Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Menton- Dubrovnik- Cinque Terre: Μαγικές πόλεις

Μαγικές πόλεις… Menton Γαλλία Ανάµεσα στα βουνά και τα δροσερά νερά της Μεσογείου , αυτή η µικρή πόλη βρίσκεται στα γα...

Μαγικές πόλεις…


Menton
Γαλλία


Ανάµεσα στα βουνά και τα δροσερά νερά της Μεσογείου, αυτή η µικρή πόλη βρίσκεται στα γαλλο-ιταλικά σύνορα στην Κυανή Ακτή και ξεχωρίζει µε τα παραδοσιακά σπιτάκια της, βαµµένα µε παστέλ χρώµατα, τα γραφικά πλακόστρωτα και τις σµαραγδένιες ακτές της.





Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Η γοητευτική της παλαιά πόλη µε τα µεσαιωνικά κτήρια, κολληµένα το ένα δίπλα στο άλλο, η αναγεννησιακή ατµόσφαιρα και οι όµορφοι κήποι εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες και της έχουν δώσει το ψευδώνυµο «Το Μαργαριτάρι της Γαλλίας».



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!


Dubrovnik
Κροατία


Μνηµείο Παγκόσµιας Πολιτιστικής Κληρονοµιάς της UNESCO από το 1979, η πόλη είναι γεµάτη ιστορία, αν και δεν µοιάζει διόλου µε… µουσείο. Μάλλον µε κινηµατογραφικό στούντιο µοιάζει, µε τους βενετσιάνικους ναούς, τον αναγεννησιακό της αέρα, τα γραφικά σοκάκια, αλλά και την πανέµορφη και επιβλητική καστροπολιτεία, όπου θα νιώσετε ότι πρωταγωνιστείτε στο «Game of Thrones» – άλλωστε, πολλές σκηνές της σειράς έχουν γυριστεί εδώ!



Ταξίδι σε 116 χώρες: Το ζευγάρι που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα


Cinque Terre
Ιταλία







Η περιοχή Cinque terre, βρίσκεται µεταξύ της Πίζας και της Γένοβας και περιλαµβάνει πέντε µικρά χωριά (Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Monterosso και Vernazza), τα οποία έχουν ανακηρυχθεί ως το πρώτο προστατευόµενο πάρκο της Ιταλίας και από το 1997 και προστατευόµενη περιοχή της UNESCO. Πυργόσπιτα, σχεδόν εγκαταλελειµµένα αλλά µε γοητευτικές και εντυπωσιακά βαµµένες προσόψεις και τα στενά µεσαιωνικά δροµάκια του συνθέτου

travelstyle





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια