Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

6 νέοι προορισμοί από 95€ από την Aegean

Μαρακές, Καζαμπλάνκα, Βαλένθια, Σαράγιεβο, Ίμπιζα και Τύνιδα μας πετά από σήμερα η Aegean, σε τιμές που ξεκινούν από 95€ πήγαινε-έλα. ...

Μαρακές, Καζαμπλάνκα, Βαλένθια, Σαράγιεβο, Ίμπιζα και Τύνιδα μας πετά από σήμερα η Aegean, σε τιμές που ξεκινούν από 95€ πήγαινε-έλα.

Ξέρεις τι ωραίο που είναι το Σαράγιεβο; Έχεις πάει ποτέ Καζαμπλάνκα; Θέλεις μήπως να παρτάρεις ως το ξημέρωμα στην Ίμπιζα, ή να ζήσεις ως άλλη Loreena McKennitt νύχτες μαγικές στο Μαρακές;

Οι νέες πτήσεις της Aegean είναι όλες μία και μία, κι εμείς δεν ξέρουμε πού να πρωτοπάμε.

Το Σαράγιεβο, η ωραιότερη μάλλον πόλη των Βαλκανίων, ξεκινά από μόλις 98€ τον Ιούνιο του 2019, η Βαλένθια, η πύλη για τον ισπανικό νότο, δεν θα σου κοστίσει περισσότερα από 113€, πήγαινε-έλα πάντα, η Καζαμπλάνκα από τον Μάιο θα βρίσκεται 121€ μακριά μας, το Μαρακές έχει 112€ τον ερχόμενο Απρίλιο, η άλλη Μύκονος της Μεσογείου, η Ίμπιζα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο με 130€ και η πρωτεύουσα της Τυνησίας επίσης από τον Ιούνιο κοστίζει μόλις 95€ πήγαινε-έλα.

Καλά ταξίδια!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

in2life

Δεν υπάρχουν σχόλια