Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ξέχνα αυτά που ήξερες: 3 +1 νησιά με οργανωμένο κάμπινγκ καλύτερο και από ξενοδοχείο (Pics)

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσεις το πιο ανοργάνωτο concept; Γράφει η Μάρω Καρούση απ’ το Be like you Εσύ έκανες εγγραφή ...

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσεις το πιο ανοργάνωτο concept;



Γράφει η Μάρω Καρούση απ’ το Be like you




Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ότι πιο όμορφο έχουμε δει...!!!! ( ΒΙΝΤΕΟ )


Το camping είναι ένα είδος διακοπών που έχει φανατικούς οπαδούς αλλά και φανατικούς haters.
Αυτό βγάζει νόημα, αν αναλογιστούμε πως υπάρχουν άνθρωποι που ζητούν την άνεση και την απόλυτη βόλεψη τους στις διακοπές και άλλοι που θέλουν την ελευθερία, την ξεγνοιασιά και την περιπέτεια.


Η ελληνική «Γαλάζια Λίμνη»: Το ακατοίκητο νησί με τις φυσικές πισίνες που «βουλιάζει» από κόσμο (Pics)


Τα ευχάριστα είναι ότι η Ελλάδα διαθέτει τις πιο ιδανικές επιλογές για οργανωμένο camping, σε παραλίες που «κρατούν» φυλαγμένο ένα κομμάτι ονείρου μέσα τους και μόνο από αυτό, ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σκοπιά για το πώς βλέπουμε τις διακοπές μας.


Σούπερ «μυστικές» παραλίες στην Πελοπόννησο !!!


Σε ποια νησιά θα κάνεις το καλύτερο camping;

Ελαφόνησος – Παραλία Σίμου

Η πρώτη μας επιλογή στην λίστα με τα campings είναι ό,τι πιο δημοφιλές μόλις σκέφτεσαι αυτού του είδους τις διακοπές.


Πανέμορφα νερά, εξωτικά χρώματα, αμμώδης έκταση και απόλυτη οργάνωση.
Ξαπλώστρες, ομπρέλες, εστιατόριο, δωρεάν wi -fi και δωρεάν παροχή ζεστού νερού όλο το 24ωρο, είναι μόνο λίγες από τις παροχές που προσφέρει το μοναδικό camping του Σίμου.



Μια δύσκολη χρονιά πρέπει να κλείνει με τις καλύτερες Διακοπές!  Κλείσε Ξενοδοχείο έως -60% ΕΔΩ







Νάξος – Maragas Beach Campsite

Στην Αγία Άννα, ακριβώς πάνω από την πανέμορφη και πολύ δημοφιλή παραλία της, βρίσκεται το Maragas, ένα camping που δεν θυμίζει σε τίποτα ό,τι έχεις συναντήσει.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!





Κόντρα στην αισθητική των Κυκλάδων, το συγκεκριμένο μέρος είναι μέσα στο πράσινο και σου παρέχει πολλά περισσότερα από ό,τι έχεις συνηθίσει.


Μια δύσκολη χρονιά πρέπει να κλείνει με τις καλύτερες Διακοπές!  Κλείσε Ξενοδοχείο έως -60% ΕΔΩ






Supermarket, bars, εστιατόριο, χώρους για αθλήματα και παιδική χαρά, είναι τα βασικότερα που θα βρεις, όπως και το ότι ακριβώς στην είσοδό του, βρίσκεται η στάση της τοπικής συγκοινωνίας για την Χώρα.

Σέριφος – Coralli

Η Σέριφος είναι ένα εξαιρετικά γραφικό και πανέμορφο κυκλαδονήσι, το οποίο φιλοξενεί ένα από τα πιο αγαπημένα camping της χώρας.
Και εδώ βρίσκουμε ένα εξίσου καταπράσινο τοπίο, με εστιατόριο, πλυντήρια, χώρους για αθλήματα, πισίνα και δωρεάν parking, όπως φυσικά και δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία.





Αστυπάλαια – Astypalaia Camping

Ένα νησί με φανατικούς οπαδούς όσον αφορά στη φυσική του ομορφιά και την ελευθερία έκφρασης που σου προσφέρει.
Έτσι, διαθέτει ένα από τα πιο αγαπημένα camping, ανάμεσα στην Χώρα και την Μαλτεζάνα και όχι δεν θυμίζει όσα αναφέραμε πάνω.




Έχει ένα μικρό μπαράκι με reggae μουσικές και ζεν ατμόσφαιρα, έναν πολυχώρο για καφέ και φαγητό, δωρεάν parking και ζεστό νερό και το μόνο που χρειάζεται είναι να αφήσεις ό,τι σε προβληματίζει, πίσω στην πόλη και να αφεθείς στην μαγεία του νησιού.




Δεν υπάρχουν σχόλια