Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η ‘μυστική’ λίμνη Μπελέτσι, μισή ώρα από τη Χαλκίδα!

Οργάνωσε από τώρα την εκδρομή της επόμενης Κυριακής! Η λίμνη Μπελέτσι αποτελεί ιδανικό προορισμό για μία κυριακάτικη βόλτα ...

Οργάνωσε από τώρα την εκδρομή της επόμενης Κυριακής!



Η λίμνη Μπελέτσι αποτελεί ιδανικό προορισμό για μία κυριακάτικη βόλτα με την οικογένειά σας, καθώς το ειδυλλιακό τοπίο θα σας κάνει να νομίζετε πως βρίσκεστε στην Αυστρία ή σε άλλους ξωτικούς προορισμούς.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Η πρόσβαση στη λίμνη γίνεται μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Στην έξοδο προς Βαρυμπόμπη ακολουθείτε την κατεύθυνση προς τη λεωφόρο Δεκελείας που οδηγεί στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.






Φτάνοντας στην οδό Αγίας Τριάδας, στρίβοντας αριστερά και ακολουθώντας την οδό Κίρκης, οδηγείται κανείς κατευθείαν στη λίμνη. Είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για μονοήμερη!






Η λίμνη Μπελέτσι βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Πάρνηθας, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, ενώ δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’70 όταν φτιάχνονταν οι υποδομές της περιοχής και τα αναχώματα έκλεισαν τις κοίτες ενός χειμάρρου. Βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων και μάλιστα στα γαλαζοπράσινα νερά της βρίσκουν καταφύγιο αποδημητικά πουλιά, κύκνοι και πάπιες.

Το απερίγραπτο αυτό τοπίο, απέχει λιγότερο απο 40 λεπτά απο τη Χαλκίδα, κυριολεκτικά μια ανάσα απο την πρωτέυουσα,  ενώ η διαδρομή είναι μέσα απο πυκνό πευκόδασος. Λίγο παραπάνω, στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας, μπορεί να απολάυσει κανείς όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής στα πόδια του.





Δες το βίντεο που μαρτυρά τη σπάνια ομορφιά!


offmagazine




Ταξιδέψτε με κέρδος !!! Περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο σε τιμές χονδρικής!


📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!






Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)




Σκέτη μαγεία: Μια ήσυχη παραλία μέσα σε αρχαιολογικό χώρο -Πολύ κοντά στην Αθήνα [εικόνες]


Κάθισμα Λευκάδας: Η παραλία με τα κρυστάλλινα νερά σε την ατελείωτη αμμουδιά!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια