Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Survivor - Αποκλειστικό: Έσκασε η «βόμβα» - Έφυγε για Άγιο Δομίνικο και θα «τρελάνει» τους πάντες

  Survivor 2021 : Θα «κάψει» καρδιές με την παρουσία της... Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Survivor , το Dokari.gr σας παρουσιάζει ...


 Survivor 2021: Θα «κάψει» καρδιές με την παρουσία της...

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Survivor, το Dokari.gr σας παρουσιάζει το απόλυτο spoiler!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 17 Δεκεμβρίου, η Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν μία ανάσα από το κλείσει το «deal» με την παραγωγή του Survivor!

Η απόλυτη Ελληνίδα μάνα, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, εδώ και μέρες είχε περάσει τα απαραίτητα τεστ με επιτυχία και αφού συμφώνησε και στο οικονομικό κομμάτι, ειδοποιήθηκε να ετοιμάσει τις βαλίτσες της και να πετάξει για τον Άγιο Δομίνικο.






Το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, αναμένεται να μπει στην ομάδα των Μαχητών σε δεύτερη φάση, όπως θα γίνει και με την Ελίζαμπεθ Ελετσί αλλά και την Ανθή Σαλαγκούδη.


Η ομάδα των Μαχητών αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα με τις σέξι παρουσίες, καθώς να θυμίσουμε πως στο παιχνίδι βρίσκεται ήδη η Έλενα Κρεμλίδου, αλλά και το «καυτό» δίδυμο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Έλενα Λιλιοπούλου.


dokari.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια