Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Τρία πανέμορφα μέρη, κοντά στην Αθήνα για μαγικές αποδράσεις

Ονειρεύεσαι ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο; Μη χάνεις λοιπόν χρόνο, φτιάξε τις βαλίτσες σου, πάρε και ένα καλό τζάκετ, γιατί ο κ...

Ονειρεύεσαι ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο;


Μη χάνεις λοιπόν χρόνο, φτιάξε τις βαλίτσες σου, πάρε και ένα καλό τζάκετ, γιατί ο καιρός κάνει απότομες αλλαγές αυτή την περίοδο, και με καλή παρέα ανακάλυψε τις ομορφιές της πατρίδας μας.


Καλάβρυτα





Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ: Απέχουν µόλις δύο ώρες από την Αθήνα και αποτελούν ένα από τα οµορφότερα θέρετρα σε προσιτό πακέτο!

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ: Βόλτες και χάζι στα δεκάδες µαγαζάκια του κεντρικού δρόµου, αλλά και επισκέψεις στα αξιοθέατα (Δηµοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώµατος, Τόπος Θυσίας, Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου, ενώ 5 χλµ. έξω από το χωριό δεσπόζει η Μονή της Αγίας Λαύρας). Μην παραλείψεις το Σπήλαιο των Λιµνών στο χωριό Καστριά!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ: Σε απόσταση 216 χλµ. από την πρωτεύουσα, θα βρεθείς οδικώς ακολουθώντας την Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών. Εναλλακτικά, µε τα ΚΤΕΛ




Ναύπλιο




ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ: Γιατί µετά από 1,5 ώρα οδήγησης θα βρεθείς σε µια πόλη «κόσµηµα». Το Ναύπλιο είναι γραφικό, αρχοντικό, ροµαντικό και σε σαγηνεύει µε την ιστορικότητά του.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ: Οδικώς, ακολουθώντας την Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου (145 χλµ.). Στον Ισθµό ακολουθείς την παράκαµψη για Ναύπλιο. Εναλλακτικά, µέσω ΚΤΕΛ Κηφισού


Ακολουθήστε μας και στο instagram

Τρίκαλα Κορινθίας




ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ: Για να αλλάξεις παραστάσεις, να αφήσεις το µεγαλείο της φύσης να σε ηρεµήσει, να δοκιµάσεις µοναδικές γεύσεις, κι όλα αυτά μιάμιση ώρα από την Αθήνα.


ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΣ: Οδικώς, ακολουθώντας την Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου ή Αθηνών-Πατρών, θα στρίψεις στην έξοδο του Ξυλόκαστρου και λίγο πριν φτάσεις εκεί, πινακίδες σε οδηγούν αριστερά προς Τρίκαλα. Η συνολική διαδροµή διαρκεί περίπου µιάµιση ώρα. Εναλλακτικά, µε ΚΤΕΛ






ΠΗΓΗ: protothema.gr





Βγάλτε Bitcoin ενώ σερφάρετε !!!



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας








Οι απίθανοι καταρράκτες των Τζουμέρκων !!! (ΒΙΝΤΕΟ) 


Ζαγοροχώρια: Πείτε «ναι» σε μια απόδραση στη φύση


Διασχίστε το Φαράγγι του Βίκου και μαγευτείτε από την απίθανη ομορφιά του!


Γιατί το φθινόπωρο είναι τέλεια εποχή για ταξίδια!


4 γραφικά χωριά που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα


Πού να πάτε Σαββατοκύριακο τον Σεπτέμβριο


Τέλεια χειμωνιάτικα road trip στη Βόρεια Ελλάδα


Πέντε από τις ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια