Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

3+3 ελληνικές και άλλες πόλεις, που πρέπει να επισκεφθείς το Φεβρουάριο!

Ανάμεσά τους και η Χαλκίδα - Γιατί να την επισκεφθείς αυτό το μήνα ; Ο Φεβρουάριος είναι ο πρώτος μήνας του χρόνου που ενδείκνυ...

Ανάμεσά τους και η Χαλκίδα - Γιατί να την επισκεφθείς αυτό το μήνα ;

Ο Φεβρουάριος είναι ο πρώτος μήνας του χρόνου που ενδείκνυται για ξεχωριστές διακοπές, καθώς μπορεί να μην περιλαμβάνει τα χιονισμένα τοπία του Ιανουαρίου, έχει όμως στο μενού του εναλλακτικά και ξεχωριστά events ανά τον κόσμο, αλλά και βέβαια μέσα στην Ελλάδα, ακόμα και μέσα στην ίδια μας την πόλη. Δείτε και εμπνευστείτε για τα ταξίδια σας…



Βενετία :


Η καλύτερη εποχή για Βενετία είναι τώρα! Λίγο η 14η Φλεβάρη για τους ερωτευμένους, λίγο το βενετσιάνικο καρναβάλι που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια και είναι φημισμένο για τις περίτεχνες μάσκες και τα φανταστικά κοστούμια, σε βάζουν σε πειρασμό για απόδραση. Γιορτινή ατμόσφαιρα, πάρτι, βόλτες με τις γόνδολες ανάμεσα στα 117 νησάκια που ενώνονται με περίπου 410 γέφυρες, χαλάρωση στα cafe και τις οστερίες αγναντεύοντας τα νησάκια Murano και San Michele, value for money ψώνια στη Strada Nuova.

Bερόνα :


Η πόλη – σήμα κατατεθέν των ερωτευμένων, με τη σαιξπηρική ατμόσφαιρα, είναι από τους πιο δημοφιλείς σε αναζητήσεις προορισμούς για τους Έλληνες ταξιδιώτες και ο Φεβρουάριος της ανήκει. Επίσκεψη στο σπίτι της Ιουλιέτας για selfie με τον καλό σου και ρομαντικές βόλτες στα σοκάκια επιβάλλονται. Αξίζει, όμως, και η επίσκεψη στην Arena di Verona, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο, όπου οι Ρωμαίοι πριν 2000 χρόνια παρακολουθούσαν αρματοδρομίες και μονομαχίες. Σήμερα είναι must για τους φίλους της μουσική για παραστάσεις κλασικής όπερας ή μουσικά event διεθνούς ενδιαφέροντος.

Λονδίνο  :


Ένας από τους λόγους που αξίζει να πας στο Λονδίνο αυτή την περίοδο, είναι ο εορτασμός της κινέζικης πρωτοχρονιάς που φέτος πέφτει στις 5 Φεβρουαρίου και είναι η χρονιά του Γουρουνιού. Τα κύρια κινέζικα πρωτοχρονιάτικα events, γίνονται στην Chinatown του Λονδίνου, στο West End, και στην Trafalgar Square στις 10 Φεβρουαρίου. Η πανέμορφη και πολύχρωμη, κινέζικη πρωτοχρονιάτικη παρέλαση περνάει από τους δρόμους και δημιουργεί μια ιδιαίτερη γιορτινή ατμόσφαιρα

Bόλος :


Πύλη για το Πήλιο αλλά και μία ζωντανή πόλη με σήμα κατατεθέν τα τσιπουραδικα ο Βόλος είναι ωραία ιδέα για χειμωνιάτικη περαντζάδα. Δε φεύγεις από εδώ αν δεν περάσεις από την αρχιτεκτονικά ενδιαφέρουσα και ζωντανή τα βράδια συνοικία των Παλαιών αλλά και από τα γραφικά σοκάκια του προσφυγικού συνοικισμού της Νέας Ιωνίας. Φυσικά η ημερήσια απόδραση στο Πήλιο και στο χιονοδρομικό στα Χάνια συμπληρώνει το πακέτο.

Πάτρα :


Κλασικός προορισμός για το καρναβάλι, πλέον με το νέο δρόμο η Πάτρα με το που μπαίνει το Τριώδιο απογειώνεται. Από την Τσικνοπέμπτη (28/2), η νεανική φοιτητούπολη της Πελοποννήσου χορεύει με σάλσα και λάτιν χωρίς σταματημό, η Μαυροδάφνη ρέει κι εσύ δεν έχεις παρά να μπεις στο πάρτι. Και αφού νιώσεις στο πετσί σου τα Μπουρμπούλια στο θέατρο «Απόλλων», είσαι έτοιμος να το τερματίσεις την Κυριακή της Αποκριάς. Εμπειρία που σίγουρα θα θέλεις να ξαναζήσεις.

Xαλκίδα : 


Τo θαλασσινό καρναβάλι της Χαλκίδας, πρωτότυπο και μοναδικό αναβιώνει ήθη και έθιμα με φαντασμαγορικά θεάματα, παρελάσεις και πάρτυ. Φέτος, οι απόκριες έρχονται τον Μάρτιο, επομένως αν δεν είσαι ο τύπος που θα ξεφαντώσει, θα μασκαρευτεί και θα ευχαριστηθεί μια εκδρομή ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμο, έλα στη Χαλκίδα 28/2, να τσικνίσεις με λίγους φίλους και καλούς!


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

offmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια