Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Γερμανία: Αύξηση επιδόματος τέκνων για την υποστήριξη οικογενειών

 Για πότε προγραμματίζεται η πληρωμή και ποιος την δικαιούται – οι οικογένειες δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση για το επίδομα  Οι ...

[headerImage]

 Για πότε προγραμματίζεται η πληρωμή και ποιος την δικαιούται – οι οικογένειες δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση για το επίδομα 




Οι οικογένειες με παιδιά πρόκειται να υποστηριχθούν από το γερμανικό κράτος με επιπλέον επίδομα τέκνων 300 ευρώ, καθώς δέχθηκαν ιδιαίτερες πιέσεις κατά τη διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού


Γερμανία: Άκυρο από διοικητικό δικαστήριο στους νυκτερινούς περιορισμούς


Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση αποφάσισε ότι θα πρέπει να υπάρξει μπόνους για κάθε παιδί που δικαιούται επίδομα τέκνου το 2020. Η αίτηση δεν είναι απαραίτητη. 

Το μπόνους στο επίδομα τέκνων είναι μέρος του πακέτου μέτρων λόγω του κορωνοϊού που εγκρίθηκε πρόσφατα. Το πότε οι οικογένειες θα μπορέσουν να βασιστούν στην οικονομική βοήθεια αυτή εξαρτάται από την περαιτέρω νομοθετική διαδικασία. 


Γερμανία – Χρόνια ασθένεια: Πώς μπορώ να δουλέψω ούτως ή άλλως; 


Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα δαπανήσει συνολικά 4,3 δισεκατομμύρια ευρώ για το μπόνους στο επίδομα τέκνων. 

Η Familienkasse παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πληρωμή και τις απαιτήσεις 

Το μπόνους θα καταβληθεί αυτόματα σε δύο δόσεις με το επίδομα τέκνου για όλα τα παιδιά που δικαιούνται επίδομα τέκνου τον Σεπτέμβριο του 2020. 

Η πληρωμή θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020 στο ποσό των 200 ευρώ και τον Οκτώβριο του 2020 στο ποσό των 100 ευρώ. Για τα παιδιά που δικαιούνται επίδομα τέκνου σε έναν άλλο μήνα του 2020, το επίδομα θα καταβληθεί το συντομότερο δυνατό και επίσης σε δύο δόσεις. Οι οικογένειες δεν χρειάζεται να υποβάλουν αίτηση για το μπόνους για τα παιδιά. 

Το μπόνους επίσης δεν αντισταθμίζεται έναντι άλλων κοινωνικών παροχών (π.χ. επίδομα ανεργίας/ Arbeitslosengeld II). Αυτό ανακοινώθηκε από το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικογένειας στην τρέχουσα ανακοίνωση στα πλαίσια του πακέτου μέτρων λόγω του κορωνοϊού.


ΠΗΓΗ: bavariagr.de

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια