Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μια Ελλάδα χρώμα! Ελληνικά νησιά γεμάτα χρώμα

Χρώμα και καλοκαίρι, καλοκαίρι και χρώμα! Δείτε τα ελληνικά νησιά που θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο καλοκαίρι σας με τις πολύχρωμε...

Χρώμα και καλοκαίρι, καλοκαίρι και χρώμα! Δείτε τα ελληνικά νησιά που θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια στο καλοκαίρι σας με τις πολύχρωμες γωνιές τους.


Μπορεί να μην είναι τόσο έντονα χρωματιστά όσο το Μπουράνο της Ιταλίας, ωστόσο οι χρωματιστές πινελιές τους, αρκούν! Εφέτος το καλοκαίρι, βάλτε στην ταξιδιωτική σας ατζέντα τους παρακάτω προορισμούς και κάντε μια βουτιά στο χρώμα!

Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Έλιωσαν τα φανάρια στο Κουβέιτ από την θερμοκρασία! Απίστευτο!





1. Μήλος, ψαροχώρι Κλήμα




Στο παραδοσιακό ψαροχώρι Κλήμα της Μήλου με τους ελάχιστους κατοίκους, τα γραφικά δίπατα σπίτια με τα χρωματιστά παραθυρόφυλλα, οι έντονα χρωματισμένες πόρτες καθώς και οι χρωματιστές ψαρόβαρκες που βρίσκονται στα «σύρματα» (όπως ονομάζονται οι αποθηκευτικοί χώροι για τις ψαρόβαρκες και τα αλιευτικά σύνεργα), συνθέτουν ένα πολύχρωμο σκηνικό!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε μια πρόγευση από το χρώμα και την ομορφιά που θα συναντήσετε σε αυτήν την ιδιαίτερη γωνιά της Μήλου.


Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)




2. Αμοργός




Στην Αμοργό μπορεί τα σπίτια να έχουν το παραδοσιακό κυκλαδίτικο λευκό, ωστόσο τα χρωματιστά παράθυρα, οι πόρτες, οι κάθε λογής χρωματιστές λεπτομέρειες, τα λουλούδια που κοσμούν τα σοκάκια και φυσικά το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, οδηγούν πολλούς στο να συγκαταλέγουν το νησί ανάμεσα στους πιο πολύχρωμους προορισμούς σε όλον τον κόσμο. Το σίγουρο είναι πως η Αμοργός θα δώσει ιδιαίτερο χρώμα στις φετινές διακοπές σας, αν την επιλέξετε ως ταξιδιωτικό προορισμό!


Ναύπλιο: Η πόλη που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά!




3. Σύμη



Σύμη


Η Σύμη, ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Δωδεκανήσων, είναι και το πιο χρωματιστό! Τα όμορφα νεοκλασικά σπίτια που είναι βαμμένα σε έντονα, ζεστά και ζωντανά χρώματα, σκαρφαλωμένα στα βουνά του νησιού και αμφιθεατρικά κτισμένα γύρω από τη θάλασσα, στήνουν το τέλειο σκηνικό για τις καλοκαιρινές διακοπές σας! Ανακαλύψτε τη Σύμη, το αξίζει!
Κάντε μια βουτιά στο "χρώμα" της Σύμης βλέποντας το παρακάτω βίντεο:


Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αεροπλάνο περνά ξυστά πάνω από τουρίστες στη Σκιάθο




4. Καστελλόριζο




Το μικρό και γραφικό νησάκι του Αιγαίου διαθέτει έναν πανέμορφο διατηρητέο οικισμό που αποτελεί αυθεντικό δείγμα της δωδεκανησιακής αρχιτεκτονικής και αποτελείται από αρχοντόσπιτα, εντυπωσιακές εκκλησίες, παραδοσιακά πλακόστρωτα σοκάκια και σκαλιά. Τα νεοκλασικά αρχοντικά σπίτια που είναι βαμμένα σε χρώματα από την παλέτα των παστέλ χρωμάτων και τα παραθυρόφυλλα με τα έντονα χρώματα δίνουν στο νησί μια πολύχρωμη νότα!


5. Χάλκη




Ένα νησί για…λίγους! Το μικροσκοπικό νησί-δορυφόρος της Ρόδου έχει πέτρινα αρχοντικά αρχιτεκτονήματα με χρωματιστά παραθυρόφυλλα και έντονα χρωματισμένες κεραμοσκεπές.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε μια πρόγευση από το ξεχωριστό νησί:




6. Κάρπαθος



Η εντυπωσιακή Κάρπαθος της άγριας αιγαιοπελαγίτικης ομορφιάς έχει πολλές χρωματιστές πινελιές στα παραθυρόφυλλα των σπιτιών και στα σοκάκια της, κυρίως στον παραδοσιακό οικισμό της Ολύμπου.

7. Σύρος




Στην αρχοντική Σύρο τα εντυπωσιακά παλαιά αρχοντικά και κτίρια, άλλα σε παστέλ και άλλα σε πιο έντονες αποχρώσεις, έχουν πολλές χρωματιστές πινελιές και στο συνολό τους συνθέτουν μια πολύ όμορφη παλέτα!

8. Κεφαλονιά, οικισμός Φισκάρδο




Ο κοσμοπολίτικος διατηρητέος οικισμός Φισκάρδο της Κεφαλονιάς -καθώς είναι από τους λίγους στο νησί που δεν ισοπεδώθηκαν από τους καταστροφικούς σεισμούς του 1953- με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό χαρακτήρα, τα πολύχρωμα διώροφα σπίτια με τα διάφορα έντονα χρώματα και τα στενά μπαλκόνια καθώς και τα στενά δρομάκια με τις χρωματιστές λεπρομέρειες και τα λουλούδια που κοσμούν τις αυλές, θα προσθέσει χρώμα στο καλοκαίρι σας, αν προτιμήσετε το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς ως προορισμό για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές σας.

9. Κρήτη, Χανιά, Παλιά Πόλη



Χανιά, Παλιά Πόλη


Στην όμορφη Παλιά Πόλη των Χανίων, το χρώμα το βρίσκουμε στις λεπτομέρειες: οι χρωματιστές πόρτες των σπιτιών και των μικρών μαγαζιών, τα χρωματιστά τραπεζάκια, οι γλάστρες, τα λουλούδια που κοσμούν τα στενά σοκάκια!

10. Μύκονος, Μικρή Βενετία




Η χαρακτηριστική γωνιά της Μυκόνου με τις χρωματιστές λεπτομέρειες δίνει χρώμα και "σπάει" το κυκλαδίτικο λευκό του νησιού.





11. Σαντορίνη



Σαντορίνη


Εκτός από το μοναδικό χρώμα του ηλιοβασιλέματος, η Σαντορίνη έχει και πολλές χρωματιστές γωνιές να προσφέρει στον επισκέπτη της – περιπλανηθείτε στα σοκάκια της για να τις ανακαλύψετε!




12. Κρήτη, οικισμός Αρχάνες, Ηράκλειο





Σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από το Ηράκλειο, βρίσκονται οι Αρχάνες, ένας από τους ωραιότερους ορεινούς παραδοσιακούς οικισμούς της Κρήτης που έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και για αυτόν τον λόγο έχει αποσπάσει διεθνείς διακρίσεις! Πρόκειται για ένα κράμα νεοκλασικών, κρητικών και βενετσιάνικων επιρροών! Τις πανέμορφες γραφικές γειτονιές κοσμούν παραδοσιακά σπίτια βαμμένα σε όμορφα χρώματα, ενώ τα στενά σοκάκια και οι αυλές των σπιτιών είναι γεμάτα από χρωματιστά λουλούδια!

gr.skyscanner.com







Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια