Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η Ryanair δεν θα απαιτεί από τους επιβάτες να κάνουν το εμβόλιο

Η Ryanair δεν θα απαιτεί εμβολιασμό από τους επιβάτες προκειμένου να πετάξουν με τα δρομολόγιά της, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, σημειώνοντας...


Η Ryanair δεν θα απαιτεί εμβολιασμό από τους επιβάτες προκειμένου να πετάξουν με τα δρομολόγιά της, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, σημειώνοντας ότι ένα «διαβατήριο κορωνοϊού» δεν είναι στην ουσία σημαντικό.

Με τις σύντομες αποδράσεις και την ελευθερία στις μεταφορές στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα δούμε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο την Άνοιξη και στις αρχές του καλοκαιριού, σημείωσε το εκτελεστικό στέλεχος της εταιρίας, Eddie Wilson.


 Τι είναι το υγειονομικό διαβατήριο - Ποιοι θα το χρησιμοποιούν 


Πρόσθεσε δε ότι οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν στην Ευρώπη και με άλλα μέσα μεταφοράς χωρίς εμβόλιο, επομένως εάν κάποιος χρειάζεται να ταξιδέψει στο Παρίσι, για παράδειγμα, και δεν επιθυμεί να κάνει το εμβόλιο, θα μπορεί να ταξιδέψει με τρένο.


 ΙΑΤΑ: Τα τεστ και η ψηφιακή ταυτοποίηση των αποτελεσμάτων, «κλειδί» για διεθνείς πτήσεις χωρίς καραντίνα 




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια