Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Virtual ταξίδια για όλη την οικογένεια - Ταξιδέψτε σήμερα κιόλας

 Θέλετε να ταξιδέψετε αλλά ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα σχέδιά σας; Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν. Το ίδιο και εσείς! Σας αρέσουν τα...

[headerImage]

 Θέλετε να ταξιδέψετε αλλά ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα σχέδιά σας;



Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν. Το ίδιο και εσείς!

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Θέλετε να ταξιδέψετε αλλά ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα σχέδιά σας πολλές φορές και σας έχει γεμίσει ανησυχία;

Σίγουρα δεν είστε οι μόνοι που θέλετε να ταξιδέψετε και υπάρχει τρόπος να το κάνετε έστω και εικονικά.

Τι θα λέγατε να ταξιδεύατε μέχρι το Μεγάλο Σινικό Τείχος στην Κίνα; Δεν σας αρέσουν τα υπερατλαντικά ταξίδια; Τότε πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να επισκεπτόσασταν την Όπερα στο Παρίσι και να δείτε τις μπαλαρίνες να χορεύουν μόνο για εσάς;



Όσο περίεργο και αν ακούγεται μπορείτε να ταξιδέψετε μέσα από τον υπολογιστή σας ή το τάμπλετ σας και να δείτε (έστω και από την οθόνη) υπέροχα αξιοθέατα, μνημεία και να ανακαλύψετε τον κόσμο, φορώντας τις πιτζάμες σας.



Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και μαζέψαμε αρκετούς virtual προορισμούς που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.


Όπερα του Παρισιού

Επισκεφθείτε το Globe Theatre: Το θρυλικό θέατρο στο Λονδίνο

Κάντε μια ξενάγηση στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο (Η.Π.Α.) και παρακολουθήστε τη Mei Xiang, το διασημότερο πάντα στον κόσμο αλλά και το μικρό νεογέννητο που γεννήθηκε πριν μερικές εβδομάδες.

Περπατήστε στην Ευρώπη και δείτε την Ακρόπολη, την Καπέλα Σιστίνα και τον Πύργο του Λονδίνου.

Δείτε το Grand Canyon

Επισκεφθείτε το Σινικό Τείχος

Επισκεφθείτε τις Πυραμίδες της Γκίζας

Κάντε ένα ταξίδι στο Taj Mahal

mothersblog.gr

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια