Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μονολίθι: Η πιο ασφαλής παραλία της Ευρώπης βρίσκεται στην Πρέβεζα

Τα 22 χιλιόμετρα της παραλίας υπόσχονται ...social distancing σε χιλιάδες επισκέπτες Η ομορφιά ενός τόπου είναι συνήθως το π...

Τα 22 χιλιόμετρα της παραλίας υπόσχονται ...social distancing σε χιλιάδες επισκέπτες



Η ομορφιά ενός τόπου είναι συνήθως το πρώτο κριτήριο για τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Τουλάχιστον έτσι ήταν τα πράγματα πριν την πανδημία του κορονοϊού, γιατί φέτος οι προτεραιότητες όσων αποφασίσουν να πάνε διακοπές αλλάζουν δραματικά.





Η ομορφιά εξακολουθεί να αποτελεί ζητούμενο, αλλά πλέον συνοδεύεται από την ασφάλεια, αφού κανένας δεν θέλει να παραθερίσει σε ένα μέρος στο οποίο αισθάνεται ότι θα κινδυνεύσει από τον επικίνδυνο ιό.



Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!





Τον συνδυασμό απαράμιλλης ομορφιάς και απόλυτης ασφάλειας θα συναντήσουμε φέτος στο Μονολίθι της Πρέβεζας, την ατελείωτη παραλία των 22 χιλιομέτρων.




Αυτό αποφάνθηκε η υπηρεσία Βέλτιστοι Ευρωπαϊκοί Προορισμοί (EBD), συνεργάτης του δικτύου EDEN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία κατέταξε το Μονολίθι στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο ασφαλείς παραλίες της Ευρώπης για την μετά το lockdown εποχή.




Η Ελλάδα εκπροσωπείται στη δεκάδα και με δεύτερη παραλία, καθώς ο Χαλικούνας στην Κέρκυρα κατέλαβε την πέμπτη θέση.



Αυτή είναι η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία της Ευρώπης και είναι ελληνική!


Μιλώντας στο ethnos.gr, o ειδικός συνεργάτης Επικοινωνίας και Στρατηγικού Σχεδιασμού του δήμου Πρέβεζας, Δημήτρης Γερογιάννης, επισημαίνει ότι η κατάταξη της παραλίας στην κορυφή ήταν αποτέλεσμα μιας αποτελεσματικής καμπάνιας και αντικειμενικών στοιχείων που καθιστούν την περιοχή πολύ ασφαλή τουριστικό προορισμό. «Αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας ξεκινήσαμε μια εκστρατεία τουριστικής προβολής με τίτλο “Be Safe Be Free”. Την πρώτη εβδομάδα, αφού στείλαμε δελτία τύπου σε διεθνή μέσα, έγινε κρούση από την EBD όπου μας ενημέρωσαν ότι το Μονολίθι ανακηρύχθηκε η ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης, ενώ η Πρέβεζα ανακηρύχθηκε συνολικά πέμπτος ασφαλέστερος τουριστικός προορισμός». Ταυτόχρονα, το Μονολίθι παρουσιάστηκε ως ελκυστικός προορισμούς σε μεγάλα διεθνή μέσα όπως το Forbes και η Daily Mail.




Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Το μεγάλο αβαντάζ

Ο κ. Γερογιάννης εξηγεί ότι, με μόλις δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, η Πρέβεζα ανήκει στις περιοχές που πέρασαν χωρίς σημαντικό πρόβλημα το πρώτο κύμα του κορονοϊού και επομένως δεν είναι επικίνδυνη για τους επισκέπτες της. Τονίζει, επίσης, ότι αυτό που όλοι πάντα θεωρούσαν μειονέκτημα, δηλαδή τη σχετικά χαμηλή τουριστική ανάπτυξη, αποτελεί σε αυτή τη συγκυρία το μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής. «Στα τουριστικά καταλύματα της Πρέβεζας υπάρχουν περίπου 15.000 κλίνες. Ακόμα και αν γεμίσουν όλες, ακόμα και αν υπολογίσουμε τους επισκέπτες από την Άρτα και τα Ιωάννινα, μπορούν όλοι να χωρέσουν στα 22 χιλιόμετρα της παραλίας στο Μονολίθι και να έχουν από 10 τετραγωνικά μέτρα ο καθένας» εξηγεί.



Τα απίστευτα τοπία της Ηπείρου





Πηγή: Δήμος Πρέβεζας

Ο κ. Γερογιάννης λέει ότι η Πρέβεζα συντονίζεται με το μήνυμα που στέλνει η Ελλάδα σε όλους, ότι είναι μια ασφαλής χώρα για τους επισκέπτες της. Όπως αναφέρει ο δήμος Πρέβεζας σε ανακοίνωση του «αυτό αναπτύσσεται χάριν στην ασφαλέστερη και ατελείωτη παραλία ενιαίας αμμουδιάς αλλά και τα αμέτρητα τετραγωνικά μέτρα αμμουδιάς σε όλες τις πανέμορφες παραλίες καθώς και του μη βιομηχανικού μαζικού αλλά οικογενειακού τουριστικού σκηνικού με υψηλό επαγγελματισμό και ποιότητα παροχών, το οποίο απλώνεται γεωγραφικά σε όλη την παραλιακή, πεδινή, ορεινή και αστική ζώνη του “νησιού της Ηπείρου” όπως πλέον αποκαλείται η Πρέβεζα. Όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία από μόνα τους δημιουργούν ένα ασφαλές δίχως συνωστισμούς τουριστικό περιβάλλον και προπαντός μη αλλοιώνοντας την απαραίτητη αίσθηση της ελευθερίας που είναι συνώνυμο των διακοπών, μαζί με την έντονη αίσθηση της ασφάλειας αλλά και την πρωταρχική προϋπόθεση του προσιτού. Προσιτού προορισμού ως προς την οδική προσέγγιση και ως προς τις προσιτές οικονομικά διακοπές, με τις πολύ καλές τιμές σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα και τον υψηλό επαγγελματισμό των επιχειρηματιών και εργαζομένων στον κλάδο».







Πηγή: Δήμος Πρέβεζας


ethnos.gr






Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram




Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια