Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μαυρίκιος: Η απόδειξη του εξωτικού προορισμού!

Ο Μαυρίκιος είναι ένας από τους πιο γνωστούς εξωτικούς προορισµούς, ένας πραγµατικός παράδεισος, ένα µεγάλο νησί µε ανάγλυφο στην ενδοχ...

Ο Μαυρίκιος είναι ένας από τους πιο γνωστούς εξωτικούς προορισµούς, ένας πραγµατικός παράδεισος, ένα µεγάλο νησί µε ανάγλυφο στην ενδοχώρα, σταυροδρόµι συνάντησης διαφορετικών πολιτισµών και κουλτούρων µε αποτέλεσµα η επιρροή τους να είναι έντονη ακόµη µέσα από την αρχιτεκτονική, τη γαστρονοµία, τη τέχνη, τη µουσικά κ.α.


Κοραλλιογενείς ύφαλοι που σχηµατίζουν λιµνοθάλασσες µε κρυστάλλινα νερά κοσµούν τις ακτές του Μαυρίκιου, ενώ τα ξενοδοχεία και τα resorts του δικαιώνουν τον όρο luxury destination.
Μαυρίκιος, Ινδικός Ωκεανός
Από την Κατερίνα Ρίγκου (krigou@dousiscom.gr), Photo: Shutterstock

Οι εμπειρίες που θα ζήσετε στο Μαυρίκιο

Το ψάρεµα σε ανοιχτή θάλασσα (deep sea fishing) αποτελεί µεγάλο τοπικό «πάθος». Μάλιστα, από τον Νοέµβρη ως τον Απρίλιο όλα τα µεγάλα ξενοδοχεία οργανώνουν µε δικό τους σκάφος εξορµήσεις προς αναζήτηση καρχαριών, κιτρινόπτερου τόνου και µπαρακούντα.

Πέρα όµως αυτό, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε την ενδοχώρα, µε 4×4 εννοείται, αφού το οδικό δίκτυο είναι συχνά «της περιπέτειας»… Για τους λιγότερο τώρα extreme τύπους, το νησί επιφυλάσσει αξέχαστες spa εµπειρίες ενώ πολύ ενδιαφέρον είναι και το shopping, καθώς ο Μαυρίκιος έχει παράδοση στα πλεκτά και τα υφάσµατα. Ρούχα, κεντήµατα, ηµιπολύτιµοι λίθοι και λίθινα διακοσµητικά αντικείµενα, θα τα βρείτε σε αφθονία και πολύ ανταγωνιστικές τιµές!
Μαυρίκιος ταξίδι

Πότε να πάτε στο Μαυρίκιο

Το κλίµα είναι τροπικό και ο καιρός ευµετάβλητος. Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο θα συναντήσετε τυφώνες. Οι καλοκαιρινοί µήνες εκεί είναι από τον Οκτώβριο µέχρι το Πάσχα και έχουν ζέστη και υγρασία – είναι η εποχή του game fishing. Αν πάτε χειµώνα (Ιούλιο-Σεπτέµβριο) οι θερµοκρασίες και η υγρασία πέφτουν – όπως και οι τιµές!

Πως να πάτε


Από Αθήνα θα φτάσετε στον Μαυρίκιο µε συνδυαστική πτήση της Emirates (www.emirates.com) και της Air Mauritius (www.airmauritius.com) µε ανταπόκριση στο Ντουµπάι και µέση τιµή €872/ µε επιστροφή.


travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια