Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οι 4 πιο ρομαντικοί ελληνικοί προορισμοί για τις 4 εποχές

Xειμώνας στην καρδιά της Ηπείρου ; Άνοιξη στη χώρα των Κενταύρων; Καλοκαίρι σε ονειρικές παραλίες των Κυκλάδων ; Φθινόπωρο σε μια ναυτ...



Xειμώνας στην καρδιά της Ηπείρου; Άνοιξη στη χώρα των Κενταύρων; Καλοκαίρι σε ονειρικές παραλίες των Κυκλάδων; Φθινόπωρο σε μια ναυτική πολιτεία; Ένα είναι σίγουρο! Η χώρα μας είναι συναρπαστική ανεξαρτήτως εποχής!


Σας προτείνουμε τέσσερις γοητευτικούς προορισμούς για κάθε εποχή του χρόνου για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας!




Φθινόπωρο :Γαλαξίδι

Που: Φωκίδα, Στερεά Ελλάδα






Γιατί: Φανταστείτε στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας να ξεπροβάλλει μετά από μια διαδρομή ανάμεσα σε ορεινούς όγκους ένα όμορφο… νησί! Χτισμένο σε μικρό κολπίσκο, το Γαλαξίδι είναι ένας διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός που εως και τα μέσα του 19ου αιώνα αποτελούσε σημαντικό λιμάνι, με κάτοικους στην πλειοψηφία τους έμπειρους ναυτικούς, ενώ στα καρνάγια της περιοχής χτίζονταν τα περίφημα γαλαξιδιώτικα καράβια. Γραφικές γειτονιές με αρχοντικά διώροφα ή τριώροφα καπετανόσπιτα (σε κάποια μάλιστα θα θαυμάσετε τα ακρόπρωρα που κοσμούν τα μπαλκόνια!), στενά καλντερίμια, σπίτια με ολάνθιστες αυλές και ταβέρνες δίπλα στο κύμα σχηματίζουν ένα μαγικό τοπίο που θυμίζει σκηνικό ταινίας (δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εδώ έχουν γυριστεί αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες!)

Τι να επισκεφθείτε: Το μικρό λιμάνι, όπου δεκάδες ψαρόβαρκες λικνίζονται απαλά στα νερά της θάλασσας και ο δεύτερος μικρό κόλπος, ο Χηρόλακος, είναι δύο από τις πιο όμορφες εικόνες της ναυτικής πολιτείας. Στην Πλατεία Ηρώων (όπου τη Μεγάλη Παρασκευή συγκεντρώνονται οι τρεις επιτάφιοι της πόλης) θα δείτε και το νεοκλασσικό κτίριο του Παρθεναγωγείου. Επισκεφθείτε, ακόμη, το Ναυτικό - Ιστορικό Μουσείο, το Λαογραφικό Μουσείο, το κτίριο Τσαλαγγύρα (το σημερινό δημαρχείο) και τις εκκλησίες του πολιούχου Άγιου Νικόλαου -στο ψηλότερο σημείο της πόλης- και της Αγίας Παρασκευής με το ηλιακό ρολόι και τον ζωδιακό κύκλο σκαλισμένο στο δάπεδο. Επίσης, μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα στο ψαροχώρι Άγιοι Πάντες (10 χλμ. Δ), όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι σε κάποιο από τα γραφικά ταβερνάκια.

Δραστηριότητες: Η ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας προσφέρει πολλές δυνατότητες στα ζευγάρια που είναι λάτρεις της δράσης και της περιπέτειας. Ο Παρνασσός, η Γκιώνα και τα Βαρδούσια είναι από τα πιο διάσημα βουνά της Ελλάδας για τους φίλους της ορειβασίας και πεζοπορίας. Δοκιμάστε να κάνετε πεζοπορία στο φαράγγι της Ρέκκας, που ξεκινάει από την κορυφή της Γκιώνας μέχρι την πεδιάδα της Βάνιανης για 12 χλμ. και θαυμάστε τα χρυσοκόκκινα φθινοπωρινά χρώματα της φύσης. Τέλος, στην αερολέσχη που λειτουργεί στην Άμφισσα, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Γαλαξίδι, μπορείτε να κάνετε αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Δοκιμάστε: Όπως διαβεβαιώνουν οι ψαράδες της περιοχής, εδώ βρίσκει κανείς μόνο φρέσκο ψάρι! Για επιδόρπιο διαλέξτε ραβανί, την τοπική σπεσιαλιτέ του Γαλαξιδίου!




Διαμονή: Όμορφοι, πετρόχτιστοι ξενώνες προσφέρουν μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα για να περάσετε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας.

Μικρά μυστικά για ερωτευμένους: Κάντε πιασμένοι χέρι-χέρι μια βόλτα στο δάσος που καλύπτει τη δεξιά πλευρά του κεντρικού λιμανιού –την Πέρα Πάντα, όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι- και θαυμάστε την μικρή πολιτεία από την απέναντι πλευρά. Καθίστε σε ένα από τα παγκάκια της γραφικής πλατείας του Χηρόλακα με τους φοίνικες και απολαύστε την θέα στη θάλασσα και τον Παρνασσό απέναντι ή απολαύστε ένα ποτήρι κρασί στην ακτή Οιάνθης, όπου είναι παρατεταγμένα τα καφέ και εστιατόρια της πόλης.

Και κάτι ακόμη!: Την περίοδο του καρναβαλιού στο Γαλαξίδι μπορείτε να συμμετάσχετε στο παραδοσιακό διονυσιακό τοπικό έθιμο του «αλευρομουτζουρώματος», που πραγματοποιείται την Καθαρή Δευτέρα.

 Χειμώνας στην καρδιά της Ηπείρου; Άνοιξη στη χώρα των Κενταύρων; Καλοκαίρι σε ονειρικές παραλίες των Κυκλάδων; Φθινόπωρο σε μια ναυτική πολιτεία; Ένα είναι σίγουρο! Η χώρα μας είναι συναρπαστική ανεξαρτήτως εποχής! Σας προτείνουμε τέσσερις γοητευτικούς προορισμούς για κάθε εποχή του χρόνου για να ζήσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας!







Χειμώνας: Ιωάννινα

Πού: Ήπειρος 





Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Γιατί: Γιατί μόνο εδώ, στην καρδιά της Ηπείρου, μπορείτε να απολαύσετε ένα μελαγχολικό χειμωνιάτικο δειλινό απολαμβάνοντας την θέα της λίμνης Παμβώτιδας, της λίμνης των μύθων και των θρύλων του Αλή Πασά και της κυρά- Φροσύνης ή να περπατήσετε χέρι-χέρι στα στενά σοκάκια της καστροπολιτείας των Ιωαννίνων…

Τι να επισκεφθείτε: Εβραίοι, μουσουλμάνοι και χριστιανοί έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην αρχιτεκτονική του τόπου αλλά και στην ηπειρώτικη κουλτούρα. Κάντε έναν ρομαντικό περίπατο στην Παλιά Πόλη που εκτείνεται γύρω από το Κάστρο, στις συνοικίες Σιαράβα, Κουρμανιό, Γυαλί Καφενέ με τα καλοδιατηρημένα παραδοσιακά κτίσματα, τα επιβλητικά μνημεία, τα εργαστήρια λαϊκής τέχνης (που παράγουν, μεταξύ άλλων, τα φημισμένα γιαννιώτικα ασημικά) και τις γραφικές πλατείες και νοιώστε το άρωμα μιας άλλης εποχής να σας κατακλύζει.
Περάστε τις πύλες του Κάστρου και εισχωρήστε στο εσωτερικό της υπέροχης καστροπολιτείας. Εκεί θα συναντήσετε δύο ακροπόλεις, αυτή στον Επάνω Γουλά με το τζαμί του Ασλάν Πασά και εκείνη του Ιτς Καλέ, όπου θα θαυμάσετε το παραδοσιακό ηπειρώτικο κτήριο που στεγάζει το Βυζαντινό Μουσείο αλλά και το Φετιχιέ τζαμί με τον τάφο του Αλή Πασά.
Πάρτε το καραβάκι και περάστε απέναντι στο νησάκι- το μοναδικό «ανώνυμο» νησί σε λίμνη –που αναπαύεται στο κέντρο της Λίμνης Παμβώτιδας… Εκεί θα σας υποδεχτεί ένας ζωντανός οικισμός με διατηρητέα σπίτια, ιστορικά μοναστήρια και 150 περίπου μόνιμους κατοίκους.
Στην καινούρια πόλη περπατήστε οπωσδήποτε στην οδό Αβέρωφ, όπου βρίσκονται παρατεταγμένα τα μαγαζιά με τα χειροποίητα γιαννιώτικα ασημικά και στην οδό Ανεξαρτησίας, (γνωστή και ως Ελευθερίου Βενιζέλου), ένας δρόμος με ξεχωριστή γραφικότητα και πολλά εργαστήρια αργυροχοΐας. Στα Γιάννενα διασώζεται πληθώρα αρχοντικών (Πυρσινέλλα, Μίσιου, Δεσπότη, Τζαβέλλα κλπ) που προσδίδουν ιδιαίτερη αίγλη στην πόλη. Σήμερα φιλοξενούν μουσεία, βιβλιοθήκες και δημόσιες υπηρεσίες.
Τέλος, σημαντικά μουσεία που αξίζει να επισκεφθούν τα φιλότεχνα ζευγάρια είναι το Αρχαιολογικό, το Λαογραφικό, το Βυζαντινό αλλά και το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη. Ας σημειωθεί ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο Ιωαννίνων είναι υποψήφιο για το βραβείο Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς 2012 (European Museum Award 2012) που χορηγείται ετησίως από τον οργανισμό European Museum Forum (EMF).
Σε απόσταση 3 χλμ. από την πόλη των Ιωαννίνων, στην περιοχή του Περάματος, αξίζει να δείτε το σπήλαιο του Περάματος που ανακαλύφθηκε τυχαία το 1940, όταν οι κάτοικοι του χωριού προσπαθούσαν να βρουν καταφύγιο από τους βομβαρδισμούς.

Δραστηριότητες: Κάντε μια ρομαντική βόλτα με ποδήλατο στην παραλίμνια οδό της Διονυσίου Φιλοσόφου και κωπηλασία στην λίμνη, ενώ από το κοντινό χωριό Λιγκιάδες (μόλις 12 χμ μακριά) στην δυτική πλαγιά του όρους Μιτσικέλι ξεκινά ορειβατικό μονοπάτι που καταλήγει στην κορυφή του όρους.

Δοκιμάστε: Κατά τη διαμονή σας μη χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε γιαννιώτικο (κάτι ανάμεσα σε μπακλαβά και κανταΐφι) και ρακί κανελάδα, και, γιατί όχι, να απολαύσετε τοπικό μοσχοβολιστό τσίπουρο παρέα με τους ντόπιους! Στο νησάκι των Ιωαννίνων επιβάλλεται να δοκιμάσετε τα «καλά» της λίμνης, όπως πέστροφα και… βατραχοπόδαρα!




Διαμονή: Η πόλη διαθέτει εξαιρετική τουριστική υποδομή. Θα βρείτε όλα τα είδη καταλυμάτων, από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι πολυτελή πεντάστερα ξενοδοχεία, όλα με υπέροχη ρομαντική ατμόσφαιρα!

Μικρά μυστικά για ερωτευμένους: Συνήθως γαλήνια, αλλά και ενίοτε παγωμένη, η λίμνη Παμβώτιδα θα ασκήσει πάνω σας μια μυστηριακή γοητεία! Περάστε στις όχθες της υγρά πρωινά με ομίχλη ή μελαγχολικά χειμωνιάτικα δειλινά και νοιώστε τον ρομαντισμό να σας κατακλύζει…. Για μια υπέροχη πανοραμική άποψη τόσο της λίμνης όσο και της πόλης, κατευθυνθείτε στο χωριό Λιγκιάδες, στις πλαγιές του Μιτσικελίου, απέναντι από τα Γιάννενα. Ιδανική ώρα να το επισκεφθεί κανείς είναι το ηλιοβασίλεμα, όταν ο ήλιος βάφει το τοπίο με τα πιο ζεστά του χρώματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεπτείτε και τα διπλανά Ζαγοροχώρια. Σαράντα έξι ξακουστοί οικισμοί απαράμιλλης ομορφιάς, λάμπουν σαν πολύτιμα πετράδια εκεί όπου η παράδοση και η φύση συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό!






Άνοιξη: Πήλιο

Πού: στη Μαγνησία, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το λιμάνι του Βόλου







Γιατί: Η ξακουστή γη των Κενταύρων είναι ένα «μουσείο» φυσικής ιστορίας∙ ένας επίγειος παράδεισος, όπου οι εναλλαγές του τοπίου είναι συγκλονιστικές και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Όταν όμως η άνοιξη καταφτάνει και τις πλαγιές του βουνού στολίζουν πυκνά δάση γεμάτα από αρώματα ξύλου, ρετσινιού, θυμαριού και φασκόμηλου, το τοπίο γίνεται στ’ αλήθεια ονειρικό. Η φυσική αυτή ομορφιά σε συνδυασμό με την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά έχουν καθιερώσει το Πήλιο ανάμεσα στους must ρομαντικούς προορισμούς…

Τι να επισκεφθείτε: Φιδίσια ρυάκια και χείμαρροι με κρυστάλλινα νερά ξεπηδούν από τις δασωμένες αγκαλιές, εκεί όπου κρύβονται τα πηλιορείτικα χωριά (είκοσι τέσσερα τα μεγαλύτερα και εβδομήντα συνολικά), καθένα με το δικό του γοητευτικό χαρακτήρα αποτελούν ζωντανά μουσεία λαϊκής τέχνης. Μεταξύ αυτών, σίγουρα αξίζει να επισκεφθείτε την Τσαγκαράδα∙ το καταπράσινο χωριό των αιωνόβιων πλατανιών, των κρυστάλλινων νερών και των πανέμορφων αρχοντικών. Τη Μακρινίτσα με την καταπληκτική θέα στον Παγασητικό κόλπο, την δροσόλουστη πλατεία με τις πέτρινες βρύσες και τα πλούσια πυργόσπιτα. Την Πορταριά με τις γραφικές πλατείες και τις πετρόχτιστες εκκλησίες και τα Χάνια με τα παραδοσιακά μαγαζιά και το Χιονοδρομικό Κέντρο σε κοντινή απόσταση. Εξερευνήστε τα ακολουθώντας σκιερά μονοπάτια, λιθόστρωτα καλντερίμια και τοξωτά πέτρινα γεφύρια. Επιλέξτε ανάμεσα στην άγρια, δύσβατη και με οργιαστική βλάστηση που αγγίζει τις ακτές του Αιγαίου ανατολική πλευρά του ή την γαλήνια, σπαρμένη με γραφικά χωριά και απάνεμες ακρογιαλιές πλευρά του Παγασητικού.

Δραστηριότητες: Οι φίλοι της πεζοπορίας μπορούν να ακολουθήσουν το περίφημο μονοπάτι που ξεκινά από τα Χανιά και καταλήγει στον Κισσό. Το Πήλιο ήταν η εστία των μυθικών Κενταύρων, πλάσματα που απεικονίζονται ως μισοί άνθρωποι και μισοί άλογα. Δοκιμάστε λοιπόν να ιππεύσετε σε παλιά μονοπάτια ξεκινώντας από την Αργαλαστή, ένα πανέμορφο χωριό σε ένα κατάφυτο μέρος στα νότια της χερσονήσου της Μαγνησίας. Με αφετηρία την Αργαλαστή, ξεκινούν δύο καλντερίμια προς τον Κάλαμο (6 χμ Δ) και το Λεφόκαστρο (6 χμ ΒΔ) αντίστοιχα. Επιπλέον, κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες κοντά στην Αργαλαστή είναι προσβάσιμες με άλογα, όπως η Πάλτση (13 χμ Α), τα Ποτιστικά (10 χμ Α) και η Μελανή (10 χμ Α), από την πλευρά του Αιγαίου, και το Μάρμαρο, από την πλευρά του Παγασητικού κόλπου.

Δοκιμάστε: τις παραδοσιακές πηλιορείτικες πίτες φυσικά και νοστιμότατα γλυκά του κουταλιού που παρασκευάζονται από τοπικούς γυναικείους συνεταιρισμούς!




Διαμονή: Χαρείτε τη διαμονή σας σε ένα από τα δεκάδες καλοδιατηρημένα αρχοντικά που έχουν μετατραπεί σε φιλόξενους ξενώνες.

Μικρά μυστικά για ερωτευμένους:Τι λέτε για μια ρομαντική βόλτα με το τρένο, τον περιβόητο «μουτζούρη» του Πηλίου το οποίο πραγματοποιεί (κυρίως τα Σαββατοκύριακα) την διαδρομή Άνω Λεχόνια-Μηλιές; Η’ μήπως προτιμάτε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε μια από τις πανέμορφες παραλίες του Πηλίου; Μυλοπόταμος, Άγιος Ιωάννης, Νταμούχαρη (εκεί γυρίστηκαν μάλιστα και σκηνές από την ταινία “Mamma Mia”) και Χορευτό είναι μόνο μερικές από τις αμέτρητες επιλογές!

Καλοκαίρι : Μήλος

Πού: Κυκλάδες







Γιατί: Κατ’ αρχάς για να απολαύσετε μαζί με το ταίρι σας τις εκπληκτικές εξωτικές παραλίες της, ογδόντα στο σύνολο! Ξεχωρίζουν το Κλέφτικο με τα τιρκουάζ νερά και το Σαρακήνικο με τα κατάλευκα βράχια που ορθώνονται καταμεσής του πελάγους δημιουργώντας ένα επιβλητικό τοπίο. Σε αυτά προσθέστε ακόμη τα ανάγλυφα σεληνιακά τοπία, τις απόκοσμες σπηλιές, τις μυστηριακές κατακόμβες, τα «κοιμισμένα» ηφαίστεια αλλά και μια πανέμορφη παραδοσιακή κυκλαδίτικη χώρα!

Τι να επισκεφθείτε: Όσες περισσότερες παραλίες μπορείτε! Τα σμιλευμένα λεία πετρώματα, που αγκαλιάζουν το Σαρακήνικο, δημιουργούν ένα πανέμορφο σεληνιακό τοπίο, ενώ στο Κλέφτικο (προσεγγίζεται μόνο με βάρκα) μπορείτε να βουτήξετε σε καταγάλανα νερά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα ένα μοναδικό τοπίο με βράχους να ορθώνονται καταμεσής του πελάγους. Σ' όλα αυτά προσθέστε ακόμη την άγρια ομορφιά της Αλογομάντρας, την ανοιχτή σπηλιά του Παπάφραγκα, την απάνεμη Αχιβαδολίμνη -τη μεγαλύτερη ίσως παραλία του νησιού όπου βρίσκεται και το camping του νησιού, τη μαγεία των πράσινων νερών και των χρωματιστών βράχων της Φυριπλάκας, τον Γέρακα και το Τσιγκράδο με τα γκριζοκόκκινα πετρώματα! Στην Μήλο θα συναντήσετε τα «σύρματα», τα μικρά πολύχρωμα υπόσκαφα σπιτάκια, μέσα στα οποία φυλάσσονταν οι βάρκες τον χειμώνα από τους ψαράδες.

Δείτε ακόμη τις κατακόμβες της Τρυπητής και τα απόκοσμα Θειωρυχεία. Η ευρύτερη περιοχή της Τρυπητής είναι γεμάτη από λαξευμένες σπηλιές στον πορώδη ηφαιστειογενή βράχο και τα αρχαία χρόνια χρησιμοποιούνταν από τους κατοίκους ως οικογενειακοί νεκρικοί θάλαμοι. Φυσικά ξεχωρίζει η κατάλευκη σκαρφαλωμένη σε περίοπτη θέση πρωτεύουσα της Μήλου, η Πλάκα, με αρχιτεκτονικά στολίδια όπως η Παναγία η Κορφιάτισσα, η Καθολική εκκλησία, το Λαογραφικό και το Αρχαιολογικό Μουσείο (όπου θα βρείτε αντίγραφο της περίφημης Αφροδίτης της Μήλου).

Επισκεφθείτε τον Αδάμαντα, ο οποίος χτισμένος σε λόφο επιβλέπει το μεγαλύτερο φυσικό λιμάνι της χώρας μετά τη Σούδα και απολαύστε την έντονη νυχτερινή του ζωή. Η Απολλωνία, στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού είναι γνωστή για το λιμανάκι της, από το οποίο αναχωρεί καθημερινά το καραβάκι για τη γειτονική Κίμωλο.

Δραστηριότητες: Εξερευνήστε το νησί περπατώντας στα αρχαία μονοπάτια που κάποτε χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι για τις μετακινήσεις τους! Μέσα από αυτά μπορείτε να προσεγγίσετε απομονωμένες παραλίες παρθένας και εξωτικής ομορφιάς. Η Μήλος έχει το μεγαλύτερο δίκτυο χωματόδρομων στις Κυκλάδες. Δοκιμάστε εύκολες διαδρομές, όπως αυτή που ξεκινά από τις Κατακόμβες και καταλήγει στον Προφήτη Ηλία (2,5 χμ, 35’), διαδρομές μέτριας δυσκολίας όπως η διαδρομή Φυλακωπή- Παπάφραγκας- Σαρακίνικο-Μανδράκια (9χλμ, 3 ώρες) ή μια μεγάλη διαδρομή διάρκειας πέντε ωρών με πολλές εναλλαγές τοπίου που ξεκινά από το Ακρωτήρι Βάνι και καταλήγει στην Αγία Μαρίνα. Η περιοχή της Αχιβαδολίμνης προσφέρεται για Wind surfing ενώ το δίκτυο χωματόδρομων στην περιοχή του Εμπορειού και του Τραχήλα για Διαδρομές 4Χ4 .

Δοκιμάστε: νόστιμες τοπικές τυρένιες και λαδένιες (χειροποίητες πίτες)!




Διαμονή: Στο νησί κυριαρχούν τα μικρά οικογενειακά καταλύματα ενώ κάποιες μεγάλες μονάδες δημιουργήθηκαν μόλις τα τελευταία χρόνια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μείνετε στα παραδοσιακά «σύρματα», στα μικρά υπόσκαφα σπιτάκια που βρίσκονται κατά βάση στους οικισμούς Κλίμα, Μανδράκια, Μύτακα αλλά και Φυροπόταμο.

Μικρά μυστικά για ερωτευμένους: Ανηφορίστε στο Κάστρο της Πλάκας την ώρα του δειλινού, όταν ο ήλιος λούζει τα λευκά σπιτάκια της Χώρας με ένα μοναδικό ρόδινο χρώμα. Δεν έχετε παρά να διαλέξετε το σημείο από το οποίο θα το απολαύσετε: από την κορυφή του Κάστρου; Καθισμένοι στα παγκάκια της Παναγίας Θαλασσίτρας; ‘Η στα παγκάκια της Παναγίας Κορφιάτισσας; Για πριβέ βουτιές σε μοναχικές παραλίες και απόκρυφες σπηλιές νοικιάστε από τον Αδάμαντα ένα από τα πολλά ιστιοπλοϊκά ή καΐκια που πραγματοποιούν το γύρο της Μήλου και σας ξεναγούν στις πιο καλά κρυμμένες γωνιές του νησιού!






reader





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια