Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Κασονήσι: Η άγνωστη «Γαλάζια Λίμνη» της Ελλάδας

Στις εσχατιές της χώρας μας, εκεί που ατενίζει κανείς την Τουρκία σε κοντινή απόσταση, βρίσκεται η άγνωστη «Γαλάζια Λίμνη» της Ελλάδας ,...

Στις εσχατιές της χώρας μας, εκεί που ατενίζει κανείς την Τουρκία σε κοντινή απόσταση, βρίσκεται η άγνωστη «Γαλάζια Λίμνη» της Ελλάδας, το Κασονήσι Σάμου.



Πρόκειται για το τρίτο σε έκταση νησί γύρω από τη Σάμο και βρίσκεται μια ανάσα απ’ αυτήν. Η θάλασσα που υπάρχει σ’ αυτή την τυρκουάζ λωρίδα είναι “βελούδινη”, τα νερά έχουν απίστευτα χρώματα, σε όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου και είναι ρηχά και φιλικά για κολύμπι.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!








Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Η πρόσβαση είναι δύσκολη και γίνεται είτε με σκάφος είτε από ένα δύσβατο μονοπάτι, ο κόπος όμως ανταμείβεται με το παραπάνω από το εξωτικό, απερίγραπτο τοπίο.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Απολαύστε μια πτήση πάνω από έναν τόπο που μοιάζει βγαλμένος από χέρι ζωγράφου και που ακόμη και παραλίες εξωτικών χωρών θα “κοκκίνιζαν” μπροστά της.


Μη σταματάς να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου! Βρες οικογενειακά πακέτα έως -60% !!!



Οι 7 παραλίες στη Σάμο που πρέπει να γνωρίσετε

















Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια