Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτό είναι το κρυφό μικρό νησάκι του Κορινθιακού που είναι ιδανικό για ήρεμες διακοπές (video)

Λίγοι και... καλοί γνωρίζουν την ύπαρξή του. Έχει επιφάνεια μόλις 2,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα και το μέγιστο μήκος φτάνει τα ...

Λίγοι και... καλοί γνωρίζουν την ύπαρξή του.



Έχει επιφάνεια μόλις 2,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα και το μέγιστο μήκος φτάνει τα 3 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα να μπαίνει στην λίστα με τα μικρότερα νησιά της Ελλάδας.






0 κρούσματα, τιμές-όνειρο: Το νησί που φέτος θα κάνεις βασιλικές διακοπές σε αυτές τις 7 παραλίες




Εντούτοις πρόκειται για ένα πανέμορφο, καταπράσινο και ήσυχο μέρος, ιδανικό για όσους αποζητούν την ηρεμία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Πρόκειται για τα Τριζόνια, τα οποία βρίσκονται στον Κορινθιακό κόλπο και βρίσκονται μόλις 500 μέτρα από τις ακτές της Φωκίδας και τα χωριά Σπηλιά και Γλυφάδα.







Στο νησί δεν υπάρχουν αυτοκίνητα, μόνο κάποια ηλεκτροκίνητα και ο οικισμός φτάνει τα 50 σπίτια. Μάλιστα, ο χρήστης του Youtube, Άγγελος Αρναουτέλης, παρουσιάαζει το άγνωστο νησί από... ψηλά με drone.

Δείτε το βίντεο...





dokari.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια