Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

World Travel Awards: Αυτός είναι ο πιο ανερχόμενος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη (vid)

Μια πόλη-έκπληξη βραβεύτηκε ως ο πιο ανερχόμενος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης για το 2019 στα World Travel Awards. Ο λ...

Μια πόλη-έκπληξη βραβεύτηκε ως ο πιο ανερχόμενος τουριστικός προορισμός της Ευρώπης για το 2019 στα World Travel Awards.


Ο λόγος για το Βατούμι (ή Μπατούμι), τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γεωργίας, πρωτεύουσα της Αζαρίας και σημαντικό λιμάνι της χώρας στη Μαύρη Θάλασσα.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Το πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο, με την ενδιαφέρουσα μίξη δυτικοευρωπαϊκών, οθωμανικών και ρωσικών αρχιτεκτονικών ρυθμών, προσελκύει όλο και περισσότερους επισκέπτες που έρχονται για να απολαύσουν τη θάλασσα και την έντονη νυχτερινή ζωή. Ένα νέο κύμα πολυτελών ξενοδοχείων, καζίνο, μοντέρνα κτήρια, κλαμπ και εστιατόρια κάνουν το Βατούμι έναν ελκυστικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η τουριστική κίνηση στην περιοχή θα συνεχίσει να είναι ανοδική τα επόμενα χρόνια.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Ο γνωστός ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet αναφέρει, το Βατούμι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή και για φυσιολάτρες καθώς διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους βοτανικούς κήπους του κόσμου όπου μπορείς να περάσεις ευχάριστα όλη τη μέρα σου με βόλτες ανάμεσα σε σπάνια φυτά και τριανταφυλλιές. Από το Βατούμι μπορεί κανείς εύκολα να επισκεφθεί και το Εθνικό Πάρκο Mtirala, ένα καταπράσινο υποτροπικό δάσος που αποτελεί παράδεισο για πεζοπόρους και ποδηλάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πόλη φιλοξενεί αρκετά διεθνή πολιτιστικά και μουσικά φεστιβάλ καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όπως το Black Sea Jazz Festival που πραγματοποιείται τον Ιούλιο.


newsbomb.gr


Αεροπορική εταιρεία που δεν έχει μεταφέρει ούτε έναν επιβάτη εδώ και 27 χρόνια


Έλληνας μπήκε στο τρένο του υπερσιβηρικού για ένα μήνα για να κάνει «ένα ταξίδι ζωής»


Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια