Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

H Ryanair τρελάθηκε: Τρομερή προσφορά για Βαρκελώνη με 20 ευρώ με επιστροφή! (Σεπτέμβριος)

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα - Βαρκελώνη σας περιμένει να την ανακαλύψετε τον Σεπτέμβριο.... Λίγα λόγια γ...

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα - Βαρκελώνη σας περιμένει να την ανακαλύψετε τον Σεπτέμβριο....



Λίγα λόγια για την Βαρκελώνη


Η Βαρκελώνη (Καταλανικά: bəɾsəˈlonə, ισπανικά: baɾθeˈlona) είναι πόλη της Ισπανίας και πρωτεύουσα της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας της Καταλωνίας. Σήμερα αποτελεί τη δεύτερη σημαντικότερη πόλη του ισπανικού κράτους όσον αφορά τον πληθυσμό και την οικονομία μετά τη Μαδρίτη. Η μητροπολιτική της περιοχή έχει έναν πληθυσμό της τάξης των περίπου 4.8 εκατομμυρίων κατοίκων, οι οποίοι ζούνε στους 36 δήμους της αστικής της περιοχής, κάτι που την κάνει τη μεγαλύτερη μητρόπολη του ευρύτερου μεσογειακού χώρου, ενώ εντός της πόλης ζούνε περίπου 1.6 εκατομμύρια άνθρωποι.


Σήμερα η Βαρκελώνη είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πόλεις για τουρισμό στην Ευρώπη, διαθέτοντας καλή ποιότητα ζωής και πλούσια πολιτιστική ζωή (στην πόλη έζησαν μεταξύ άλλων ο Σαλβαδόρ Νταλί, ο Ζουάν Μιρό, ο Αντόνι Γκαουντί και για ένα διάστημα ο Πάμπλο Πικάσσο). Η Βαρκελώνη, επίσης, διαθέτει μεσογειακό κλίμα, πολύ καλές ευκαιρίες διασκέδασης (πολλά μπαρ και κλαμπ) και ψυχαγωγίας ( όπως τα μουσεία MNAC και MACBA) και καλές θέσεις εργασίας.


Πουλάει... τρέλα η Ryanair - Προσφορά που δεν χάνεται: Χανιά 20 ευρώ με επιστροφή!


Δεν ξανάγινε: Απίθανη προσφορά για Αμπού Ντάμπι 45€ με επιστροφή (Δεκέμβριος)



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!





Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Ταξιδέψτε τον Σεπτέμβριο στην Βαρκελώνη από Αθήνα!

Ημερομηνίες: 25/09/2020 - 28/09/2020

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 20€ με επιστροφή το άτομο.





*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (07/09/2020) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.




Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ΕΔΩ!



Διαβάστε προτού κάνετε κράτηση 


Οι τιμές που εμφανίζονται περιλαμβάνουν πάντα μια εκτίμηση όλων των υποχρεωτικών φόρων και χρεώσεων αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να ελέγξετε ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες του εισιτηρίου, τις τελικές τιμές και τους όρους και τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο κράτησης προτού κάνετε την κράτηση.

Ελέγξτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
  • Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες / πρακτορεία επιβάλλουν επιπλέον χρέωση για αποσκευέςασφάλεια ή για τη χρήση πιστωτικών καρτών. Δείτε τις χρεώσεις αεροπορικών εταιρειών
  • Ελέγξτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις για ταξιδιώτες ηλικίας 12-16
  • Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για νεαρούς επιβάτες που ταξιδεύουν μόνοι.



ΔΙΑΜΟΝΗ

Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Για περισσότερες προσφορές δείτε ΕΔΩ!






Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια