Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

ΙΑΤΑ: Τα τεστ και η ψηφιακή ταυτοποίηση των αποτελεσμάτων, «κλειδί» για διεθνείς πτήσεις χωρίς καραντίνα

 Mια αποτελεσματική πολιτική τεστ αποτελεί σημαντικό βήμα για τα διεθνή ταξίδια χωρίς καραντίνα , σύμφωνα με την Παγκόσμια Ένωση Αερομεταφορ...


 Mια αποτελεσματική πολιτική τεστ αποτελεί σημαντικό βήμα για τα διεθνή ταξίδια χωρίς καραντίνα, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ένωση Αερομεταφορών, ΙΑΤΑ.

Ωστόσο χρειάζεται να ακολουθήσει και «ψηφιακό διαβατήριο υγείας» το οποίο θα πιστοποιεί την πληροφόρηση μεταξύ των αερομεταφορών, των εργαστηρίων και των ταξιδιωτών. 


Τι είναι το υγειονομικό διαβατήριο - Ποιοι θα το χρησιμοποιούν 


Σε ανακοίνωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της ΙΑΤΑ, κ. Alexandre de Juniac, επισημαίνει ότι τα τεστ αποτελούν το κλειδί στο να ξεκινήσουν και πάλι τα διεθνή ταξίδια χωρίς μέτρα καραντίνας.


 Η Ryanair δεν θα απαιτεί από τους επιβάτες να κάνουν το εμβόλιο 


Όπως τόνισε, το δεύτερο βήμα είναι μια παγκόσμια υποδομή πληροφόρησης η οποία είναι αναγκαία για την ασφαλή διαχείριση, κοινοποίηση και πιστοποίηση των δεδομένων τεστ που θα αντιστοιχούν στις ταυτότητες των ταξιδιωτών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των διασυνοριακών ελέγχων. 


tornosnews.gr



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια