Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Αυτά είναι τα μέρη που διαλέγουν για απομόνωση οι πλούσιοι!

Η εξάπλωση του κορονοϊού για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται απομόνωση, και ενώ οι περισσότεροι πολίτες του κόσμου, διαλέγουν ως “καταφύγια...

Η εξάπλωση του κορονοϊού για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται απομόνωση, και ενώ οι περισσότεροι πολίτες του κόσμου, διαλέγουν ως “καταφύγια” τα σπίτια τους, από την άλλη οι πλούσιοι του πλανήτη καταφεύγουν σε κάποια ξεχωριστά μέρη.


Πολυτελή καταφύγια

Αρχικά, εταιρείες που κατασκευάζουν πολυτελή καταφύγια, δηλώνουν ότι υπάρχει σημαντική αύξηση στη ζήτηση λόγω της πανδημίας, με τους ενδιαφερόμενους να βιάζονται μάλιστα να προχωρήσουν σε αγορά.

Όσο για τις τιμές των πολυτελών καταλυμάτων ασφαλείας, κυμαίνονται από 500.000 δολάρια έως και 2,4 εκατομμύρια και περιλαμβάνουν πολλές ανέσεις, όπως εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, μέχρι και βράχο αναρρίχησης.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ιδιωτικά νησιά


Την τιμητική τους έχουν και τα ιδιωτικά νησιά. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε διαδικτυακές παρουσιάσεις διαθέσιμων προς αγορά ή ενοικίαση νησιών, παρ’ όλη την επιβολή των ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω κορονοϊού, καταγράφεται σημαντική αύξηση στη ζήτηση ιδιωτικών νησιών, τα οποία είναι απομονωμένα και προσφέρουν στους βαθύπλουτους όλες τις σύγχρονες ανέσεις αλλά και τη διασφάλιση ότι δεν θα έρθουν σε επαφή με τον ιό.

Για παράδειγμα, στο Μπελίζ, τον παράδεισο της Καραϊβικής, πωλείται ιδιωτικό νησί ενός στρέμματος που διαθέτει μια φυσική προστατευμένη λιμνοθάλασσα και λευκή κοραλλιογενή άμμο, ένα περιβάλλον ιδανικό για λάτρεις των καταδύσεων και των θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Αυτό το νησί μπορεί να το αγοράσει κάποιος στην τιμή των 180.000 δολαρίων.

Πολυτελή απομόνωση προσφέρει και το νησί McKelvey της Βρετανικής Κολούμπια, στην τιμή των 400.000 δολαρίων. Πρόκειται για ιδιωτικό νησί 11 στρεμμάτων το οποίο διαθέτει σύγχρονη οικία δύο υπνοδωματίων με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επιπροσθέτως, δίπλα στο κυρίως οίκημα υπάρχουν μεταξύ άλλων ένα νεόδμητο στούντιο  καθώς και εγκαταστάσεις σάουνας, θερμοκήπιο, πλυντήριο, εργαστήριο. Το νησί ηλεκτροδοτείται από 16 ηλιακούς συλλέκτες, διαθέτει γεννήτρια ασφαλείας, δορυφορικό internet υψηλής ταχύτητας καθώς και τηλεφωνική σύνδεση, ενώ η προσέγγιση γίνεται είτε με πλωτό μέσο, είτε με υδροπλάνο.

Ακόμα ένα νησί «ασφαλείας» είναι το Blue Island στις Μπαχάμες και έχει έκταση 700 στρεμμάτων. Αυτό που το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό στους ενδιαφερόμενους με ιδιωτικά τζετ είναι πως διαθέτει ιδιωτικό διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης. Αυτό το νησί για να το αποκτήσει κάποιος πρέπει να βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη καθώς κοστίζει 70 εκατομμύρια δολάρια!
Γιοτ ως μέρη για απομόνωση



Ακολουθήστε μας και στο instagram



Πολυτελή γιοτ για απομόνωση


Από την άλλη υπάρχουν και κάποιοι που επιλέγουν να περνούν την καραντίνα σε πολυτελή γιοτ. Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μίσθωσης σκαφών, Burgess Yachts προσφάτως ενοικίασε δύο πολυτελή σκάφη, για τέσσερις και επτά εβδομάδες αντίστοιχα, σε δύο οικογένειες που θέλησαν να απομονωθούν από την πανδημία του κορονοϊού.

travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια