Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ταξίδι στο Λονδίνο: 14 προτάσεις πού να πάτε και τι να κάνετε!

Βάλατε ή θέλετε να βάλετε στην ταξιδιωτική σας ατζέντα ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο ; Ακολουθούν 14 προτάσεις για το τι θα μπορού...

Βάλατε ή θέλετε να βάλετε στην ταξιδιωτική σας ατζέντα ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο;


Ακολουθούν 14 προτάσεις για το τι θα μπορούσατε να κάνετε και να δείτε όταν βρεθείτε εκεί. Οι "πρωτάρηδες" του Λονδίνου βρήκαν τον οδηγό τους!


Προτού όμως αρχίσετε να κρατάτε σημειώσεις, δείτε ένα time-lapse βίντεο για να πάρετε μια πρόγευση από τη μαγεία του Λονδίνου!


Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!! 







Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!! 


1. Περπατήστε σε γυάλινο πάτωμα πάνω από τον Τάμεση!




Η Γέφυρα του Λονδίνου (London Tower Bridge)

Μη βρεθείτε στην εμβληματική London Tower Bridge μόνο για μια αναμνηστική φωτογραφία!
Αξίζει να κλείσετε online εισιτήρια για την Tower Bridge Exhibition για να μάθετε τα πάντα σχετικά με την ιστορία και τον μηχανισμό ανέλκυσης της γέφυρας αλλά και για να δείτε τον κόσμο «αλλιώς», από επάνω προς τα κάτω, από το περίφημο Glass Floor Walkaway, έναν διάδρομο με γυάλινο πάτωμα που ενώνει τους δύο πύργους και βρίσκεται σε ύψος 42 μέτρων πάνω από τον Τάμεση!
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να πάρετε μια ιδέα:


Αν πάλι προτιμάτε να μην κοιτάτε κάτω, κοιτάξτε έξω!

Από το Glass Floor Walkaway θα έχετε απίθανη θέα σε μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης όπως τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Παύλου και το Μνημείο της Μεγάλης Πυρκαγιάς του Λονδίνου στα δυτικά και τις Αποβάθρες της Αγ. Αικατερίνης (St Katharine Docks) που οδηγούν στο περίφημο skyline της περιοχής Canary Wharf στα ανατολικά.

Tip: Στον επίσημο ιστότοπο της London Tower Bridge μπορείτε να τσεκάρετε ποιες ημέρες και ώρες σηκώνεται η γέφυρα ώστε να την απολαύσετε "εν δράσει"!




Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!



2. Για απογευματινό τσάι στο Βρετανικό Κοινοβούλιο!




Τα Ανάκτορα του Oυεστμίνστερ και το Μπιγκ Μπεν ρολόι στο βόρειο άκρο των ανακτόρων

Κλείστε online εισιτήρια για ένα από τα "Tours plus afternoon tea" στο Βρετανικό Κοινοβούλιο -γνωστό και ως Westminster ή αλλιώς Ανάκτορα του Oυεστμίνστερ – που περιλαμβάνουν audio ξενάγηση ή ξενάγηση με οδηγό και τέλος απογευματινό τσάι σε μια από τις αίθουσες του House of Commons που βρίσκονται στην πλευρά που βρέχεται από τον Τάμεση, συνήθως την αίθουσα Terrace Pavilion. Όσο για το σύμβολο του Λονδίνου, το περίφημο Big Ben και τον Elizabeth Tower που βρίσκονται στο βόρειο άκρο των ανακτόρων, θα πρέπει να αρκεστείτε σε μια φωτογραφία τους, καθώς το εσωτερικό του πύργου δεν είναι ανοιχτό για επισκέπτες από το εξωτερικό! 





3. Ταξίδι στον χρόνο στο Westminster Abbey




Το επιβλητικό Αββαείο του Ουεστμίνστερ

Συνδυάστε τη ξενάγηση στο Κοινοβούλιο με μια επίσκεψη στο επιβλητικό Αββαείο του Ουεστμίνστερ που βρίσκεται πολύ κοντά. Το γοτθικού ρυθμού αυτό αριστούργημα, που συγκαταλέγεται στα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της βρετανικής μοναρχίας, τέχνης, ιστορίας και λογοτεχνίας. Πραγματικά αξίζει μια επίσκεψη! 





4. Ψηλά στο London Eye κι ύστερα βόλτα στη South Bank



Δεν ονομάζεται τυχαία «Το Μάτι του Λονδίνου»!

Aπό το London Eye θα απολαύσετε πραγματικά εκπληκτική θέα της πόλης! Όσοι όμως φοβάστε τα ύψη, ας αρκεστείτε σε μια φωτογραφία με φόντο την τεράστια ρόδα-παρατηρητήριο – τον ψηλότερο τροχό στον κόσμο- ή ας κλείσετε εισιτήρια (online κράτηση: 10% έκπτωση) για την London Eye River Cruise που περνά δίπλα ακριβώς από τη ρόδα. Έτσι θα δείτε το London Eye αλλά και μερικά από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Λονδίνου βρισκόμενοι εν πλω!

Tip: Κλείστε online τα Fast Track εισιτήρια για να αποφύγετε τις μεγάλες ουρές. Επίσης τα εισιτήρια online είναι έως 15% φθηνότερα.


Αργότερα, το σούρουπο, κάντε μια βόλτα στη South Bank, δίπλα στο ποτάμι!
Το κομμάτι της South Bank μπροστά από το Royal Festival Hall γίνεται πολύ ατμοσφαιρικό καθώς οι φανοστάτες τίθενται σε λειτουργία και το Λονδίνο με τα φώτα του απλώνεται μπροστά σας. Αν πάλι είστε πρωινοί τύποι, μη χάσετε την ευκαιρία να χαζέψετε βιβλία στο book market που στήνεται μπροστά από το British Film Institute – και γιατί όχι να μη μπείτε και μέσα για μια κινηματογραφική προβολή!





5. Δώστε ραντεβού με τις τέχνες – είναι δωρεάν!



Τι κι αν πιθανότατα θα βρέχει στο Λονδίνο!

Βρείτε το τέλειο καταφύγιο από τη βροχή στα μουσεία και στις γκαλερί με ελεύθερη είσοδο! Έχετε πολλές επιλογές: Βρετανικό Μουσείο (British Museum), Μουσείο Φυσικής Ιστορίας (Natural History Museum), Μουσείο του Λονδίνου (Museum of London), Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ (Tate Modern), Tate Britain, Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων (National Portrait Gallery) και Εθνική Πινακοθήκη (National Gallery).

Tip: πηγαίνετε στην καινούργια πτέρυγα του Tate Modern και ανεβείτε στον τελευταίο όροφο από την ταράτσα του οποίου θα απολαύσετε δωρεάν απίθανη θέα της πόλης αλλά και τον καφέ σας στο μικρό café που θα βρείτε εκεί!



Η θέα από το roof top του Tate στο Λονδίνο

Αν πάλι επιμένετε να πληρώσετε είσοδο κατευθυνθείτε στο διάσημο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Λονδίνου «Μαντάμ Τισό» (Madame Tussauds London) για μια φωτογραφία με τη βασίλισσα Ελισάβετ!



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!

6. Ανακαλύψτε τα μεγαλεπήβολα σύγχρονα αρχιτεκτονικά projects!




Ο ουρανοξύστης Σαρντ στο Λονδίνο είναι το ψηλότερο κτίριο στην Ευρώπη

Το skyline του Λονδίνου σας περιμένει να το αντικρίσετε!
Στη βρετανική πρωτεύουσα το παρόν και το παρελθόν, το κλασικό και το υπερσύγχρονο μπλέκονται μοναδικά μεταξύ τους! Ο ορίζοντας, το λεγόμενο skyline, του Λονδίνου έχει δεχτεί μια τεράστια αλλαγή τα τελευταία χρόνια. Σήμερα περισσότεροι από 200 ουρανοξύστες και άλλα σύγχρονα αρχιτεκτονικά projects βρίσκονται υπό κατασκευή!



Η σύγχρονη αρχιτεκτονική του Λονδίνου

Νιώστε δέος μπροστά στον ουρανοξύστη Σαρντ -το ψηλότερο μέχρι στιγμής κτίριο στο Ηνωμένο Βασίλειο-, το 30 St Mary Axe, τον Tower 42, το Centre Point, το Leadenhall Building και πολλά άλλα.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



7. Θαυμάστε τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου




Ο Καθεδρικό Ναός του Αγίου Παύλου από την London Millennium Bridge

Μην αγνοήσετε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου!

Ο μεγάλος Άγγλος αρχιτέκτονας Σερ Κρίστοφερ Ρεν, υπεύθυνος για την ανοικοδόμηση 51 εκκλησιών στο Λονδίνο ύστερα από τη Μεγάλη Πυρκαγιά του 1666, μεγαλούργησε στον St. Paul’s Cathedral! Το δε εσωτερικό του ναού είναι μεγαλοπρεπώς διακοσμημένο και φέρει την υπογραφή πολλών ταλαντούχων καλλιτεχνών της εποχής.

Tip: από τη Millennium Bridge θα έχετε μια υπέροχη θέα στη νότια πρόσοψη του Ναού με τον τεράστιο κλασικό τρούλο του -ο δεύτερος σε μέγεθος μετά από εκείνον του Αγίου Πέτρου της Ρώμης- να δεσπόζει στον ορίζοντα! Ιδανικό spot για φωτογραφία! Δείτε το βίντεο που ακλουθεί για να πάρετε μια ιδέα από την terminating vista που θα έχετε από τη γέφυρα στον ναό:





Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



8. Νιώστε την καρδιά της πόλης να χτυπά στο West End!




Τα φώτα και οι επιγραφές στο West End

Η περιοχή του Λονδίνου που είναι συνώνυμο της διασκέδασης, του θεάτρου και του shopping!
Αν και δεν υπάρχουν επίσημα όρια, όταν αναφερόμαστε στο West End συνήθως εννοούμε την περιοχή του κεντρικού Λονδίνου από το Charing Cross στα ανατολικά ως το Hyde Park Corner στα δυτικά και από τις όχθες του Τάμεση στα νότια ως το Euston Road στα βόρεια.



Covent Garden

Στο Covent Garden θα νιώσετε τα μοναδικά vibes που εκπέμπει το Λονδίνο!

Η ξακουστή πλέον περιοχή ξεκίνησε ως μια αγορά για φρούτα, λαχανικά και είδη κήπου και πλέον έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης! Εδώ βρίσκεται από τον 18ο αιώνα το σπίτι της περίφημης Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου (London’s Royal Opera House). Το Κόβεντ Γκάρντεν βρίθει συνήθως street theatre παραστάσεων που μπορείτε να απολαύσετε καθισμένοι στα τραπεζάκια που έχουν έξω τα όμορφα εστιατόρια, ένα από αυτά είναι και το Rules -ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια του Λονδίνου! Απολαύστε ένα pint στην παλαιότερη λονδρέζικη pub, το Lamb & Flag, όπου λέγεται ότι δρόσιζε τον ουρανίσκο του ο Charles Dickens!

Tip: βρείτε το μικρό στενάκι Neal’s Yard μεταξύ Shorts Gardens και Monmouth Street που οδηγεί σε μια όμορφη και πολύχρωμη γωνιά του Covent Garden!



Tο μικρό στενάκι Neal's Yard, μια όμορφη και πολύχρωμη γωνιά του Covent Garden

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το Κόβεντ Γκάρντεν να ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του για τα Χριστούγεννα!



Στη Leicester Square θα ξεδιπλωθεί μπροστά σας ο μαγικός κόσμος του θεάτρου καθώς εδώ είναι το σπίτι των περίφημων λονδρέζικων θεάτρων και κινηματογράφων. Το άγαλμα του Shakespeare δεσπόζει στο κέντρο της πλατείας και παρατηρεί τους street artists που δίνουν performances τριγύρω του!

Tip: μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε μια θεατρική παράσταση ή ένα μιούζικαλ στο West End! Μπορείτε να βρείτε φθηνά εισιτήρια με μεγάλες εκπτώσεις στο TKTS booth στην πλατεία Leicester ή online.


Στο Soho, θα ακούσετε την καρδιά του West End να χτυπά δυνατά και θα βρείτε σίγουρα τα εστιατόρια, τα μπαρ, τις pubs και τα μαγαζιά της αρεσκείας σας.

Κατευθυνθείτε στις Oxford Street, Bond Street, και Regent Street για να διαβείτε τις πύλες του παραδείσου του shopping! Όσοι πάτε στο Λονδίνο με σκοπό να ξοδέψετε και όχι το window shopping, σίγουρα θα χαθείτε μέσα στα ξακουστά εµπορικά Harrods και Selfridges!

Στην Piccadilly Circus θα βρείτε πολλά café και εστιατόρια αλλά και την περίφημη εμπορική στοά Burlington Arcade και την Jermyn Street που είναι επίσης ιδανικά για ψώνια.



Άποψη της Πλατείας Τραφάλγκαρ του Λονδίνου*

Στην Πλατεία Τραφάλγκαρ βγάλτε τις κλασικές φωτογραφίες με φόντο τη Στήλη του Ναυάρχου Οράτιου Νέλσων (Nelson’s Column), την Πύλη του Ναυάρχου (Admiralty Arch) και τα πολυφωτογραφημένα σιντριβάνια με τα αγάλματα. Επίσης αν βρεθείτε στο Λονδίνο Παραμονή της Πρωτοχρονιάς εδώ είναι το σωστό μέρος για να γιορτάσετε μαζί με τα πλήθη! Κάτι σαν την Times Square της Νέας Υόρκης χωρίς την πτώση της κρυστάλλινης μπάλας!



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!! 



9. Γαστριμαργικές απολαύσεις -και όχι μόνο- στα street markets!



Το Borough Market είναι το μεγαλύτερο food & drink market του Λονδίνου και αποτελεί μια αυθεντική εμπειρία για να βάλετε στη βαλίτσα της επιστροφής από τη βρετανική πρωτεύουσα! Οι δε foodies, θα το λατρέψετε! Εδώ θα καταλάβετε ότι το street food είναι πραγματικά κομμάτι της σύγχρονης λονδρέζικης κουλτούρας! Μην το αγνοήσετε, αξίζει!

Δείτε τι συμβαίνει κάθε χρόνο στο Borough market την ημέρα του Αγίου Γεωργίου, του Προστάτη της Αγγλίας, στο παρακάτω βίντεο. Έχετε όμως κατά νου ότι και τις άλλες μέρες το μάρκετ σφύζει από ζωή!


Μιλώντας για food markets, το Camden Market είναι per se μια μικρή πόλη μέσα στο Λονδίνο! Εδώ θα βρείτε φαγητό, ποτό, προϊόντα και αγαθά αλλά και live events, μουσικές, performances, εκθέσεις και street art. Η ατμόσφαιρα της σύγχρονης λονδρέζικης αστικής ζωής θα σας συνεπάρει!


Το φημισμένο Portobello Market στο Notting Hill είναι ίσως το ιδανικό μέρος για να βρείτε αυθεντικά souvenirs από το Λονδίνο ώστε να πάρετε μαζί σας ένα κομμάτι της πόλης! Από βιβλία και αντίκες μέχρι κοσμήματα, διακοσμητικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε – δε θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε!



Μάρκετ με αντίκες



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!! 



10. It’s tea o’ clock!



Τσάι, scones, σαντουϊτσάκια, γλυκές λιχουδιές, σαμπάνια – όλα περιλαμβάνονται στη βρετανική συνήθεια-ιεροτελεστία! Μη φύγετε από το Λονδίνο χωρίς να απολαύσετε ένα απογευματινό τσάι σαν γνήσιοι Λονδρέζοι!
Είτε αποφασίσετε να κάνετε spend big και να ξοδέψετε κάτι παραπάνω για να έχετε μια εμπειρία afternoon tea σε ένα από τα ακριβά ξενοδοχεία του Λονδίνου – όπως το The Lanesborough – είτε διαλέξετε ένα από τα πολλά tea rooms, το σίγουρο είναι πως το τσάι σας θα το πιείτε!


Στα καλύτερα έχουμε: το The Landmark London, το Fortnum & Mason που διαθέτει το εκπληκτικό Diamond Jubilee Tea Salon, το Brown’s Hotel Tea-Tox, το ξενοδοχείο Ritz, το Scandal Water στο ξενοδοχείο The London Edition, το Sketch in Mayfair, το London Royal Tea στο Hotel Café Royal και το Wyld Tea στο Mondrian London. Έχετε κατά νου ότι πρέπει να κάνετε κράτηση από νωρίς και ότι οι ώρες -ίσως και οι μέρες- είναι ορισμένες.



Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!! 



11. Περιπλανηθείτε στις πιο hip γειτονιές της πόλης!



Hoxton-Shoreditch-Spitalfields είναι το τρίπτυχο με τις upbeat γειτονιές του Λονδίνου που αφήνουν το mark τους στη σύγχρονη βρετανική urban culture!

Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον τo πώς στις περιοχές αυτές οι άλλοτε βιομηχανικές αποθήκες έχουν σήμερα μεταμορφωθεί σε art galleries, καφετέριες και κουκλίστικα μαγαζάκια. Οι λάτρεις του Banksy θα βρουν πολλά κτίρια με street art που φέρει την υπογραφή του! Πραγματικά αξίζει να περιπλανηθείτε στις περιοχές αυτές και να ανακαλύψετε τις όμορφες γωνιές τους.


Μείνετε ξύπνιοι όλο το βράδυ για ένα αξέχαστο night out στο Hoxton και στο γειτονικό Shoreditch – Εδώ θα βρείτε τα πιο cool μπαράκια και εστιατόρια.
Tip: Στο Spitalfields χαθείτε στο Old Spitalfields Market για vintage μόδα, κοσμήματα αντίκες, παλιούς δίσκους βινυλίου, τέχνες του δρόμου, μουσικές, street food & drinks, γεύσεις από όλο τον κόσμο, σύγχρονη βρετανική αστική κουλτούρα!






Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!



12. Πάρτε τον αέρα σας στο πάρκο!





Εξερευνήστε το Hyde Park από γωνιά σε γωνιά! Πιείτε το καφεδάκι σας και χαζέψτε τα pedal boats να πηγαινοέρχονται στο περίφημο Serpentine (η βαρκάδα επιτρέπεται μόνο από Απρίλιο έως 31 Οκτωβρίου).

Μην αγνοήσετε όμως και το Regent’s Park ειδικά αν ταξιδεύετε με παιδιά. Εδώ θα βρείτε τον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου, στο Marylebone, στο βορειοανατολικό τμήμα του πάρκου.
Το δε St. James’s Park πρόκειται για μια όαση ησυχίας μεταξύ του πλήθους τουριστών στο Buckingham Palace από τη μία του μεριά και της πολύβουης περιοχής των Ανακτόρων του Κοινοβουλίου από την άλλη! Χαλαρώστε, πάρτε έναν καφέ και χαζέψτε τους πελεκάνους στη μικρή λιμνούλα. 




Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo και κλείσε το εισιτήριο και το ξενοδοχείο από το pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!



13. Μια δόση βρετανικής pop culture στο Hurry Potter studio




το στούντιο Harry Potter Studio της Warner Bros.

Ιδανικό day out για τις οικογένειες αλλά και για τους λάτρεις του φανταστικού κόσμου του Harry Potter!

Χαθείτε στον μαγικό κόσμο του Harry Potter Studio της Warner Bros. Υπολογίστε ότι θα αφιερώσετε ολόκληρο το πρωινό καθώς το studio βρίσκεται στο Watford, έξω από το Κεντρικό Λονδίνο. Αν είστε μυημέμοι στον κόσμο του Harry Potter θα ενθουσιαστείτε! Μη ξεχάσετε να πάρετε ένα pint butterbeer από το café μέσα στο στούντιο!

Tip: Η Platform 9 3/4 βρίσκεται στον σταθμό του τρένου King’s Cross στο Λονδίνο και σας περιμένει για μια φωτογραφία που είναι και εντελώς δωρεάν!



το στούντιο Harry Potter Studio της Warner Bros.




Η Platform 9 3/4 βρίσκεται στον σταθμό του τρένου King’s Cross Station
© Nelo Hotsuma / Flickr






14. Δείτε την αλλαγή φρουράς στο Μπάκιγχαμ




αλλαγή φρουράς στο Μπάκιγχαμ

Από τα πιο cliché στη λίστα μας αλλά και δωρεάν!

Πώς όμως μπορεί να φύγει ο επισκέπτης "πρώτη φορά Λονδίνο" από τη βρετανική πρωτεύουσα χωρίς να δει την αλλαγή της φρουράς; Το Changing the Guard στο Buckingham Palace λαμβάνει μέρος καθημερινά στις 11:30 π.μ. από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο. Για τον υπόλοιπο χρόνο θα πρέπει να τσεκάρετε online τις ημέρες και τις ώρες.

Tip: προσπαθήστε να είστε εκεί τουλάχιστον μια ώρα πριν καθώς το πλήθος των τουριστών όλο και θα μεγαλώνει όσο πλησιάζει η ώρα!

Πάρτε λίγη ακόμη ταξιδιωτική έμπνευση από το παρακάτω βίντεο της Skyscanner προτού κλέισετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια για το Λονδίνο!







gr.skyscanner.com

Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



 Οι συναλλαγές σε ξένο νόμισμα μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν εύκολα και χωρίς επιπλέον χρεώσεις. 







Το θέλεις ακόμα ποιο φθηνά; Κανε Δωρεάν εγγραφή στο pigogo για να πάρεις επιστροφή χρημάτων για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος!!!








Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!




Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια