Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Σκέψεις για μπλόκο σε πτήσεις εξωτερικού - Ποιες χώρες θα αφορά

Σκοπός να περιοριστούν τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού . Σκέψεις για μπλόκο σε πτήσεις εξωτερικού υπάρχουν στο Μέγαρο Μαξίμ...

Σκοπός να περιοριστούν τα εισαγόμενα κρούσματα κορωνοϊού.


Σκέψεις για μπλόκο σε πτήσεις εξωτερικού υπάρχουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Λάμπρου Δεμερτζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού σε μεγάλες χώρες της κεντρικής Ευρώπης, ο ΕΟΔΥ παρατηρεί ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων από το εξωτερικό. Έτσι, η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να εφαρμόσει περιοριστικά μέτρα σε πτήσεις από χώρες όπως η Γαλλία, το Βέλγιο, η Πολωνία και η Ολλανδία.



Η κατάσταση είναι τόσο κρίσιμη στις χώρες αυτές που ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ο καγκελάριος της Αυστρίας και η πρωθυπουργός της Δανίας ακύρωσαν την σημερινή επίσκεψη τους στη χώρα μας και τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αντιμετωπίσουν την έξαρση του ιού στις πατρίδες τους.


athensmagazine.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια