Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μέρκελ για μερικό lockdown: Χωρίς πάρτι τα φετινά Χριστούγεννα στη Γερμανία

 Η καγκελάριος προειδοποίησε ότι «σε αντίθεση με την άνοιξη, αντιμετωπίζουμε δύσκολους μήνες γιατί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες αυτός ο ιός ...

[headerImage]

 Η καγκελάριος προειδοποίησε ότι «σε αντίθεση με την άνοιξη, αντιμετωπίζουμε δύσκολους μήνες γιατί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες αυτός ο ιός αντιδρά διαφορετικά και ακόμη πιο επιθετικά»

«Θα κάνουμε Χριστούγεννα υπό συνθήκες του νέου κορονοϊού, αλλά όχι Χριστούγεννα της μοναξιάς», τόνισε τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να γίνουν εκδηλώσεις την Πρωτοχρονιά. 


 Γερμανία: Επιστημονικός αντίλογος στο μερικό lockdown 




 Μέρκελ σε ηγέτες της ΕΕ: Η μοναδική λύση είναι το lockdown 


Η Ανγκελα Μέρκελ υπερασπίστηκε τα δύσκολα νέα μέτρα που ισχύουν από σήμερα στην πατρίδα της: «Δεν έχουμε δει μια ηπιότερη πορεία εξάπλωσης του ιού», δήλωσε η Μέρκελ, κάνοντας λόγο για μια «φυσική καταστροφή που πρέπει να αντιμετωπίσουμε», «είναι μία δοκιμασία που δεν είχαμε δει μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο».


Η καγκελάριος προειδοποίησε ότι «σε αντίθεση με την άνοιξη, αντιμετωπίζουμε δύσκολους μήνες γιατί σε χαμηλότερες θερμοκρασίες αυτός ο ιός αντιδρά διαφορετικά και ακόμη πιο επιθετικά».


 Γερμανία – Χρόνια ασθένεια: Πώς μπορώ να δουλέψω; 




«Για να παρακολουθήσουμε πώς φτάνουμε όλο και περισσότερο στα όρια του φόρτου εργασίας του προσωπικού και των δομών στην ιατρική εντατικής θεραπείας, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να απαντήσει γι' αυτό, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν θέλει να απαντήσει γι' αυτό και προσωπικά δεν το θέλω ούτε εγώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Κάλεσε επίσης τους Γερμανούς πολίτες να περιορίσουν τις επαφές τους. «Ο μαζικός περιορισμός των επαφών θα μπορούσε να είναι "κυματοθραύστης"». Αν και αναγνώρισε ότι τα μέτρα είναι σκληρά, η Γερμανίδα καγκελάριος υπογράμμισε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πετύχει κανείς. «Εάν πετύχουμε τον Νοέμβριο, θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για έναν πιο ανεκτό Δεκέμβριο. Επιπλέον, πρόκειται επίσης για τη διατήρηση της ευημερίας των Γερμανών. Όλοι εξοικονομούμε πολλά χρήματα αν είμαστε λογικοί». 


«Στη Γερμανία, το 30% με 40% του πληθυσμού ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου», υπογράμμισε η Γερμανίδα καγκελάριος και πρόσθεσε: «Σχεδόν όλοι γνωρίζουν κάποιον που στην πραγματικότητα δεν θέλουν να μολύνουν. Στην ουσία, πρόκειται για την προστασία των ευπαθών ομάδων». Σε ό,τι αφορά την λειτουργία των εκκλησιών η Γερμανίδα Καγκελάριος έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Εφόσον τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί δεν έκλεισαν,  είναι «επιτακτική ανάγκη» οι εκκλησίες και οι χώροι λατρείας να μείνουν ανοιχτοί». Πάντως, υποσχέθηκε στους Γερμανούς εστιάτορες ότι κανείς δεν θα μείνει μόνος του έχοντας χάσει το εισόδημα του Νοεμβρίου.


ΠΗΓΗ: ethnos.gr




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια