Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Λευκάδα, ένα νησί μα τι νησί!

Αποτελεί σίγουρα μοναδική περίπτωση . O λόγος; ο δισυπόστατος χαρακτήρας της. Από τη μια ένα από τα πιο χαρακτηριστικά νησιά του Ιουνίου...

Αποτελεί σίγουρα μοναδική περίπτωση. O λόγος; ο δισυπόστατος χαρακτήρας της. Από τη μια ένα από τα πιο χαρακτηριστικά νησιά του Ιουνίου και την ίδια ώρα ένα τόσο στεριανό νησί, που το χωρίζει απο την ηπειρωτική ελλάδα μια γεφυρούλα λίγων μέτρων.



Κανένα άγχος λοιπόν για εισιτήρια και δρομολόγια, φουλάρουμε το αυτοκίνητο ή την μηχανή μας και σε λίγες ώρες αποβιβαζόμαστε στο πανέμορφο αυτό νησί.







Σχεδόν όλες οι λίστες με τις καλύτερες παραλίες παγκοσμίως έχουν “κάτι” από Λευκάδα, στη δικιά μας λίστα ξεχωριστή θέση και πολύ ψηλά έχουν οι Εγκρεμνοί (θα θυμάστε για πάντα τα απίστευτα τυρκουάζ νερά και την επιβλητική, βραχώδη  “πλάτη” της παραλιάς), το Πόρτο Κατσίκι που κοντράρει στα ίσα τους Εγκρεμνούς μα η εύκολη πρόσβαση που προσφέρει το κάνει αρκετά πολύβουο και πολυσύχναστο, και τέλος η άγνωστη έκπληξη που ακούει στο όνομα Μύλος, μια πραγματικά εξωτική παραλία δίπλα στον Αγίο Νικήτα που για να την απολαύσεις πρέπει να περπατήσεις πολύ ή να πάρεις καραβάκι.










Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!





Εκτός όμως απο τις εκπληκτικές παραλίες η Λευκάδα είναι γνωστή και για τις γευστικές της προτάσεις, όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι και σε πολύ χαμηλές τιμές. Ξεκινώντας από την πόλη της Λευκάδας αξίζει να δοκιμάσετε τις διάσημες σαρδέλες στα κάρβουνα που προσφέρουν τα Επτάνησα, ένα κλασσικό νησιώτικο ταβερνάκι σε ένα γραφικό στενό δίπλα στη μαρίνα.


Μια δύσκολη χρονιά πρέπει να κλείνει με τις καλύτερες Διακοπές!  Κλείσε Ξενοδοχείο έως -60% ΕΔΩ





Το εστιατόρειο η Ράχη στην Εξάνθεια, είναι σκαρφαλωμένο στα 600 μέτρα στην πλαγιά ενός βουνού και προσφέρει αλησμόνητη θέα και λαχταριστά μεζεδάκια όπως χοιρινή γεμιστή με τυρί και λιαστή ντομάτα. Από την άλλη αν είστε αμετανόητοι κρεατοφάγοι επισκεφτείτε οπωςδήποτε τον Παύλο στα Χαραδιάτικα και θα εκπλαγέιτε απο τα αμέτρητα κρεατικά στην σούβλα που σας περιμένουν.




Ακολουθήστε μας και στο instagram


Οι επιλογές που προσφέρει το νησί του Βαλαωρίτη δεν σταματούν εκεί. Περάστε μια βόλτα απο το Νυδρί, το λιμάνι του Ωνάση, αν θέλετε να δείτε μιλιούνια κόσμου και τουριστών, “χαθείτε” στα σοκάκια της πόλης και ταξιδέψτε με τους νοσταλγικούς ήχους των κανταδόρων, αναζητείστε τα ίχνη της Σαπφούς στο ακρωτήρι του Κάβο Κυράς ή πιείτε τον καφέ σας στην Βασιλική απολαμβάνοντους τις ακροβασίες των δεκάδων windsurfers.














travelstories.gr








Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια