Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αίγυπτος: «Μείνε σπίτι» το μήνυμα στην φωτισμένη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα

Το φωτισμένο μήνυμα συνόδευε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας κρατούν ασφαλείς, δίνοντας τη μάχη με τον ιό στα νοσοκομεία ...

Το φωτισμένο μήνυμα συνόδευε και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας κρατούν ασφαλείς, δίνοντας τη μάχη με τον ιό στα νοσοκομεία


Το μήνυμα «μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς», αλλά και συγχρόνως «ευχαριστούμε όσους μας κρατούν ασφαλείς» έστειλε προς όλο τον κόσμο η Αίγυπτος φωτίζοντας με τη φράση αυτή στα αραβικά και τα αγγλικά τη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο και τους γιατρούς του κόσμου που με αυταπάρνηση δίνουν τον αγώνα τους για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.



Μπάλα, βότκα και τρακτέρ: Το «θαυματουργό» φάρμακο της Λευκορωσίας στην πανδημία



Μεταφέροντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρο τον κόσμο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Υπουργός Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου Χάλιντ Ελ Ανάνι τόνισε ότι αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους επαγγελματίες υγείας σε όλον τον κόσμο που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να θεραπεύσουν τους ασθενείς με τον ιό.

Ανάμεσα στα θύματα της Covid-19 στην Αίγυπτο είναι ήδη και ένας 50χρονος γιατρός, ο Άχμεντ Ελ Λέουα, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό την Κυριακή.



Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια