Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Το «Sweethaven Village», ο Ποπάυ και ο Robin Williams- Η ιστορία πίσω απο την αίγλη

Η εικόνα του μοιάζει σαν να ξεπήδησε μέσα από τις φωτογραφίες παραμυθιού. Με χρώματα εμπνευσμένα από πίνακα ζωγραφικής. Το ον...

Η εικόνα του μοιάζει σαν να ξεπήδησε μέσα από τις φωτογραφίες παραμυθιού. Με χρώματα εμπνευσμένα από πίνακα ζωγραφικής.


Το ονομά του γνωστό αφού η ιστορία του και το παρελθόν του συνδέεται με ένα ήρωα των παιδικών μας χρόνων.







Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Δεν θα σας κρατήσω άλλο σε αγωνία.


Το «Sweethaven Village» ή αλλιώς το «χωριό του Ποπάυ» που βρίσκεται στην βορειοδυτική γωνιά της Μεσογείου, στο γειτονικό νησί της Μάλτας, κοντά στο χωριό Melliena είναι μια περιοχή που γνώρισε δόξες και μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Και αν αναρωτιέστε το γιατί; Θα σας απαντήσω τώρα αμέσως.



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Η Paramount Pictures και Walt Disney Productions έστησαν τα σκηνικά για την πασίγνωστη ταινία του 1980 με πρωταγωνιστή τον Robin Williams. Η ταινία φυσικά ήταν εμνευσμένη από το φοβερό σενάριο και τον πρωταγωνιστή του κομικ.

Ένα μέρος όμορφο που κρατάει ακόμα και σήμερα την αίγλη του.










Μάρσασλοκ, το παραθαλάσσιο στολίδι με τις πολύχρωμες βάρκες




Σήμερα το Sweethaven Village είναι ένα απο τα πιο διάσημα τουριστικά θέρετρα. Οι ταξιδιώτες επισκέπτονται το χωριό και περνούν όμορφες στιγμές χαράς και ξεκούρασης.



travelstyle





Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια