Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτή είναι η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία της Ευρώπης και είναι ελληνική! (video)

Έχει μήκος περίπου 25 χιλιομέτρων και κοσμεί την Ελλάδα . Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, όχι μόνο στην χώρ...

Έχει μήκος περίπου 25 χιλιομέτρων και κοσμεί την Ελλάδα.



Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και την Ευρώπη, αναφορικά με τα... βήματα που θα πρέπει να γίνουν για τον τουρισμό και τον τρόπο που θα μπορούν να ταξιδέψουν τουρίστες από και προς την πατρίδα μας, αλλά και μέσα στα όρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ελέω της πανδημίας του κορονοϊού και τις τεράστιες αλλαγές που έχει προκαλέσει στην καθημερινότητά μας.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!





Η άμεση δράση της Ελλάδας ενάντια στην εξάπλωση του νέου ιού αποτελεί την καλύτερη... διαφήμιση της χώρας μας στον κόσμο, ειδικά μετά τα όσα είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια με την οικονομική κρίση. Έτσι, η πατρίδα μας θεωρείται ένας από τους ιδανικότερους και ασφαλέστερους προορισμούς κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Μάλιστα, στα υπέρ της είναι και η μεγαλύτερη αμμώδης παραλία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Ο λόγος γίνεται για την ακτή Μονολίθι, η οποία βρίσκεται στα δυτικά του νομού Πρέβεζας και έχει μήκος σχεδόν 25 χιλιόμετρα. Εκτείνεται από το χωριό Μύτικας μέχρι το χωριό Καστροσυκιά, με τα νερά να είναι κρυστάλλινα, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο του χρήστη «Constantine Manikas» στο Youtube.

Δείτε το βίντεο...




dokari.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια