σε mood challenges : 30 ημέρες yoga challenge, 20 βιβλία τον μήνα challenge, 10 χιλιομετρα τρέξιμο κτλ.







Τι γίνεται όμως με τους λάτρεις των ταξιδιών, των ανθρώπων που κάθε χρόνο προγραμματίζουν τουλάχιστον ένα μακρινό ταξίδι; Η ακόμη και κοντινο, εντός ορίων της επικράτειας; Τα ταξίδια αναψυχής αποτελούν μεγάλη έλλειψη για πολλούς από εμάς, κάνουμε όμως υπομονή γιατί το αγαθό της υγείας είναι αρκετά πολυτιμότερο, θα έλεγε κανείς.  Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό μας όμως, ψάξαμε και βρήκαμε μερικά αντικείμενα και υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να κάνουν αυτήν την έλλειψη ίσως λίγο πιο υποφερτή. Αν έχεις κάποιον φίλο ή κάποια φίλη που του λείπουν πολύ τα ταξίδια, είναι ιδανικά δώράκια. Αν είσαι εσύ ένας τέτοιος άνθρωπος, και πάλι είναι ένα ωραίο δώρο για την ταξιδιάρα ψυχή σου!


Σε βάλαμε στο mood;


Ωραία. Τσέκαρε!




Ακολουθήστε μας και στο instagram


1.Αιώρα




Αν είσαι λάτρης του κάμπινγκ, σίγουρα θα έχεις μία τουλάχιστον αιώρα καταχωνιασμένη στο πατάρι σου. Και αν μάλιστα έχεις αυλή  ή έστω έναν μικρό κήπο, είσαι πολύ τζετ! Μπορείς να απλώσεις και να δέσεις την αιώρα σου όχι απαραίτητα σε δέντρα (δεν έχουμε όλοι δέντρα με δυνατούς κορμούς και κλαδιά στις αυλές μας) αλλά και σε γωνίες όπου μπορείς να καρφώσεις καλά γάντζους ώστε να δεθεί ασφαλώς η αιώρα. Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να προμηθευτείς και με μία "έξυπνη αιώρα" που έχει μόνη της στηρίγματα.


Ασχέτως από τις κρύες ημέρες που διανύουμε, η χώρα μας είναι ευλογημένη με έναν δυνατό ήλιο. Θα υπάρξουν λοιπόν σίγουρα πολλές ημέρες όπου θα μπορείς να την απολαύσεις και να λουστείς στις ζεστές ακτίνες του, και να χορτάσεις πολύτιμη βιταμίνη C. Να σου θυμίσουμε όμως πως την αιώρα την είδαμε και σε "έκδοση γραφείου" work from home όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί  την μεσημεριανή σου ξεκούραση μετά από τα αλλεπάλληλα zoom meetings .  





2.Φορητό και επαναφορτιζόμενο μπλέντερ



Και γιατί να περιορίζεται κανείς και να χαλάει το διατροφικό του πρόγραμμα λόγω ταξιδιών; Τα smoothies και οι ανάμυκτοι χυμοί ειναι για πολλούς και πολλές κομμάτι της καθημερινής τους διατροφής. Πόσο μάλλων για τους ταξιδιώτες οι οποίοι χρειάζονται τις πολύτιμες βιταμίνες και την ενέργεια για να εξερευνήσουν τους τόπους που κάθε φορά επισκέπτονται. Το φορητό και επαναφορτιζόμενο μπλέντερ είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και σίγουρα θα εκτιμηθεί αν το κάνεις δώρο! Άσε που, δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιηθεί μόνο σε ταξίδια. Οπότε προς το παρόν, μπορείς να πειραματίζεσαι με διάφορους συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών σπίτι σου, μέχρι να μπορέσεις να ταξιδέψεις ξανά!



3.Σετ λευκώματος



Λεύκωμα, ναι, το θυμάσαι; "Έρως, έρως σαλάμι αέρος που το τρώνε οι κοπελίτσες και φουσκώνουν οι κοιλίτσες"; Καμία σχέση. Μιλάμε για λευκώματα ταξιδιών εδώ. Οι ερασιτέχνες ταξιδιώτες διαθέτουν συχνά πολλές φωτογραφίες από τα ταξίδια που έχουν κάνει. Είναι σαν φωτογραφικό άλμπουμ, αλλά πιο ντιζαϊνάτο και πιο "εύπλαστο". Μπορείς να σημειώνεις λεπτομέρειες από μια συγκεκριμένη εμπειρία ή περιπέτεια που μπορεί να έιχες εσύ και οι συνταξιδιώτες σου. Να θυμηθείς ας πούμε, πόσο σου άρεσε εκείνη σούπα goulash που έφαγες στην Ουγγαρία, τι αισθάνθηκες όταν είδες από κοντά το μέρος που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αγαπημένος σου καλλιτέχνης, πως σου φάνηκαν οι κάτοικοι σε αυτό το χωριό που ξέμεινες όταν κλάταρε το αμάξι που είχατε νοικιάσει και άλλα τέτοια αξέχαστα περιστατικά και εμπειρίες.


4.National Geographic : Προορισμοί ζωής



Οι καλύτεροι φωτογράφοι του National Geographic ξεναγούν στα 225 πιο  εκπληκτικά και πανέμορφα μέρη του κόσμου. Ένα βιβλίο με έντονες φωτογραφίες τοπίων αλλά και πορτρέτα ανθρώπων. Μέσα θα θαυμάσεις σε εξαιρετική ανάλυση αρχαίους μονόλιθους, εξωτικά νησιά, σπάνια έργα τέχνης,  παραλίες με λευκή άμμο, τροπικά δάση, μοναδικές αρχιτεκτονικές. Το βιβλίο είναι θα λέγαμε, ένας "ταξιδιωτικός άτλας" που δεν πρέπει να λείπει απο τις βιβλιοθήκες των φυσιολάτρων ταξιδευτών! Θα σε εμπνεύσει για τα επόμενα ταξίδια της ζωή σου και θα σε εκπαιδεύσει για κουλτούρες που δεν είχες ακούσει!


5.Εκτυπωμένες Instagram φωτογραφίες



Οι φωτογραφίες που επιλέγει ο καθένας μας να δημοσιεύσει στην πλατφόρμα του Instagram συνήθως είναι οι ωραιότερες κατά την γνώμη μας, και συνήθως, τις επιλέγουμε μεταξύ πολλών άλλων (μην το αρνείσαι). Αν παρατηρήσεις του λογαριασμούς των ανθρώπων που ταξιδεύουν πολύ και αγαπάνε τα ταξίδια, είναι κατακλυσμένοι με φωτογραφίες από τοπία, φαγητά, δραστηριότητες, ανθρρώπους και εμπειρίες που έχουν ζήσει σε αυτά. Το να εκτυπώσεις μερικές απο τις αγαπημένες τους φωτογραφίες στο Instagram, σε υψηλή ανάλυση, ώστε να τις καδράρουν και να τους θυμίζουν τις όμορφες στιγμές που έχουν περάσει, είναι μία πολύ ωραία ιδέα με ιδιαίτερα συναισθηματικό βάρος, και δείχνει οτι το επεξεργάστηκες καλά το θέμα του δώρου!

6.Συνδρομή διεθνών πακέτων σνακ.




Μπορεί να έχεις πετύχει διάφορους youtubers και vloggers που και πριν την πανδημία έκαναν δοκιμές σνακ και γλυκών από διάφορα μέρη του κόσμου και σου δείχναν τις αντιδράσεις τους. Είναι οι λεγόμενες "Δοκιμές διεθνών σνακς". Μπορείς και εσύ να κάνεις λοιπόν μία συνδρομή σε διάφορα σαιτς που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία και κάθε μήνα θα δοκιμάζεις τα πιο δημοφιλή σνακς περιοχών που αυτή τη στιγμή δεν μπορείς εύκολα να επισκευτείς, από ασιατικές γεύσεις μέχρι αγαπημένες λιχουδιές από χώρες της Νότιας Αμερικής. Ένα ταξίδι γεύσεων που μπορείς να το κάνεις άνετα στο σπίτι σου! Εδώ σου παραθέτουμε ένα βιντεάκι με την Πέννυ και τον Αχιλλέα που παραλάβανε το snack box τους και δοκιμάζουν ασιατικά σνακς!



7. Φορητό ψυγειάκι



Ο,τι πρέπει για τους κατασκηνωτές και τους φανατικούς της φύσης: ένα μίνι φορητό  ψυγείο, με έχει άριστη θερμομόνωση και κουβαλιέται εύκολα. Για να απολαύσεις τα σνακ και τα αγαπημένα σου ποτά στη φύση και να μην αγχώνεσαι οτι θα σου χαλάσουν. Μπορείς να βρείς αρκετά οικονομικά αλλά και πιο πολυτελή. Το ζήτημα είναι να είσαι εσύ αυτός/αυτή που θα προσφέρεις τις κρύες μπύρες στη παρέα και κάπως έτσι θα γίνεις ο σωτήρας της!



8.Χάρτες σκρατς.




Για τους αισιόδοξους (και μπράβο τους) και για τους πολύ οργανωτικούς λάτρεις των ταξιδιών αυτοί οι χάρτες είναι τέλειο δώρο! Ένας χάρτης σκράτς είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε ξύνωντας την επιφάνεια κάθε περιοχής να σου εμφανίζονται διάφορες πληροφορίες για αυτήν! Σαν το Ξυστό! Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μία πιο καθαρή εικόνα απόστασης και των στάσεων που μπορεί να χρειάζονται για να καταλήξεις στον τελικό προορισμό σου, πόσο μάλλον όταν θέλεις να κάνεις ένα μεγάλο road trip. Έχεις την ευκαιρία να δεις ποιά είναι τα κοντινά μεταξύ τους σημεία και να υπολογίσεις πόσο θες να κάτσεις σε κάθε μέρος. Αν θες μπορείς να καταγράψεις τα μέρη που ήδη έχεις πάει και να να δεις ποιά είναι αυτά που θέλεις να συμπληρώσουν την λίστα σου!



9.Δωροκάρτες για αεροπορικά εισιτήρια.




Μια δωροκάρτα πάντα σε βγάζει από την δύσκολη θέση όταν είναι για δώρο, πόσο μάλλον όταν αφορά ταξίδι! Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρίες που σου προσφέρουν την δυνατότητα να αγοράσεις κουπόνια που μπορούν είτε να μειώσουν σημαντικά την τιμή ενός αεροπορικού εισιτηρίου είτε και να την καλύψουν εντελώς.  Προφανώς δεν μπορείς να αγοράσεις απευθείας το εισιτήριο ακόμα και αν ξέρεις το πρόγραμμα του φίλου ή της φίλης που θέλεις να κάνεις δώρο. Δεν ξέρεις το πρόγραμμα της πανδημίας και πόσο θα διαρκέσουν οι περιορισμοί βλέπεις :/. Οι δωροκάρτες έχουν εκτεταμένη διάρκεια και θα μπορεί να την χρησιμοποιήσει όποτε οι συνθήκες ευνοήσουν. Και θα σε ευγνωμονεί!



10.Mini Drone



Ένα δωράκι που, για του ταξιδιώτες ειδικά, θα είναι πολύ χρήσιμο. Οι εικόνες που μπορεί να καταγράψει από μεγάλο ύψος είναι εντυπωσιακές! Τα videos, ακόμα πιο εντυπωσιακά. To drown έχει καταχωρηθεί στα πολύ χρήσιμα αντικείμενα στην εργαλειοθήκη ενός ταξιδιώτη. Ένα mini drown είναι εύκολο στη συσκευασία και στη μεταφορά και μπορεί να μεταφερθεί άνετα.  Άσε που, μέχρι να λήξουν οι περιορισμοί μετακινήσεων, μπορεί να εξασκηθείς από το σπίτι σου. Να γνωρίσεις καλύτερα την ευρύτερη γειτονιά σου και όταν με το καλό έρθει η ώρα να ταξιδέψεις θα είσαι master οf  drown-puppets!


hellasdirect.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αγοράστε από ΕΔΩ ακτοπλοϊκά, αεροπορικά, κλείστε ξενοδοχεία και πολλά ακόμη και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια