Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οι πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης: Kάνουμε βόλτα στα σοκάκια τους…

Oι πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης σας περιμένουν να τις επισκεφθείτε… Γεμάτες πανέμορφες εικόνες, ιστορία και το δικό τους ...

Oι πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης σας περιμένουν να τις επισκεφθείτε…


Γεμάτες πανέμορφες εικόνες, ιστορία και το δικό τους προσωπικό χαρακτήρα αξίζουν σίγουρα να γίνουν ένας από τους επόμενους προορισμούς στην ταξιδιωτική σου λίστα!

Albarracin, Ισπανία

Γνωρίστε ένα ιδιαίτερα καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό χωριό που βρίσκεται στην Αραγονία, σε μία βουνοκορφή, 1.182 μέτρα πάνω από τον ποταμό Guadalaviar. Αυτή η μικρή ορεινή περιοχή είναι γεμάτη μικρά σοκάκια, πέτρινα φρούρια, κτίσματα φτιαγμένα από πηλό και πύργους Μαυριτανών.

Φολέγανδρος, Ελλάδα

Προσπεράστε την Σαντορίνη και στραφείτε σε αυτό το ήσυχο, απομακρυσμένο νησί των Κυκλάδων. Η χώρα της Φολέγανδρου αποτελεί έναν ιδιαίτερο ταξιδιωτικό προορισμό για κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να γνωρίσει μια ήσυχη πλευρά των ελληνικών νησιών. Αναλογιστείτε τα πέτρινα σοκάκια με τα ολόλευκα κτίσματα και τα γαϊδουράκια, περιτριγυρισμένα από την καταγάλανη θάλασσα του Αιγαίου.

Quedlinburg, Γερμανία

Από τις πιο γραφικές πόλεις της Ευρώπης… Αυτή η μικρή πολιτεία ανάμεσα στα γερμανικά βουνά Χαρζ θα σας μεταφέρει πίσω στην εποχή του Μεσαίωνα. Σε αυτό το μέρος μπορείτε ακόμα να βρείτε απομεινάρια του 12ου αιώνα, μικρούς στενούς πέτρινους δρόμους, την κεντρική αγορά καθώς και ξύλινα πολύχρωμα σπίτια με κόκκινες στέγες.

Gordes, Γαλλία

Στη γαλλική περιοχή της Προβηγκίας δεν συναντά κανείς μονάχα χωράφια γεμάτα λεβάντα και αμπέλια. Η μικρή πόλη Gordes, που φωλιάζει ανάμεσα στα βουνά Vaucluse και την κοιλάδα Luberon, είναι ένα μέρος με κάστρα χτισμένα από τον 12ο αιώνα.

Ravello, Ιταλία

Συνήθως επισκιασμένο από το πολύ κοντινό Positano, το Ravello είναι μία από τις πιο ρομαντικές ιταλικές γραφικές πόλεις. Είναι χτισμένο πάνω σε ψηλούς λόφους προσφέροντας εκπληκτική θέα προς το Τυρρηνικό Πέλαγος. Τα κτήματα με τους υπέροχους κήπους και τις λεμονιές ολοκληρώνουν τις ειδυλλιακές εικόνες που χαρίζει στους επισκέπτες.

Marsaxlokk, Μάλτα

Το μεγαλύτερο ψαροχώρι της Μάλτας – στο οποίο κατοικούν λιγότεροι από 4.000 άνθρωποι- φιλοξενεί μία τεράστια ψαραγορά κάθε Κυριακή. Το παραλιακό λιμάνι είναι γεμάτο με πολύχρωμες ψαρόβαρκες (που ονομάζονται luzzus από τους ντόπιους) και υπαίθρια εστιατόρια.

Rye, Αγγλία

Ταξιδεύοντας στην καλοδιατηρημένη μεσαιωνική πόλη κοντά στις ακτές του Ανατολικού Sussex είναι σαν να ταξιδεύει κανείς πίσω στο χρόνο. Μικρά βιβλιοπωλεία, cafe, ψαράδικα και γραφικά ξενοδοχεία πλαισιώνουν τα μεσαιωνικά κτίρια που είναι χτισμένα εδώ και αιώνες κατά μήκος των στενών πέτρινων δρόμων.

Monsaraz, Πορτογαλία


Στην περιοχή Alentejo, κοντά στα σύνορα με την Ισπανία, το Monsaraz είναι χτισμένο στην κορφή ενός λόφου, προσφέροντας θέα στη γύρω γραφική ύπαιθρο. Μία από τις παλαιότερες πόλεις της βόρειας Πορτογαλίας, που έχει κατοικηθεί ήδη από την αρχαιότητα από Ρωμαίους, Βησιγότθους, Άραβες, Εβραίους και Χριστιανούς.


travelstyle.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια