Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ροβανιέμι: Σε αυτό το φινλανδικό χωριό ζει στο Πνεύμα των Χριστουγέννων!

Όποιος σκέφτεται «χριστουγεννιάτικη απόδραση» είναι σίγουρο ότι θα σκεφτεί άμεσα το φινλανδικό χωριό Ροβανιέμι, βόρεια του Αρκτικού Κύ...

Όποιος σκέφτεται «χριστουγεννιάτικη απόδραση» είναι σίγουρο ότι θα σκεφτεί άμεσα το φινλανδικό χωριό Ροβανιέμι, βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, το οποίο είναι απόλυτα συνυφασμένο με τα Χριστούγεννα!
Το Ροβανιέμι είναι ο απόλυτος προορισμός για την περίοδο των γιορτών, και, βεβαίως, «πατρίδα» του Άη Βασίλη!





Οργανώστε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα στην ονειρεμένη Ευρυτανία!






Ένα ταξίδι εκεί είναι για πολλούς όνειρο ζωής, αφού εκεί θα ζήσουν σε όλο του το μεγαλείο το πνεύμα των Χριστουγέννων!


Εκτός από το μοναδικά στολισμένο τοπίο, τα κατάφωτα σπιτάκια και το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο, οι επισκέπτες -οι οποίοι είναι πολλοί, κάθε χρόνο- μπορούν να επισκεφθούν και το Μουσείο Arktikum στις όχθες του ποταμού Ounasjoki. Εκεί θα μάθετε τα πάντα για τον Αρκτικό Κύκλο, για το Βόρειο Σέλας, αλλά και για την τοπική κουλτούρα των κατοίκων του, των Σάμι.



Μην παραλείψετε να κάνετε μεγάλες βόλτες με τα -πάντοτε απαραίτητα- snowmobiles ή τα έλκηθρα, και να κάνετε την βόλτα σας ανάμεσα στις παγωμένες κατασκευές του Lainio SnowVillage, το οποίο κτίζεται από την αρχή κάθε χειμώνα, όταν η θερμοκρασία αγγίξει τους -10 βαθμούς Κελσίου!


travelstyle



📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!





Τα Χριστούγεννα είναι παντού! Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από το χιονισμένο Κεμπέκ!
















Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

travelstyle

Δεν υπάρχουν σχόλια