Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ισπανία: Χωρίς τεστ και καραντίνα οι ταξιδιώτες από το Μάρτιο του 2021

 Μεγάλη καμπάνια ύψους 2 εκατ. ευρώ για την επιστροφή των ταξιδιωτών το 2021 λανσάρει η Ισπανία , επιδιώκοντας μέσα από αυτήν να αναδείξει τ...


 Μεγάλη καμπάνια ύψους 2 εκατ. ευρώ για την επιστροφή των ταξιδιωτών το 2021 λανσάρει η Ισπανία, επιδιώκοντας μέσα από αυτήν να αναδείξει την ασφάλεια του προορισμού.

Οι Βαλεαρίδες αναμένεται να είναι η πρώτη περιοχή που θα προσφέρει ταξίδια χωρίς περιορισμούς. Ο προτεινόμενος μήνας κατά τον οποίο θα ξεκινήσουν να επιτρέπονται τα ταξίδια χωρίς την ανάγκη για τεστ ή καραντίνα, είναι ο Μάρτιος του 2021.

Προς το παρόν, όλοι οι ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα χρειάζεται να παρουσιάζουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού, το οποίο θα πρέπει να έχει γίνει εντός 72 ωρών από την ώρα άφιξης. 

Στα Κανάρια υπάρχει η εξαίρεση της υποχρεωτικής καραντίνας για τις χώρες που περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα της χώρας, εφόσον υπάρχει αερογέφυρα.


tornosnews.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια