Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Δεν ξανάγινε: Απίθανη προσφορά για Αμπού Ντάμπι 45€ με επιστροφή (Δεκέμβριος)

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα - Αμπού Ντάμπι σας περιμένει να την ανακαλύψετε την περίοδο του Δεκεμβρίου. ... ...

Μία απίθανη προσφορά για πτήσεις από/προς Αθήνα - Αμπού Ντάμπι σας περιμένει να την ανακαλύψετε την περίοδο του Δεκεμβρίου. ...



Λίγα λόγια για το Αμπού Ντάμπι

Το Άμπου Ντάμπι (αγγλ. Abu Dhabi, Αραβική γλώσσα: أبو ظبي, αραβική προφορά  είναι η πρωτεύουσα και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Η πόλη εκτείνεται κατά μήκος μίας μακρόστενης παράκτιας νησίδας στον Περσικό κόλπο, η οποία περιβάλλεται από άλλα μικρότερα νησιά και κολπίσκους. Ο πληθυσμός της ξεπερνά τις 945.268 κατοίκους (2008), και η έκταση της μητροπολιτικής περιοχής είναι 67.340 τετρ.χλμ.. Η πόλη, όπως και ολόκληρο το εμιράτο, έχει ένα από τα μεγαλύτερα κατά κεφαλή εισοδήματα στον κόσμο.


Το Άμπου Ντάμπι είναι έδρα των σημαντικότερων υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΑΕ, καθώς και της βασιλικής οικογένειας. Σήμερα, η πόλη θεωρείται μία κοσμοπολίτικη μητρόπολη, καθώς η γρήγορη ανάπτυξη και αστικοποίησή της, παράλληλα με το συγκριτικά υψηλό εισόδημα των κατοίκων, την έχουν μετατρέψει στην πιο προηγμένη πόλη από τις αραβικές μητροπόλεις. Αποτελεί κέντρο πολιτικών, βιομηχανικών, πολιτιστικών και εμπορικών δραστηριοτήτων, ενώ παράγει το 15% του ΑΕΠ της χώρας. Στο Άμπου Ντάμπι έχουν επίσης την έδρα τους το τοπικό χρηματιστήριο, η κεντρική τράπεζα των ΗΑΕ, καθώς και πολλές πολυεθνικές επιχειρήσεις. Το εμιράτο του Άμπου Ντάμπι είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς πετρελαίου στον κόσμο, αλλά παράλληλα η οικονομία του είναι πολυδιάστατη, με παράλληλη ανάπτυξη των οικονομικών υπηρεσιών και του τουρισμού. Θεωρείται η τρίτη πιο ακριβή πόλη στην ευρύτερη περιοχή, και η 26η στον κόσμο. Η αραβική αεροπορική εταιρία Etihad έχει έδρα το Άμπου Ντάμπι.


Πουλάει... τρέλα η Ryanair - Προσφορά που δεν χάνεται: Χανιά 20 ευρώ με επιστροφή!



H Ryanair τρελάθηκε: Τρομερή προσφορά για Βαρκελώνη με 20 ευρώ με επιστροφή!



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ταξιδέψτε τον Δεκέμβριο στο Αμπού Ντάμπι από Αθήνα!

Ημερομηνίες: 04/12/2020 - 09/12/2020

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Wizz και κοστίζουν μόλις 45€ με επιστροφή το άτομο.





*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (06/09/2020) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.



Διαβάστε προτού κάνετε κράτηση 


Οι τιμές που εμφανίζονται περιλαμβάνουν πάντα μια εκτίμηση όλων των υποχρεωτικών φόρων και χρεώσεων αλλά να θυμάστε ότι πρέπει να ελέγξετε ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες του εισιτηρίου, τις τελικές τιμές και τους όρους και τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο κράτησης προτού κάνετε την κράτηση.

Ελέγξτε για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
  • Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες / πρακτορεία επιβάλλουν επιπλέον χρέωση για αποσκευέςασφάλεια ή για τη χρήση πιστωτικών καρτών. Δείτε τις χρεώσεις αεροπορικών εταιρειών
  • Ελέγξτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις για ταξιδιώτες ηλικίας 12-16
  • Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί για νεαρούς επιβάτες που ταξιδεύουν μόνοι.



ΔΙΑΜΟΝΗ

Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Για περισσότερες προσφορές δείτε ΕΔΩ!






Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια