Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μαδρίτη: Πιλοτικό πρόγραμμα για δωρεάν τεστ αντιγόνου σε όλα τα ξενοδοχεία

 Η Μαδρίτη ανακοίνωσε νέο πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο ξεκινά αυτή την εβδομάδα και εντάσσει τα τεστ στα ξενοδοχεία της, με σκοπό να ενδυναμ...


 Η Μαδρίτη ανακοίνωσε νέο πιλοτικό πρόγραμμα το οποίο ξεκινά αυτή την εβδομάδα και εντάσσει τα τεστ στα ξενοδοχεία της, με σκοπό να ενδυναμώσει την εικόνα της ως ασφαλούς προορισμού. 


Όπως ανακοίνωσε ο τοπικός αντιπρόεδρος, Ignacio Aguado, οι επισκέπτες των ξενοδοχείων θα κάνουν δωρεάν τεστ αντιγόνου.

Σύμφωνα με την La Vanguardia, η αρχική περίοδος των τεστ θα διαρκέσει 15 ημέρες και το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε επιλεγμένα ξενοδοχεία. Μόλις γίνει ανάλυση των αποτελεσμάτων, το πρόγραμμα θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία της Μαδρίτης. 



Πρόκειται για την πρώτη απόφαση του είδους καθώς μέχρι σήμερα ελάχιστες μόνο αλυσίδες ξενοδοχείων προσέφεραν τεστ αντιγόνου, με δικό τους κόστος, χωρίς παρέμβαση της Πολιτείας.Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά το κάλεσμα της Ένωσης Ξενοδοχείων Μαδρίτης (AEHM) για πλάνο διάσωσης του κλάδου σε συντονισμό με την κεντρική κυβέρνηση, την αυτόνομη κυβέρνηση και το δημοτικό συμβούλιο. 

Η βοήθεια αυτή κρίνεται απαραίτητη για να διασφαλιστεί η επιβίωση του κλάδου, να διατηρηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας και να δοθεί η δυνατότητα για ανάκαμψη τα επόμενα χρόνια, όπως επισημαίνει η Ένωση.

Ο γ.γ. της AEHM, Mar de Miguel, τονίζει ότι η τρέχουσα πληρότητα των ξενοδοχείων στην πρωτεύουσα παραμένει κάτω από το 15% και ότι πάνω από το 80% των ξενοδοχείων είναι κλειστά. 


tornosnews.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια