Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Λίµνη Garda- Η επιβλητική! Σαν Καρτ- Ποσταλ

Ένα καρτ ποσταλικό τοπίο που κόβει την ανάσα… Είναι η µεγαλύτερη της Ιταλίας και βρίσκεται ανάµεσα στην Μπρέσια και τη Βερόνα , γεγον...

Ένα καρτ ποσταλικό τοπίο που κόβει την ανάσα… Είναι η µεγαλύτερη της Ιταλίας και βρίσκεται ανάµεσα στην Μπρέσια και τη Βερόνα, γεγονός που την καθιστά αξιοπρόσεκτα ποικιλόµορφη µε γνωστότερες πόλεις τις Sirmione και Riva.


Η νότια πλευρά της χαρακτηρίζεται από χαµηλούς λόφους, ενώ στα βόρεια δεσπόζουν απότοµες, βραχώδεις ακτές.




Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Φηµίζεται για τα θεµατικά πάρκα της (Gardaland),ενώ θεωρείται και εκπρόσωπος του πολιτιστικού πλούτου της χώρας µε σηµαντικά αξιοθέατα όπως το κάστρο Rocca Scaligera στη Sirmione –χτισµένο τον 12ο αιώνα– και το µεσαιωνικό Scaliger στην ίδια πόλη.


Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!







Εκτός αυτών είναι ιδανικός τόπος για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, προσφέροντας πληθώρα σπορ όπως windsurfing, κανό και ποδηλασία βουνού!


travelstyle





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια