Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Το ζευγάρι που γύρισε 215 χώρες σε 26 χρόνια με ένα τζιπ. Η πιο πλούσια ζωή

Το 1988 , λίγο πριν από την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου , ένας Γερμανός που ανέκαθεν ταξίδευε συχνά για επαγγελματικούς λόγους, ο Gun...

Το 1988, λίγο πριν από την Πτώση του Τείχους του Βερολίνου, ένας Γερμανός που ανέκαθεν ταξίδευε συχνά για επαγγελματικούς λόγους, ο Gunther Holtorf, αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του και να ξεκινήσει για μια περιπέτεια εξερεύνησης της αφρικανικής ηπείρου με το τζιπ του, που θα κρατούσε 18 μήνες.


Συντροφιά του είχε την τότε σύζυγό του, Beate.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Αφού πήρε διαζύγιο, το 1990, ο Gunther έφυγε για ένα ακόμα ταξίδι, με τη νέα σύντροφό του, Christine, το οποίο ουσιαστικά κράτησε για δεκαετίες, με μικρά διαλείμματα.


Φοβερός ανεμοστρόβιλος στην Κίνα !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Στη διάρκειά του το ζευγάρι γύρισε εκατοντάδες χώρες: τους αμμόλοφους της Σαχάρας, τα δυσπρόσιτα χωριά της Κένυας, τους δρόμους του Παρισιού, αρχαίους βουδιστικούς ναούς, εμπόλεμες ζώνες του Ιράκ, έφτασε ακόμα και στη Βόρεια Κορέα.

Το ζευγάρι γύρισε εκατοντάδες χώρες: τους αμμόλοφους της Σαχάρας, τα δυσπρόσιτα χωριά της Κένυας, τους δρόμους του Παρισιού, αρχαίους βουδιστικούς ναούς, εμπόλεμες ζώνες του Ιράκ, έφτασε ακόμα και στη Βόρεια Κορέα.
Συχνά περνούσε τη νύχτα του σε αιώρες ή μέσα στο αυτοκίνητο και μαγείρευε με τοπικές πρώτες ύλες σε ένα γκαζάκι που κουβαλούσε μαζί του. Αντί για ντουζιέρα είχε μπουκάλια νερού που κρεμούσε ανάποδα έξω από το τζιπ. Ήταν δύο μοντέρνοι νομάδες πριν γίνουν μόδα το travel blogging, οι influencers και οι χορηγοί. Δύο άνθρωποι που είχαν αποφασίσει να ανταλλάξουν τις σύγχρονες ανέσεις με εμπειρίες που λίγοι στον κόσμο έχουν την ευκαιρία να ζήσουν.
Στο τέλος των 00s η Christine παρουσίασε καρκίνο και κάποιες φορές ο γιος της, Martin, άρχισε να συνοδεύει τον Gunther στα ταξίδια του. Ο Gunther και η Christine παντρεύτηκαν λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της το 2010. Ο σύζυγός της συνέχισε να ταξιδεύει μέχρι το 2014, πάντα με το τζιπ του. Συνολικά επισκέφτηκε 215 χώρες, διανύοντας 900.000 χιλιόμετρα μέσα σε 26 χρόνια: πάντα με το ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο εκτίθεται σήμερα στο μουσείο της Mercedes στη Στουτγάρδη.

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού.



Δείτε ένα βίντεο με την ιστορία του Gunther.


Δείτε περισσότερα εδώ: www.ottosreise.de


womantoc.gr


Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους! (ΒΙΝΤΕΟ) !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια