Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Καλύτερη κι από το Πόρτο Κατσίκι: Η παραλία – όνειρο που βρίσκεται μια ανάσα από την Αθήνα (Pics)

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχει έρθει το καλοκαίρι , αλλά το να λείψεις όσο επιθυμείς για να επισκεφτείς τους αγαπημένους νησιώτικου...

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχει έρθει το καλοκαίρι, αλλά το να λείψεις όσο επιθυμείς για να επισκεφτείς τους αγαπημένους νησιώτικους προορισμούς μοιάζει ουτοπικό.



Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως ακυρώνεται η παραλία, ο ήλιος και η θάλασσα από τα πλάνα σου, αφού ευτυχώς υπάρχουν λύσεις.



Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!






Και μάλιστα πολύ κοντά στην Αθήνα, που ενδείκνυνται για μονοήμερες εκδρομές!

Πού θα πάμε λοιπόν για μοναδικής ομορφιάς παραλίες;


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ψάθα



Αν σας πούμε ότι είναι καλύτερη απ’ το Πόρτο Κατσίκι θα μας πείτε υπερβολικούς. Θα μας επιτρέψετε όμως να επιχειρηματολογήσουμε.
Ναι, το Πόρτο κατσίκι είναι μαγική παραλία αλλά έχεις άλλα 1000 άτομα δίπλα σου να ουρλιάζουν και να φωνάζουν. Η Ψάθα αντίθετα είναι ένας ανόθευτος παράδεισος. Πρόκειται για την πιο ωραία παραλία της Αττικής χωρίς αμφιβολία. Πυκνά δάση με πεύκα, κρυστάλλινα νερά και ξεκάθαρα η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε νησί.
Γεμάτο με ουζερί και μικρά γραφικά ταβερνάκια και εξαιρετικές γεύσεις, η Ψάθα είναι ίσως η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, αν αποφασίσεις με το που ξυπνήσεις ότι θα ήθελες να περάσεις όλη την μέρα σου στην θάλασσα. Και ναι, δεν χρειάζεται να χαλάσεις μια περιουσία για να κάνεις μπάνιο σε κρυστάλλινα νερά. Μπορείς γρήγορα, εύκολα και οικονομικά να απολαύσεις τη μαγεία της Ψάθας.
Και δεν θα την ξεχάσεις ποτέ…

Αγκίστρι


Πάρα πολύ κοντά στο λιμάνι του Πειραιά, το Αγκίστρι είναι ίσως ο πιο δημοφιλής κοντινός προορισμός για τους Αθηναίους με το που πιάνουν οι πρώτες ζέστες.
Μοναδικές παραλίες, εξαιρετικά καθαρά νερά, πολύ οικονομικές τιμές και πολύ γευστικές προτάσεις.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!

Κάλαμος


Ακόμα μια ιδανική πρόταση για κοντινές καλοκαιρινές αποδράσεις, κάτι λιγότερο από 2 ώρες από την Αθήνα.
Μεγάλη έκταση σε αμμουδιά, ψιλό βοτσαλάκι που καλύπτουν ό,τι ζητάει ο καθένας. Χωρίζεται σε δύο πλευρές όπου η μία έχει λίγο πιο ήρεμα νερά με ταβερνάκια και beach bars και η άλλη με λίγο πιο άγρια για τους λάτρεις της περιπέτειας.


Φοβερός Ελληνικός Χορός σε ταβέρνα στο νησί της Κέρκυρας! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτό θα το δείτε ΜΟΝΟ στην Κρήτη !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Τι παθαίνει το ανθρώπινο σώμα όταν βουτάμε σε κρύα νερά!!!


Sold out κάθε μέρα: Η παραλία-όνειρο που δίνεις μάχη για μια ξαπλώστρα !!!











Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια