Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Τα νησιά της Ισπανίας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τουρίστες, αλλά με σχέδιο

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι είναι ένα ακόμα μέρος στην Ισπανία που προχωρά προς τη “νέα κανονικότητα” του τουρισμού καθώς η πανδημία του κορον...

Οι Βαλεαρίδες Νήσοι είναι ένα ακόμα μέρος στην Ισπανία που προχωρά προς τη “νέα κανονικότητα” του τουρισμού καθώς η πανδημία του κορονοϊού δείχνει να υποχωρεί σημαντικά.


Ακολουθώντας τα βήματα της Φορμεντέρα, κι άλλα νησιά των Βαλεαρίδων, δηλαδή, η Ίμπιζα, η Μαγιόρκα και η Μενόρκα έχουν φτάσει στη “φάση τρία” του ισπανικού σχεδίου επανεκκίνησης.


5 μικρές παραμυθένιες πόλεις στην Ισπανία




Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Η Φορμεντέρα φημίζεται για τις υπέροχες ακτές της

Αυτό σημαίνει ότι τα τουριστικά καταλύματα μπορούν να λειτουργούν πλέον με 50% πληρότητα, ενώ τα μπαρ και τα εστιατόρια μπορούν να ανοίξουν και τους εσωτερικούς τους χώρους με 75% πληρότητα.

Η άσκηση και οι περίπατοι έξω θα επιτρέπονται χωρίς χρονικό περιορισμό, ενώ όλα τα εμπορικά καταστήματα μπορούν να ανοίξουν ανεξαρτήτως μεγέθους.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!



Εξωτική παραλία στη Φορμεντέρα

Η θέση των αρχών

Ο Βίνσεντ Τόρρες, αντιπρόεδρος τους συμβουλίου τουρισμού των Βαλεαρίδων Νήσων ανέφερε “μας ενθαρρύνει το γεγονός ότι έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε προς τη νέα φάση του σχεδίου επανεκκίνησης της Ισπανίας”.


Ακολουθήστε μας και στο instagram



Ίμπιζα

Αυτό αποτελεί ένα θετικό βήμα για την τοπική τουριστική βιομηχανία και στρώνει το δρόμο για να ξανανοίξουν τα νησιά σε διεθνές επίπεδο.

“Για να επιτρέψουμε στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν το ταξίδι τους, έχουμε αποφασίσει ένα νέο σχεδιασμό ταξιδιού για όσους μένουν σπίτι και θέλουν η επόμενή τους απόδραση να είναι στα νησιά μας”, αναφέρει ο Τόρρες.



Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!



Τα τιρκουάζ νερά της Μενόρκα

Η περιοχή ελπίζει ότι το εργαλείο αυτό θα επιτρέψει στους δυνητικούς επισκέπτες να βιώσουν τα νησιά με έναν πιο αυθεντικό τρόπο, ενώ οι αρχές δηλώνουν έτοιμες να δεχτούν ξανά Βρετανούς επισκέπτες.

Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, είναι δυνατή η ελεύθερη μετακίνηση στα νησιά, ενώ ο κόσμος μπορεί να συγκεντρώνεται σε παραλίες σε ομάδες μέχρι 20 ατόμων. Πρόσφατα επιτράπηκαν και τα ταξίδια από νησί.



Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!



Ίμπιζα beach bar, Βαλεαρίδες Νήσοι

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός ταξιδιού

Ενώ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην κανονικότητα του τουρισμού, έχουν θεσπίσει έναν ειδικό σχεδιασμό ταξιδιού που θα βοηθήσει τους επισκέπτες να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση.

Ο σχεδιασμός αυτός περιλαμβάνεται στην επίσημη ιστοσελίδα των Βαλεαρίδων Νήσων. Εκεί, οι μελλοντικοί επισκέπτες θα συμπληρώνουν τις ημερομηνίες άφιξης κι αναχώρησης, τη χώρα προέλευσης, τον αριθμό των επισκεπτών, τον τύπο του ταξιδιού. Έπειτα, οι ταξιδιώτες θα βγάζουν ένα πρόγραμμα για κάθε μέρα των διακοπών τους, το οποίο θα αποθηκεύεται και στην ίδια την ιστοσελίδα ως αρχείο για τις ισπανικές αρχές.


travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια