Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

0 κρούσματα, τιμές-όνειρο: Το νησί που φέτος θα κάνεις βασιλικές διακοπές σε αυτές τις 7 παραλίες

Ακόμα ένας λόγος να το επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι . Φωτογραφίες: Menshouse Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο...

Ακόμα ένας λόγος να το επισκεφτείς φέτος το καλοκαίρι.



Φωτογραφίες: Menshouse





Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Για το στολίδι αυτό των Κυκλάδων δεν χρειάζονται συστάσεις. Όσοι το έχουν επισκεφτεί, έχουν περπατήσει στα στενά του κι έχουν κολυμπήσει στα ονειρικά νερά των παραλιών του γνωρίζουν καλά πως έχουν δίκιο όλοι εκείνοι που το αποκαλούν το ωραιότερο νησί της Ελλάδας.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



«Μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ποιο είναι το πιο όμορφο ελληνικό νησί;», θα αναρωτηθεί κανείς. Όταν δει τη Μήλο, η ερώτηση θα απαντηθεί από μόνη της.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Μιλάμε για ένα μέρος που κάθε χρόνο υποδέχεται χιλιάδες τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο, με τις φωτογραφίες στα social media να καθιστούν σαφές πως κάθε γωνιά του είναι μοναδικής ομορφιάς.

Στη Μήλο θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι. Όμορφα και πολύ προσεγμένα καταλύματα, πεντανόστιμο φαγητό και γλυκά και την ευκαιρία να κολυμπήσεις σε νερά που όμοιά τους δεν έχεις βρει. Οι παραλίες της Μήλου, βλέπεις, είναι ο νούμερο ένα λόγος που κερδίζει στα σημεία τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά. Άλλες προσβάσιμες με αμάξι και άλλες μόνο με καραβάκι, όλες έχουν κερδίσει διθυραμβικά σχόλια και όχι άδικα.



Οι 15 εκπληκτικές παραλίες της Μήλου που την κάνουν μοναδική και τόσο «ερωτική»



Και ξεκινάμε…




Σαρακήνικο/Menshouse

Από τις πλέον δημοφιλείς παραλίες της Μήλου είναι το πολυφωτογραφημένο, βραχώδες Σαρακήνικο με τις φυσικές πισίνες με τα γαλοζοπράσινα νερά -όπου για να φτάσεις χρειάζεσαι αρκετό περπάτημα- και ο «ρομαντικός» Παπάφραγκας, μικρός σε μέγεθος και αγαπημένος των ζευγαριών.



Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!





Σαρακήνικο/Menshouse

Από τη μία θα απολαύσεις ένα μέρος με πολλά διαφορετικά σημεία για μπάνιο και βουτιές -πολλές βουτιές!- και από την άλλη θα χαλαρώσεις στα δροσερά νερά του περικυκλωμένου από βράχια Παπάφραγκα, ο οποίος είναι γεμάτος σπηλιές. Μιλάμε σίγουρα για δύο από τα μέρη που επιβάλλεται να επισκεφτείς για περισσότερες από μία φορά.




Παπάφραγκας/Menshouse

Συνεχίζουμε με την παραλία Αλογόμαντρα, η οποία είναι ό,τι πρέπει για το απογευματινό σου μπάνιο. Η θέα όταν πέφτει ο ήλιος είναι το κάτι άλλο και τα νερά πιο καθαρά και κρυστάλλινα από ό,τι θα μπορούσες να περιμένεις. Χαρακτηριστικό της, είναι η μικρή σπηλιά στο δεξιό της άκρο που επιλέγουν όσοι προτιμούν τη σκιά και τη δροσιά. Αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το μπάνιο τους με ησυχία, μακριά από φωνές και δυνατή μουσική.




Αλογόμαντρα/Menshouse

Φανατικούς θαυμαστές έχει και η Φυριπλάκα. Στην ουσία πρόκειται για δύο παραλίες, τις οποίες χωρίζει ένας πελώριος βράχος. Το μέρος είναι οργανωμένο και μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου με κοκτέιλς, καφέ και δροσιστικούς χυμούς. Το μέρος, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα pet friendly!




Φυριπλάκα/Menshouse

Στις παραπάνω παραλίες μπορείς να φτάσεις με το αυτοκίνητό σου. Δεν θα πρέπει, όμως, σε καμία περίπτωση να περιοριστείς σ’ αυτές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πεις το «ναι» σε μία από τις καθημερινές κρουαζιέρες που σου δίνουν την ευκαιρία να κολυμπήσεις στα μέρη που είναι προςβάσιμα μόνο από τη θάλασσα. Και πίστεψε μας, αξίζουν και με το παραπάνω!

Τρανά παραδείγματα; Η βγαλμένη από παραμύθι Συκιά και το διάσημο Κλέφτικο. Στη Συκιά φτάνεις μόνο κολυμπώντας (!) καθώς πρέπει να διασχίσεις μια σπηλιά από την οποία δεν περνά καράβι, παρά μόνο φουσκωτό. Ευτυχώς, στις κρουαζιέρες σου παρέχουν μάσκες και βατραχοπέδιλα για να ζήσεις την εμπειρία στο έπακρο!




Συκιά/Menshouse

Όσο για το Κλέφτικο; Είναι το σήμα κατατεθέν της Μήλου. Το βραχώδες τοπίο θα σε συνεπάρει και παρά το γεγονός πως δεν μιλάμε για παραλία, το μπάνιο στα νερά του αποτελεί από τις ωραιότερες εμπειρίες.




Κλέφτικο/Menshouse

Ευτυχώς, υπάρχει αρκετός χρόνος για να τον χαρείς, καθώς οι στάσεις εκεί διαρκούν αρκετή ώρα. Αν ανήκεις στους τολμηρούς, μπορείς να διασχίσεις την 25 μέτρα σπηλιά του και να βρεθείς στην απέναντι πλευρά του.

Τέλος, την προσοχή σου αξίζει και ο Γέρακας με τη χρυσαφένια αμμουδιά στην οποία -μάντεψε- φτάνεις κολυμπώντας. Το καράβι σε αφήνει αρκετά μέτρα μακριά, με εσένα να έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις από μακριά τη θέα του απότομου γκρεμού ακριβώς πάνω από την παραλία. Πρόκειται για τοπίο που δεν βλέπεις κάθε μέρα.


Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!






Γέρακας/Menshouse

Αυτές ήταν μόλις μερικές από τις παραλίες-κόσμημα της Μήλου, με τους ντόπιους να έχουν να σου προτείνουν πολλές ακόμα. Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις τον λόγο που στη Μήλο δεν σε φτάνει μια εβδομάδα για να χορτάσεις ομορφιά.

Την ομορφιά της Μήλου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και μέσω του video clip ενός από τα ωραιότερα τραγούδια της Δέσποινας Βανδή, το «Έλα» το οποίο γυρίστηκε το 2001 στο νησί. Και οι εικόνες μιλούν από μόνες τους…






Ευτυχώς, μιλάμε για έναν προορισμό εξαιρετικά ασφαλή, χωρίς κρούσματα κορωνοϊού και με επιχειρηματίες που κατανοώντας την τρέχουσα κατάσταση αποφάσισαν να μειώσουν τις τιμές τόσο στη διαμονή όσο και στη διασκέδαση.

Τι άλλο να ζητήσουμε;

menshouse.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια