Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Άνοιξη στην Ελλάδα! Aνοιξιάτικοι προορισμοί στην Ελλάδα!

      Νησί ή ηπειρωτική Ελλάδα; Δίπλα στη θάλασσα, κοντά σε κάμπο ή πάνω σε βουνό, το μόνο σίγουρο είναι ότι η άνοιξη είναι η καλύτερη ...

      Νησί ή ηπειρωτική Ελλάδα; Δίπλα στη θάλασσα, κοντά σε κάμπο ή πάνω σε βουνό, το μόνο σίγουρο είναι ότι η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να προγραμματίσετε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητά σας!


Η Skyscanner απλά σας δίνει 12 ιδέες για τις ανοιξιάτικες αποδράσεις σας!

Πού να πάτε στην Ελλάδα την άνοιξη 

1. Στη Χίο για άγριες τουλίπες!


Ταξίδι στη Χίο την άνοιξη
Οι «λαλάδες», όπως ονομάζονται οι άγριες τουλίπες της Χίου, κάνουν την εμφάνισή τους την άνοιξη, γεμίζοντας χρώματα την ύπαιθρο της χιακής γης. Ανακαλύψτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Χίο και φύγατε για μια ανοιξιάτικη απόδραση στο νησί της μαστίχας!

Γιατί να ταξιδέψετε στη Χίο την άνοιξη;


Ανθισμένα περιβόλια, αρωματικά βότανα, σπάνια αγριολούλουδα και οι μεθυστικές μυρωδιές της άνοιξης σε έναν τόπο, που σε προκαλεί να τον εξερευνήσεις. Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να προγραμματίσετε μια σύντομη απόδραση στο νησί της Χίου αυτήν την άνοιξη; Τον Μάρτη το νησί «υποδέχεται» τις άγριες τουλίπες, γνωστές στους ντόπιους ως «λαλάδες».
Οι μήνες της άνοιξης αναδεικνύουν το απίστευτο κάλλος αυτού του νησιού του κεντρικού-ανατολικού Αιγαίου, γεμίζοντάς το με ευωδίες από χιώτικα μανταρίνια και γιασεμί. Αν θέλετε να το ζήσετε από κοντά, δεν έχετε παρά να εντοπίσετε τις καλύτερες προσφορές στις πτήσεις προς Χίο με τη βοήθεια των «έξυπνων εργαλείων» της Skyscanner!

Ανακαλύψτε το Πυργί στη Χίο φέτος την άνοιξη
Tip: Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο Μουσείο Μαστίχας της Χίου, για να μάθετε για τα παραδοσιακά Μαστιχοχώρια και την ιστορία αυτού του μοναδικού προϊόντος στον κόσμο.

2. Κυκλαδίτικος αέρας και τους μήνες της άνοιξης


Ανεμόμυλοι στη Μύκονο
Ποιος είπε ότι τα Κυκλαδονήσια είναι μόνο για το καλοκαίρι; Δύο από τα δημοφιλέστερα νησιά του Αιγαίου σας προσκαλούν να ανακαλύψετε την ανοιξιάτικη πλευρά τους και να τα απολαύσετε… σε φόντο άσπρο, μπλε και… πράσινο!

Μύκονος

Γιατί να ταξιδέψετε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη την άνοιξη;

Το ξακουστό «νησί των ανέμων», η Μύκονος, έχει καθιερωθεί ως κοσμοπολίτικος καλοκαιρινός προορισμός, ενώ αποτελεί σχεδόν συνώνυμο με το ελληνικό καλοκαίρι και την καλοπέραση. Εκτός από την κοσμοπολίτικη και λαμπερή πλευρά της, η Μύκονος είναι ένα νησί που αποπνέει γαλήνη και ηρεμία, ιδιαίτερα τους μήνες εκτός καλοκαιριού που δεν «πνίγεται» στον κόσμο. Γραφικά χωριά, πλακόστρωτα στενά με ανθισμένες γλάστρες, ξωκλήσια, ανεμόμυλοι και η χαρακτηριστική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Φαντάζεστε κάτι καλύτερο για ένα σύντομο ταξίδι φέτος την άνοιξη;

Tip: Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό, Λαογραφικό και Ναυτικό Μουσείο της Μυκόνου.

Σαντορίνη
Και τώρα φανταστείτε, ότι απολαμβάνετε ένα ζεστό ρόφημα, ένα ποτήρι κρασί, μια παγωμένη μπίρα (ό,τι τραβά η όρεξή σας τέλος πάντων) με θέα στην Καλντέρα της Σαντορίνης, ενώ απ’ το παράθυρο εισβάλλουν στον χώρο σας οι μυρωδιές της άνοιξης!

Οι χαρακτηριστικοί μπλε τρούλοι δίνουν χρώμα στη Σαντορίνη
Ακόμη κι αν έχετε ταξιδέψει ξανά στο ηφαιστειακό νησί των Κυκλάδων, η Σαντορίνη «ντυμένη» στα χρώματα της άνοιξης θα σας εκπλήξει με την ομορφιά της! Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στις πτήσεις για Σαντορίνη με τη βοήθεια των «έξυπνων εργαλείων» της Skyscanner κι απολαύστε το ξακουστό ηλιοβασίλεμά της σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις!

3. Άνοιξη στην κρητική γη!


Ο φάρος στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων
Αποδεσμευτείτε από τα ταξιδιωτικά κλισέ που συνδέουν τα ελληνικά νησιά με το καλοκαίρι κι ανακαλύψτε τις ομορφιές της κρητικής γης φέτος την άνοιξη!

Γιατί να ταξιδέψετε στην Κρήτη την άνοιξη;

Η Κρήτη είναι αναμφισβήτητα ένας από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς της χώρας μας. Γιατί όμως να περιορίζουμε τις ταξιδιωτικές μας αποδράσεις στην Κρήτη στους τρεις μήνες του καλοκαιριού; Η άνοιξη είναι μία από τις ομορφότερες εποχές για ταξίδια. Τα χρώματα κι αρώματα που αναδύει η κρητική γη θα σας κάνουν να την ερωτευτείτε από την αρχή!

Ανθισμένες μπουκαμβίλιες στην Κρήτη
Άλλωστε η άνοιξη της Κρήτης δεν απέχει και πολύ από το… καλοκαίρι! Οι μέρες είναι ηλιόλουστες, η θερμοκρασία σημαντικά πιο πάνω από άλλες περιοχές της Ελλάδας και η ανθισμένη ενδοχώρα ιδανική για αναζωογονητικές πεζοπορίες μέσα στη φύση!


4. Ανοιξιάτικο ηλιοβασίλεμα στη νύφη του Θερμαϊκού, τη Θεσσαλονίκη!


Θεσσαλονίκη ηλιοβασίλεμα στο λιμάνι
© Stamatina Megremi
Τι να πρωτοπεί κανείς για τη «νύφη του Θερμαϊκού»; Τα ανοιξιάτικα ηλιοβασιλέματα στην υπέροχη παραλία της με φόντο τις χιονισμένες βουνοκορφές του Ολύμπου, τα υπέροχα μνημεία της, την περίφημη νυχτερινή ζωή της και, φυσικά, τη νόστιμη βορειοελλαδίτικη κουζίνα της. Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να κλείσετε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη;

Θεσσαλονίκη ηλιοβασίλεμα στη Nέα Pαραλία
© Stamatina Megremi

Γιατί να ταξιδέψετε στη Θεσσαλονίκη την άνοιξη;

Για να ανεβείτε στον Πύργο τον Λευκό, να θαυμάσετε την πανοραμική θέα προς τον Θερμαϊκό και τα κάστρα στην Άνω Πόλη – χωρίς να σας «σηκώνει» ο Βαρδάρης! Για να περπατήσετε ή να κάνετε βόλτα με ποδήλατο στο μήκους 5 χιλιομέτρων παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το λιμάνι της πόλης. Για να απολαύσετε τη χαλαρή και παρεϊστική ατμόσφαιρα της πόλης ξεκινώντας με καφέ από νωρίς το πρωί, συνεχίζοντας με φαγητό και θεσσαλονικιώτικους μεζέδες και κλείνοντας τη μέρα σας με ένα κοκτέιλ και βόλτα με καραβάκι στο Θερμαϊκό.

Θεσσαλονίκη ρομαντική πόλη
© Stamatina Megremi
Θεσσαλονίκη Νέα Παραλία Ομπρέλες
© Stamatina Megremi
 

5. Άνοιξη στον Αργοσαρωνικό!


Αίγινα
Νησιώτικη απόδραση στα νησιά του Αργοσαρωνικού! Αυτή την άνοιξη βάλτε στο πρόγραμμά σας ένα ταξιδάκι σε Ύδρα, Σπέτσες και Αίγινα! Αναζητήστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα και συνεχίστε το ταξίδι σας με πλοίο για τρεις από τους πιο δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την Αθήνα.

Γιατί να ταξιδέψετε στα νησιά του Αργοσαρωνικού την άνοιξη;


Σπέτσες
© Metaxia Ypsilanti
Ξεχάστε τον θόρυβο της πόλης, τις κόρνες των αυτοκινήτων κι απολαύστε την ηρεμία και τη γαλήνη της πανέμορφης Ύδρας. Τα πετρόκτιστα αρχοντικά παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, χτισμένα αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι, τονίζουν τη μεγαλοπρέπεια του νησιού, με το ένδοξο ναυτικό παρελθόν. Ετοιμαστείτε για ανηφορικά σοκάκια κι ατελείωτα σκαλοπάτια, ανάμεσα σε ανθισμένες αυλές και ευωδιαστές, ανοιξιάτικες μυρωδιές.

Η Ύδρα ανθίζει την άνοιξη
Στις Σπέτσες σάς περιμένουν ανοιξιάτικες βόλτες με παλιές άμαξες από τη Ντάπια μέχρι το παλιό λιμάνι. Αν ταξιδεύετε με παιδιά, μπορείτε να απολαύσετε βόλτες με ποδήλατο στις ποδηλατικές διαδρομές του νησιού, να επισκεφθείτε ιστορικά μνημεία, όπως το σπίτι της Μπουμπουλίνας, και να ανακαλύψετε μοναδικά δείγματα χαρακτηριστικής σπετσιώτικης αρχιτεκτονικής με τις βοτσαλωτές αυλές και τα πολύχρωμα και ανθισμένα μπαλκόνια.

Tip: Για τους πιο αθλητικούς αναγνώστες της ιστοσελίδας «Ταξιδιωτικά Νέα» της Skyscanner, έχετε υπόψη σας πως η άνοιξη είναι η εποχή τριάθλου στο νησί των Σπετσών. Από 10-12 Μαϊου  διοργανώνεται στις Σπέτσες το τρίαθλο Spetsathlon, με αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό να αγωνίζονται στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο.

Επισκεφτείτε την ηλιόλουστη Αίγινα φέτος την άνοιξη
Ένας ακόμη μαγευτικός προορισμός πολύ κοντά στην Αθήνα είναι το νησί της Αίγινας. Ιδανική για ανοιξιάτικες εκδρομές είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε με παρέα, ως ζευγάρια ή με την οικογένειά σας! Η πόλη της Αίγινας θα σας εκπλήξει με τις ομορφιές της, ενώ στο νησί θα βρείτε σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους, γραφικά χωριά, μοναστήρια και φυσικά… τα περίφημα φιστίκια Αιγίνης!

6. Μεσσηνιακή ομορφιά και βενετσιάνικα κάστρα


Κάστρο Μεθώνης
Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Καλαμάτα κι αποδράστε στην ανοιξιάτικη μεσσηνιακή ύπαιθρο! Διανυκτερεύστε στην Καλαμάτα κι από εκεί προγραμματίστε ημερήσιες εκδρομές στα κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης.

Γιατί να ταξιδέψετε στην Καλαμάτα την άνοιξη;

Στην Καλαμάτα θα απολαύσετε ήρεμες βόλτες στη νοσταλγική Παλιά Πόλη, θα θαυμάσετε αρχοντικά, εκκλησίες και όμορφες πλατείες και θα γευματίσετε σε μεζεδοπωλεία κι εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα. Η παραλιακή λεωφόρος Ναβαρίνου με τους χαρακτηριστικούς φοίνικες προσφέρεται για ήρεμους περιπάτους και ποδηλατάδες.

Μαρίνα Καλαμάτας
Τα κάστρα της Κορώνης και της Μεθώνης, από τις σημαντικότερες κάποτε καστροπολιτείες της Ελλάδας, βρίσκονται σε απόσταση 56 και 65 χιλιομέτρων από την πόλη της Καλαμάτας και αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για ανοιξιάτικες εξορμήσεις.

7. Ανοιξιάτικη απόδραση στη Ρόδο: Τολμήστε τις πρώτες βουτιές της χρονιάς


Ταξιδι στη Ρόδο την άνοιξη 2019
Η Ρόδος είναι ένας κατεξοχήν καλοκαιρινός προορισμός. Οι ξένοι επισκέπτες όμως την απολαμβάνουν από τους πρώτες μήνες της άνοιξης. Μήπως να ακολουθήσετε το παράδειγμά τους; Ανακαλύψτε τη Ρόδο αυτήν την άνοιξη και πού ξέρετε… μπορεί να κάνετε και τις πρώτες βουτιές της χρονιάς!

H Ρόδος ανθισμένη την άνοιξη

Γιατί να ταξιδέψετε στη Ρόδο την άνοιξη;

Η Παλιά Πόλη της Ρόδου, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και η Οδός των Ιπποτών σας προσκαλούν για μια ανοιξιάτικη απόδραση σ’ έναν από τους καλύτερα διατηρημένους μεσαιωνικούς οικισμούς στον κόσμο, που έχει ενταχθεί στον κατάλογο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Ετοιμάστε βαλίτσες για ένα σύντομο ταξιδάκι στη Ρόδο κι απολαύστε τη βόλτα σας στο γραφικό Μανδράκι, επισκεφθείτε την Ακρόπολη της Λίνδου και την αρχαία Κάμειρο, νοικιάστε ένα αυτοκίνητο κι ανακαλύψτε τους ορεινούς οικισμούς της Ρόδου κι απολαύστε νόστιμο φαγητό στις παραδοσιακές ταβέρνες των χωριών.

Κάντα τα πρώτα σας μπάνια στη Ρόδο την άνοιξη

8. Ανοιξιάτικη απόδραση με θέα το Μπούρτζι


Εκδρομή στο Νάυπλιο
Αγαπημένος προορισμός για τους Αθηναίους, όσους ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής – και όχι μόνο. Αναζητήστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα, μπείτε σ’ ένα αυτοκίνητο και φύγατε για… Ναύπλιο!

Γιατί να ταξιδέψετε στο Ναύπλιο την άνοιξη;


Το Ναύπλιο στα χρώματα της άνοιξης
Παράδοση, ιστορία, ρομαντισμός, πλακόστρωτα στενά και άπλετη φυσική ομορφιά θα σας συνοδεύσουν στην ανοιξιάτικη απόδρασή σας στο Ναύπλιο. Χτισμένη στον μυχό του αργολικού κόλπου, η πρώτη πρωτεύουσα του σύγχρονου ελληνικού κράτους φημίζεται για το ιστορικό της παρελθόν, τα πανέμορφα νεοκλασικά, τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά, τα ανθισμένα πλακόστρωτα σοκάκια της και φυσικά, το υπέροχο παραλιακό της μέτωπο με θέα το Μπούρτζι! Κι όλα αυτά υπό τη «σκιά» του κάστρου του Παλαμηδίου!

Tip: Πάρτε βαθιές ανάσες κι ανεβείτε τα… 999 σκαλοπάτια που οδηγούν στο κάστρο, για να απολαύσετε την πανοραμική θέα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου!

9. Ανοιξιάτικη εκδρομή για αναρρίχηση στον Κοκκινόβραχο του Λεωνιδίου


Λεωνίδιο, Κοκκινόβραχος
© Metaxia Ypsilanti
Ετοιμαστείτε για αναρρίχηση, πεζοπορίες στην αρκαδική φύση, βόλτες στη θάλασσα ή το βουνό, νόστιμο φαγητό, μεζέδες με τσακώνικη μελιτζάνα και όλα αυτά έχοντας ως βάση σας το πανέμορφο Λεωνίδιο!

Γιατί να ταξιδέψετε στο Λεωνίδιο την άνοιξη;

Ανοιξιάτικη απόδραση που να συνδυάζει ιδανικά συναρπαστικές εκδρομές σε παραθαλάσσιους οικισμούς και γραφικά, ορεινά χωριά του Πάρνωνα σημαίνει ένα πράγμα: «καούρ εκάνατε» στο Λεωνίδιο Αρκαδίας! Καλωσορίσατε λοιπόν στην πρωτεύουσα της (παλαιάς) Τσακωνιάς, το Λεωνίδιο!

Δύσκολα να μη μαγευτεί κανείς από αυτόν τον τόπο, που τόσο προίκισε η φύση! Στη βόλτα σας στους δρόμους του Λεωνιδίου θα συναντήσετε μοναδικής αισθητικής αρχοντόσπιτα, υπέροχα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, μοσχομυριστές αυλές και γραφικά στενά. Στον εύφορο κάμπο του Λεωνιδίου καλλιεργείται η περιβόητη τσακώνικη μελιτζάνα, προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε από γλυκό μελιτζανάκι, μέχρι πίτσα με τσακώνικη μελιτζάνα και άλλες παραδοσιακές τοπικές σπεσιαλιτέ. Παρατηρήστε τις ταμπέλες με φράσεις στην τσακώνικη διάλεκτο και γυρίστε το βλέμμα σας ψηλά για να θαυμάσετε τον επιβλητικό Κοκκινόβραχο που υψώνεται κατακόρυφα πάνω από τον παραδοσιακό οικισμό.

Μπείτε στο αυτοκίνητό σας και κατευθυνθείτε προς τα όμορφα και καταπράσινα Πούλιθρα, για μια δόση θαλασσινής αύρας και ψαρομεζέδες δίπλα στο κύμα. Εναλλακτικά, διασχίστε τον ανηφορικό δρόμο του χωριού στους πρόποδες του Πάρνωνα προς το πανέμορφο χωριό Πελετά, χτισμένο σε οροπέδιο σε υψόμετρο 660 μέτρων.

Tip: Κάντε μια στάση στον εγκαταλελειμμένο, μικρό οικισμό Τζούμο στην άκρη του βουνού, λίγο πριν μπείτε στο οροπέδιο, για να απολαύσετε τη μοναδική θέα προς το Μυρτώο πέλαγος και διακρίνετε στο βάθος τις Σπέτσες, τη Σπετσοπούλα και την Ύδρα!

Tip 2: Δοκιμάστε τις επιδόσεις σας στην αναρρίχηση στο Αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου!

10. Ανοιξιάτικη εκδρομή στη Μυτιλήνη!


Παραδοσιακό σπίτι στη Λέσβο
Πλούσια πανίδα και χλωρίδα, ελαιώνες, ανθισμένα χωράφια, ιαματικές πηγές, παραδοσιακοί οικισμοί και το μοναδικό απολιθωμένο δάσος της. Το Νησί της Σαπφούς είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε! Και η άνοιξη είναι μία από τις καλύτερες εποχές για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας!

Γιατί να ταξιδέψετε στη Λέσβο την άνοιξη;


Μυτιλήνη
Περπατήστε στα στενά της πρωτεύουσας Μυτιλήνης με τα υπέροχα νεοκλασικά, τα παραδοσιακά ταβερνάκια και μαγαζάκια με λαχταριστά τοπικά προϊόντα. Προγραμματίστε μια επίσκεψη σ’ ένα από τα σπανιότερα μνημεία γεωλογικής κληρονομιάς στον κόσμο, το Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου και απολαύστε το μοναδικό… πετρωμένο τοπίο! Θυμηθείτε ξανά πώς είναι να βρίσκεσαι κοντά στη φύση και χαρείτε το καταπράσινο περιβάλλον γύρω σας.
Στο βόρειο άκρο της Λέσβου θα συναντήσετε τον γοητευτικό Μόλυβο, έναν παραδοσιακό οικισμό κάτω από τη «σκιά» του επιβλητικού βυζαντινού κάστρου που δεσπόζει στην περιοχή.

Ανοιξιάτικη απόδραση στη Μυτιλήνη

11. Στο κάστρο της Ναυπάκτου για ανοιξιάτικο αγνάντι από ψηλά


Ναύπακτος
© Andy Montgomery, CC BY-SA 2.0
Εναλλακτικός τουρισμός από τη μία, ηρεμία και γαλήνη από την άλλη. Στη Ναύπακτο αυτός ο συνδυασμός είναι απόλυτα ταιριαστός!

Γιατί να ταξιδέψετε στη Ναύπακτο την άνοιξη;

Η Ναύπακτος θα σας υποδεχθεί στο βενετσιάνικο λιμάνι της, ένα από τα πιο γραφικά λιμάνια της χώρας μας. Σημείο συνάντησης των κατοίκων της περιοχής, εδώ θα απολαύσετε τον καφέ σας κάτω από πλατάνια με θέα τη θάλασσα και τα ενετικά τείχη που καταλήγουν σ’ αυτή.

Mπορείτε να κάνετε ράφτινγκ την άνοιξη στη φύση γύρω απ' τη Ναύπακτο
Οι λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού θα βρεθείτε στον δικό σας «παράδεισο», καθώς έχοντας ως βάση σας την πόλη της Ναυπάκτου, μπορείτε να εξορμήσετε για περιπετειώδεις δραστηριότητες στη φύση: ράφτινγκ και καγιάκ στον ποταμό Ευήνο, πεζοπορίες στη φύση της ορεινής Ναυπακτίας, ιππασία, αναρρίχηση στη Βαράσοβα και road trip με 4×4 σε μοναδικής ομορφιάς δασικούς δρόμους, διασχίζοντας ποτάμια και πανέμορφα χωριουδάκια.

12. Ανοιξιάτικο city break στην Αθήνα


Αθήνα
Από τις καλύτερες εποχές του χρόνο για ένα απολαυστικό city break στην πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η Αθήνα την άνοιξη είναι σκέτη ομορφιά!

Γιατί να ταξιδέψετε στην Αθήνα την άνοιξη;

Ελάχιστοι θα διαφωνήσουν με την άποψη, πως η Αθήνα δείχνει το ομορφότερο πρόσωπό της την άνοιξη! Η θερμοκρασία είναι ιδανική για βόλτες στα αναρίθμητα αξιοθέατα της πόλης, τα μπαλκόνια αρχίζουν να γεμίζουν με ανθισμένες γλάστρες, οι νεραντζιές μοσχομυρίζουν στις αθηναϊκές γειτονιές, οι υπαίθριες καφετέριες γεμίζουν με κόσμο δίνοντας ζωή στους πεζόδρομους και ο ήλιος ζεσταίνει ευχάριστα με το ανοιξιάτικο «χάδι» του.

Η Αθήνα είναι απ' τους τοπ ανοιξιάτικους προορισμούς για ταξίδι




gr.skyscanner.com


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια