Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οι λόγοι που θα σε κάνουν να πας στην Πράγα… περπατώντας! (Photos)

H Πράγα αποτελείται από αιώνιους πύργους με μαγεία και ίντριγκες… Η πόλη είναι ένας λαβύρινθος από πλακόστρωτους δρόμους και αυλές αποτε...

H Πράγα αποτελείται από αιώνιους πύργους με μαγεία και ίντριγκες… Η πόλη είναι ένας λαβύρινθος από πλακόστρωτους δρόμους και αυλές αποτελώντας κρυμμένο θησαυρό που κάθε ανέμελος ταξιδιώτης θα ήθελε να εξερευνήσει.


Ακόμα και στη μικρή έκταση της Πλατείας στην Παλιά Πόλη, θα βρείτε πολλά αξιοθέατα όπως παλιούς ναούς, απροσδόκητους κήπους αλλά και κουκλίστικα παλιομοδίτικα μπαρ, καφέ και ρομαντικά εστιατόρια.




Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!




Εμείς σας προτείνουμε μερικά μαγευτικά μέρη στην Πράγμα που πρέπει να επισκεφτείτε.

Τα τοπ αξιοθέατα της Πράγας

Το Κάστρο της Πράγας



Είναι ένα οπτικά απίστευτο φρούριο πάνω σε λόφο και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα κάστρα του κόσμου. Είναι η έδρα του Προέδρου της Τσεχικής Δημοκρατίας ενώ κάποτε στέγαζε την Αυστριακή Αυτοκρατορία. Σήμερα, αποτελεί μνημείο της UNESCO και είναι ανοιχτό προς εξερεύνηση. Εκεί θα συναντήσετε υπέροχα παλάτια, εκκλησίες, σοκάκια και εντυπωσιακούς κήπους.


Ακολουθήστε μας και στο instagram



Ο Καθεδρικός του St. Vitus



Ενώ εξερευνάτε όλα τα θαύματα στο Κάστρο της Πράγας, κάντε μια στάση στον Καθεδρικό του St. Vitus, ένα πελώριο μέρος, η κατασκευή του οποίου ξεπέρασε τα 600 χρόνια. Εκτός από τα εκπληκτικά γυάλινα παράθυρα, εκεί θα δείτε τις κρύπτες των πρώτων βασιλιάδων της Βοημίας και θαυμάστε το πανέμορφα σκαλισμένο πέτρινο γλυπτό του καθεδρικού.



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!




Η Πλατεία της Παλιάς Πόλης



Αυτό είναι το σημείο όπου συμβαίνει όλη η μαγεία. Από τα μεσαιωνικά χρόνια, η γοτθική πλατεία έχει υπάρξει μάρτυρας όλων των ειδών των καθεστώτων και πολύ μεγάλης αιματοχυσίας. Σήμερα, ευτυχώς, τα πράγματα έχουν ηρεμήσει. Το θέαμα με το φεγγάρι να ανεβαίνει και να πέφτει ανάμεσα στους πύργους του Ναού της Παναγίας και του Αστρονομικού Ρολογιού της πόλης απλά προκαλεί δέος…


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Το Αστρονομικό Ρολόι



Αυτό το μικρό ρολόι είναι ο λόγος που αμέτρητοι τουρίστες επισκέπτονται την πόλη της Πράγας κάθε χρόνο. Είναι διακοσμημένο με αμέτρητα αγάλματα και πίνακες του Josef Mánes και η αστρονομική του ομορφιά όχι απλά λέει την ώρα, αλλά σχετίζει τις μοναδικές κινήσεις των πλανητών γύρω από τη γη, τον ήλιο και τη σελήνη, μέσα από τα ζώδια. Εντυπωσιακό, έτσι;



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!





Η Γέφυρα του Καρόλου



Είναι μακράν η πιο εκπληκτική γέφυρα στον κόσμο. Ενώνει την Παλιά με τη Νέα Πόλη πάνω από τον ποταμό Vltava, και είναι το πιο διάσημο αξιοθέατο της πόλης. Από την κατασκευή της ανάμεσα στο 1357 και το 1402, η Γέφυρα έχει περάσει βασιλικές πομπές, μάχες, εκτελέσεις και Χολυγουντιανές ταινίες. Το καλύτερο; Η συλλογή των 30 αγαλμάτων κατά μήκος ολόκληρης της γέφυρας.

Το Παλιό Εβραϊκό Νεκροταφείο



Μια ζούγκλα από τάφους. Αρχικά ίσως σας φανεί μακάβριο, αλλά αυτός ο μικροσκοπικός αμπελώνας θα σας δώσει μια ιδέα του πόσοι πολλοί άνθρωποι έζησαν και προσευχήθηκαν στη γύρω γειτονιά. Θλιβερό; Ίσως. Άξιο επίσκεψης; Αναμφίβολα.



Ο Λόφος Πετρίν



Απερίγραπτη θέα. Το καλύτερο πράγμα σε αυτό το μέρος είναι ότι έχετε την ευκαιρία να δείτε το έξοχο αστικό τοπίο της Πράγας, δωρεάν. Άλλα μαγικά σημεία είναι τα αμέτρητα κατάφυτα μονοπάτια και η παλιά Ουκρανική εκκλησία, ίσως από τα πιο ρομαντικά μέρη της πόλης.

Το Loreto



Επισκεφτείτε αυτό το υπέροχο μπαρόκ κτίριο για να βγάλετε φανταστικές φωτογραφίες και να έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε πολλά ανεκτίμητης αξίας αντικείμενα αρχαίας τέχνης μέσα στο θησαυροφυλάκιο. Πιστέψτε μας, είναι το κάτι άλλο.

Η Βιβλιοθήκη Klementinum



Θεωρείται μια από τις ομορφότερες βιβλιοθήκες παγκοσμίως, και οφείλουμε να συμφωνήσουμε. Ένα μοναδικό δείγμα κλασικού μπαρόκ στυλ, η βιβλιοθήκη αυτή άνοιξε το 1722 ως μέρος ενός Ιησουίτικου πανεπιστημίου και φιλοξενεί μια εκπληκτική συλλογή 20.000 βιβλίων.






Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!









ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / SPECIAL OFFERS 


 Aegean Airlines: https://mikk.ro/DNRW 

Airport Transfers: https://mikk.ro/DNRY 

Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; https://mikk.ro/C9FP 

Croatia Airlines: https://mikk.ro/DNRa 

DigiTickets.gr: https://mikk.ro/DNRb 

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων: https://mikk.ro/CPBh 

Τεράστια ποικιλία σε είδη ταξιδιού: https://mikk.ro/DNRc 

Ferries-Booking.com: https://mikk.ro/DNRd 

Κλείστε τα Ακτοπλοϊκά σας Εισιτήρια και Ταξιδέψτε στους Προορισμούς των Ονείρων σας: https://mikk.ro/DNRe 

Φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/DNRf 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εύκολα, γρήγορα: https://mikk.ro/DNRg 

O&B Athens Boutique Hotel: https://mikk.ro/DNRh 

Olympic Air: https://mikk.ro/DNRi 

Φθηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλο τον κόσμο: https://mikk.ro/C9LG 

Κορυφαίες ταξιδιωτικές τσάντες, αποσκευές και αξεσουάρ ταξιδίου: https://mikk.ro/DNRj 

Το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία: https://mikk.ro/DNRk 

Η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων: https://mikk.ro/DNRm 

Προσφορές αποκλειστικά για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα: https://mikk.ro/DNRn 

Το ιδανικό για εσάς κατάλυμα στη Ζάκυνθο εύκολα και οικονομικά: https://mikk.ro/DNRo 

Επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές αγορές: https://mikk.ro/CH15









Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια