Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Το κρεβάτι ανήκει στο ταίρι ή στο κατοικίδιό μας;

Μπαίνετε στο σπίτι και πριν καλά-καλά κλείσει η πόρτα πίσω σας, ήδη γδύνετε ο ένας τον άλλο. Παθιασμένα φιλιά ανταλλάζονται κι ε...

Μπαίνετε στο σπίτι και πριν καλά-καλά κλείσει η πόρτα πίσω σας, ήδη γδύνετε ο ένας τον άλλο.
Παθιασμένα φιλιά ανταλλάζονται κι εσύ μέσα σου σκέφτεσαι πως απόψε θα γίνει ολοκαύτωμα. Καθώς προσγειώνεστε στο κρεβάτι έχεις αυτή την περίεργη αίσθηση ότι δυο μάτια σας παρακολουθούν, παρ’ όλα αυτά εσύ προσπαθείς να αποτινάξεις τη σκέψη αυτή -το πάθος της στιγμής, εξάλλου, δε σου επιτρέπει να εστιάσεις πουθενά αλλού. Η αίσθηση, όμως, εμμένει, αλλά τώρα ένα ελαφρύ γρύλισμα προστίθεται στη ρομαντική υπόκρουση.

«Μήπως γρυλίζει από ευχαρίστηση;» σκέφτεσαι με ικανοποίηση. Η λογική μπαίνει, όμως, σφήνα, επισημαίνοντας πως οι άνθρωποι δε γρυλίζουν (δεν παίρνουμε κι όρκο, βέβαια) και γυρίζοντας αργά το κεφάλι, βλέπεις ένα σκυλάκι να σε κοιτάει γλυκά. Καλά, εντάξει, αναδιατυπώνω: Βλέπεις ένα σκύλο, με αγριεμένη διάθεση, να σε καρφώνει στα μάτια διερωτώμενος (μάλλον) τι ακριβώς κάνεις πάνω στον ιδιοκτήτη του. Για εξηγήσου τώρα, εδώ σε θέλω!

Κάπως έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία με το κατοικίδιο του συντρόφου σου. Με το δεξί μπήκες, βρε, κι εις ανώτερα! Στην πορεία ανακαλύπτεις πως ο άνθρωπος που ποθείς αρέσκεται στο να κοιμάται με το κατοικίδιό του, πράγμα το οποίο εσύ σιχαίνεσαι. Πάμε απ’ την ανάποδη τώρα, αν είσαι «σκυλογονιός» και δεν μπορείς να διανοηθείς να κοιμηθείς μία νύχτα χωρίς την παρουσία του τριχωτού σου φίλου στο κρεβάτι σου, πώς θα αντιδρούσες αν η σχέση σου δεν το ανεχόταν; Φεύγει ο σκύλος απ’ το κρεβάτι και μένει το ταίρι ή μένει ο σκύλος και το νέο ταίρι πάει πακέτο στη μανούλα του;

Το θέμα που προκύπτει όταν η σχέση κάποιου με το σκυλάκι του (ή τη γάτα του, αντίστοιχα) προϋπήρχε, είναι ότι ο δεσμός ιδιοκτήτη-κατοικίδιου αναπτύχθηκε χωρίς κάποιον τρίτο στην εικόνα, δυνάμωσε, έγινε σχέση σημαντική κι έτσι για το pet ο νέος σύντροφος είναι ξένο σώμα, που ίσως ενστικτωδώς θεωρήσει εχθρό, άρα άτομο απ’ το οποίο πρέπει να προστατέψει τον ιδιοκτήτη του και φυσικά να υπερασπιστεί τη δική του θέση στο κρεβάτι. Η εμπιστοσύνη, βέβαια, με τον χρόνο και την οικειότητα, με χάδια, τρυφερότητα, καλές προθέσεις κι υπομονή, μπορεί να κερδηθεί απ’ τον τετράποδο φίλο, ο χώρος στο κρεβάτι, όμως, όχι τόσο εύκολα.

Έρευνες δείχνουν ότι οι τριχωτοί χαριτωμένοι μπελάδες μας αποτελούν αιτία καβγάδων ανάμεσα σε ζευγάρια, πολύ πιο συχνά απ’ ό,τι θα περίμενες κανείς. Ενόσω κάποιος είναι single, το να μοιράζεται το κρεβάτι του δεν αποτελεί πρόβλημα, γιατί υπήρχε χώρος για το κατοικίδιό του. Εξάλλου, το ήθελε δίπλα του, η παρουσία του βοηθούσε να νιώθει ασφάλεια και βελτίωνε την ποιότητα του ύπνου του. Όταν, όμως, έρχεται η στιγμή που θα χρειαστεί μοιραστεί το κρεβάτι του με τη νέα σου σχέση, ποιος θα αποχωρίσει και ποιος θα μείνει;

Στην ύπαρξη μιας καινούργιας παρουσίας στη ζωή των φροντιστών τους, τα κατοικίδια (κι ιδίως τα σκυλιά, ως πιο εξαρτημένα συγκριτικά με τις γάτες) συνήθως νιώθουν ότι πλέον δεν έχουν την αμέριστη προσοχή και σημασία των κηδεμόνων τους. Γι’ αυτό, συχνά, θα τα βρεις να κουρνιάζουν ανάμεσα στο ζευγάρι σε μια προσπάθεια να κλέψουν αγκαλιές. Αν, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, γυρίσεις να αγκαλιάσεις τον άνθρωπό σου, αλλά καταλήξεις να ‘χεις στη μούρη μια χαριτωμένη φατσούλα, που ίσως ροχαλίζει ελαφρώς, μην παραξενευτείς καθόλου.

Με κύριο στόχο τους τα χάδια, άθελά τους συχνά αποτρέπουν τη σωματική επαφή του ζευγαριού, γιατί ποιος θα ήθελε να κάνει ερωτικό παιχνίδι με ένα πλάσμα να παρακολουθεί; Ακόμα κι αν κλείσεις την πόρτα για λίγο, σε μια προσπάθεια να κερδίσεις ιδιωτικότητα, τα γαβγίσματα, τα γουργουρητά, ή ακόμα κι οι λυγμοί του τετράποδου φίλου σας, δεν είναι και το καλύτερο αφροδισιακό και σίγουρα δε σε αφήνουν να αφεθείς στον ερωτισμό της στιγμής.

Αν το άτομο, λοιπόν, που θέλεις να κατακτήσεις έχει το κατοικίδιό του σε σημαντική θέση στη ζωή του, τότε θα πρέπει να φροντίσεις να κερδίσεις την εύνοιά του αλλά συνάμα να θέσεις και τους όρια της συνύπαρξής σας, ούτως ώστε να νιώθετε κι οι δύο άνετα στον χώρο σας. Μην ξεχνάς ότι ο σκύλος που σε κοίταζε ελαφρώς αγριεμένα, στη σκηνή πιο πάνω, είναι ο ίδιος σκύλος που αγαπά ανιδιοτελώς και με απόλυτη αφοσίωση το ταίρι σου. Με μπόλικη εκπαίδευση κι αγάπη θα σου παραχωρήσει ο ίδιος τη θέση του στο κρεβάτι, μόλις βεβαιωθεί ότι την αξίζεις.

Συντάκτης: Εύη Πηλαβάκη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

pillowfights

Δεν υπάρχουν σχόλια