Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Γερμανία – Αλτμάιερ: Πιθανόν το lockdown να διαρκέσει μέχρι την άνοιξη

 Τα μέτρα του μερικού lockdown , που ισχύουν στη Γερμανία , μπορεί να παραταθούν μέχρι τις αρχές της άνοιξης, αν οι μολύνσεις δεν τεθούν υπό...


 Τα μέτρα του μερικού lockdown, που ισχύουν στη Γερμανία, μπορεί να παραταθούν μέχρι τις αρχές της άνοιξης, αν οι μολύνσεις δεν τεθούν υπό έλεγχο, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Πέτερ Αλτμάιερ σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα από την εφημερίδα Die Welt. 


Ο Αλτμάιερ δήλωσε στην Die Welt πως δεν είναι δυνατόν να αρθούν τα μέτρα, όταν σε μεγάλα τμήματα της Γερμανίας καταγράφονται περισσότερες από 50 μολύνσεις ανά 100.000 κατοίκους. 

Γερμανία: Μερικό lockdown μέχρι τον Ιανουάριο σχεδιάζει η Μέρκελ

«Έχουμε τρεις με τέσσερις μακρούς χειμωνιάτικους μήνες μπροστά μας», δήλωσε. «Είναι δυνατόν οι περιορισμοί να συνεχισθούν τους πρώτους μήνες του 2021». 

Μέρκελ: Τα κρούσματα δεν μειώνονται όσο γρήγορα περιμέναμε

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ συμφώνησε την Τετάρτη με τους επικεφαλής των 16 ομόσπονδων κρατιδίων της Γερμανίας να παραταθούν και να αυστηροποιηθούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού τουλάχιστον μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. 

Μέρκελ – Γερμανία: Ο κορονοϊός θα κυριαρχεί στη ζωή μας για πολύ ακόμη

Η Γερμανία επέβαλε στις αρχές Νοεμβρίου ένα «light lockdown», στο πλαίσιο του οποίου έκλεισαν τα μπαρ και τα εστιατόρια, όμως επιτράπηκε να παραμείνουν ανοικτά τα σχολεία και τα καταστήματα. 

 Μέρκελ: Θα πρέπει να ζούμε με περιορισμούς και στο ορατό μέλλον 

Τα μέτρα σταμάτησαν την εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, όμως οι μολύνσεις έχουν σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο. 


Η Ryanair δεν θα απαιτεί από τους επιβάτες να κάνουν το εμβόλιο


Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στη Γερμανία 21.695 νέα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI), αυξάνοντας σε 1.028.089 τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας.


ΠΗΓΗ: bavariagr.de

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια