Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Kρήτη : Στους 10 κορυφαίους προορισμούς όλου του κόσμου!

Τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για τους υποψήφιους τουρίστες του κόσμου, παρουσιάζει η δημοφιλής ταξιδιωτική μηχανή Trip A...

Τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για τους υποψήφιους τουρίστες του κόσμου, παρουσιάζει η δημοφιλής ταξιδιωτική μηχανή Trip Advisor, με την Κρήτη να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές και μάλιστα σε υψηλή θέση.


Συγκεκριμένα, η Κρήτη βρίσκεται στην 5η θέση, όταν στην πρώτη είναι το Παρίσι, στη δεύτερη το Λονδίνο, στην τρίτη η Ρώμη και στην τέταρτη το Μπαλί.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Στην έκτη θέση είναι η Βαρκελώνη, στην έβδομη η Πράγα, στην όγδοη το Μαρακές, στην ένατη η Κωνσταντινούπολη, ενώ τη δεκάδα «κλείνει» η Νέα Υόρκη.


Ακολουθήστε μας και στο instagram





Στο Trip Advisor, ο διαδικτυακός επισκέπτης της σελίδας, θα ανακαλύψει τις περιοχές που προτείνονται για την Κρήτη.




Ηράκλειο, Χερσόνησο, Μάλια, Ρέθυμνο, και Χανιά πρωταγωνιστούν και οι παραλίες που προτείνονται είναι σε αυτούς τους νομούς.


offmagazine


Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)




Σκέτη μαγεία: Μια ήσυχη παραλία μέσα σε αρχαιολογικό χώρο -Πολύ κοντά στην Αθήνα [εικόνες]


Κάθισμα Λευκάδας: Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια