Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αμμουλιανή: Ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος είναι στη Χαλκιδική! (video)

Η Αμμουλιανή , το μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής , βρίσκεται απέναντι από την Ουρανούπολη . Πρόκειται για ένα νησί...

Η Αμμουλιανή, το μοναδικό κατοικημένο νησί της Χαλκιδικής, βρίσκεται απέναντι από την Ουρανούπολη.



Πρόκειται για ένα νησί καταπράσινο, γραφικό, «καλοκαιρινό», γεμάτο μοναδικές παραλίες, από τις ομορφότερες της χώρας μας! Γιατί σαν την Χαλκιδική… δεν έχει!


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Αμμουλιανή: Ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος είναι στη Χαλκιδική!
Για να φτάσετε στην Αμμουλιανή θα πάρετε το καραβάκι από το λιμανάκι της Ουρανούπολης, και σε λίγα λεπτά θα προσεγγίσετε έναν μικρό επίγειο παράδεισο. Κρυστάλλινα νερά, ιδανικά για βουτιές, αλλά και ψάρεμα και ένας βυθός με μεγάλη ποικιλία υποθαλάσσιας ζωής θα γοητεύσουν τους λάτρεις των καταδύσεων και όχι μόνο.









Αμμουλιανή: Ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος είναι στη Χαλκιδική!
Το νησί έχει έναν μοναδικό οικισμό, αλλά οι επιλογές σε διαμονή, εστιατόρια και καφετέριες είναι πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες. Οι φιλόξενοι κάτοικοι είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν το καλύτερο με τη γνωστή νησιώτικη φιλοξενία.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!

Αμμουλιανή: Ο απόλυτος εξωτικός παράδεισος είναι στη Χαλκιδική!
Η Αμμουλιανή είναι ξακουστή για τις παραλίες της και πραγματικά αξίζει να τις γνωρίσετε μια μια. Οι πιο γνωστές είναι ο Άγιος Γεώργιος, οι Αλυκές, η ακτή Πόρτο Άγιο, αλλά γενικά μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές μικρές παραλίες, οπότε επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας γούστο.


Μάθετε περισσότερα για την Αμμουλιανή, αλλά πρώτα θαυμάστε την ομορφιά της στο παρακάτω βίντεο:





Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Δεν υπάρχουν σχόλια