Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Τα καλύτερα tricks για να κλείσεις τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Γιατί τι πιο ωραίο και πιο αναζωογονητικό σε αυτή τη ζωή από ένα τριήμερο στον αγαπημένο σου προορισμό; Πώς θα καταφέρεις να κλ...

Γιατί τι πιο ωραίο και πιο αναζωογονητικό σε αυτή τη ζωή από ένα τριήμερο στον αγαπημένο σου προορισμό;

Πώς θα καταφέρεις να κλείσεις οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια και έτσι να ρίξεις το «budget» των διακοπών σου;

-Αναζήτησε το… JetRadar: Η συγκεκριμένη εφαρμογή σε ενημερώνει 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα για το κόστος των πτήσεων σε όλο τον κόσμο. Δηλαδή, αν θες να κάνεις απλά ένα ταξίδι στο εξωτερικό και απλά δεν έχεις επιλέξεις προορισμό, το jetradar μπορεί να σε βγάλει από το δίλημμα. Μέσα από το app αυτό θα βρεις τους προορισμούς που συμβαδίζουν με το budget σου. Επίσης, μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις το alert για να μάθεις πότε θα «πέσει» η τιμή στα αεροπορικά εισιτήρια για την αγαπημένη σου πόλη.

-Το ‘’travelzoo’’ δεν το ξέρεις; : Μία ακόμα εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις χρήματα για το επόμενο ταξίδι σου είναι το… travelzoo. Με ένα απλό scroll down θα βρεις τα πιο οικονομικά ταξίδια (aka και αεροπορικά).

- Για μπες στο… google flights: Η google όλα τα ξέρει, όλα τα μπορεί. Πάτα στη αναζήτηση google flights και να είσαι σίγουρη πως θα βρεις την πιο οικονομική πτήση για το μέρος που θες. Και το σημαντικότερο; Τώρα πια έχεις τη δυνατότητα να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για το πότε πρόκειται να «ανέβει» ή να «κατέβει» η τιμή του εισιτηρίου.

queen



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Δεν υπάρχουν σχόλια