Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Nullarbor-Εκεί όπου τελειώνει η Γή

Bunda Cliffs , Nullarbor . Στις νότιες ακτές της Αυστραλίας και σε ένα από τα νοτιότερα σημεία του κόσμου,η γη ξαφνικά σταματά και η απε...

Bunda Cliffs, Nullarbor. Στις νότιες ακτές της Αυστραλίας και σε ένα από τα νοτιότερα σημεία του κόσμου,η γη ξαφνικά σταματά και η απεραντοσύνη της θάλασσας απλώνεται εμπρός.


 Το τοπίο προκαλεί δέος. Το σκηνικό είναι μοναδικό και δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην άκρη του κόσμου.





Στα νερά που σκάνε με ορμή πάνω στους βράχους, ύψους από 60 έως 120 μέτρων, και οι οποίοι εκτείνονται σε μήκος 110 χιλιομέτρων, μεγάλοι, λευκοί καρχαρίες, κολυμπούν στον ωκεανό, ενώ το χειμώνα, στα ίδια νερά οι φάλαινες ζευγαρώνουν και λίγο αργότερα γεννούν στην ακτή.

Το Bunda Cliffs αποτελεί τη μεγαλύτερη ενιαία πλάκα ασβεστόλιθου στον κόσμο, ενώ η έκταση της άδενδρης και άγονης αυτής πεδιάδας, έχει σχεδόν το μέγεθος του Ηνωμένου Βασιλείου.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!
Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια